- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.041
Ya yaş ilerledikçe öyle oluyor bizim insanlarimiz öyle okul bitincede sorarlar sana ee okudun o kadr napiyon ise girmiyonmu can sıkıyorlar hep
insanler bi rahat bırakmazlar ya takmamak lazım :)
Haklısın eskiler yapiyor bu muhabbeti genelde. Simdi cok zor iş bulmak ya her yerde bi tanıdığının olmasi lazım güzel bir işte çalışmak icin yada şansın olcak
İstisnalar hariç özellerde durum içler acısı. Devlet desen şu şartlarda bile dayısı olmayan atanamıyorken bir de kpss yi kaldırıp yerine daha adil (!) olan kurum sınavları açılacakmış, pehh
Aynen ya torpili olan gircek diyolar resmen boşuna çalışıyoruz ders filan.baksana atanmadim iki yıldır. .
Ben daha mezun değilim ama bu sene büyük ihtimal - ciddi olarak - ilk ve son kez denerim. Daha da olmaz zaten şu kurum sınavları açıldıktan sonra
Kalkar kesin ya her kurum kendi yapcakmis sınavni artık. Hayırlısı ya ne diyelim..
Senin bölümün neydi canım ?? Sanırım söylemiştin ama benim kafamdan uçup gitmiş
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi canım bnm bölüm
Bence güzel bölüm ama özelde var mı iş imkanı falan ??
Yok kız bulamadım zaten mezun olunca bir yil kpss calistim diger yil atama bekledim.simdi bi yere girdim özele ama hiç haketmedigim bi is onca yıl oku mecburiyetten girdim iste.
Aynen işte ben de devlet işidir diye biliyorum da emin olamadım yine de bir sorayım dedim. Zaten kim hak ettiği yerde, okuduğu bölümde ki canım. Bir elin parmaklarını geçmez şurada bir sorsak bile
Huhhuu çok iyi ya. İşte bazen sırf bu yüzden İstanbul mu olsa acaba diyorum da sonra hemen vazgeçiyorum
Hehe insan yasadigi sehirden vazgecemiyo:)
Yarn bayag kalabalik ve guzel olck mac
Sanirim bunlarin hepsi ayni benmkide ayni tepkileri veriyor.bu arada bzde gelince yapmayı dusunuyoruz düğün tek tesellim o şuan hayallerrr:)
Aman bunlar ayni model hep:))
Hadi insallah.2015yaz diyoruz bz.
Aynen işte ben de devlet işidir diye biliyorum da emin olamadım yine de bir sorayım dedim. Zaten kim hak ettiği yerde, okuduğu bölümde ki canım. Bir elin parmaklarını geçmez şurada bir sorsak bile
Aynen yahu, İzmir candır baldır diye dolanıyorum ortalıkta. Başka şehirde yaşamak durumunda kalırsam baya bir özleyeceğim yani
O maç var ya o maç, benim yerime de kutlayın Kübb şampiyonluğu
Merak ediyorum izmiri.bir gun gelmek kismet olr insallah.
Face e resim koyarim yarin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?