93/3 asker yolu bekleyenler

Haklısın eskiler yapiyor bu muhabbeti genelde. Simdi cok zor iş bulmak ya her yerde bi tanıdığının olmasi lazım güzel bir işte çalışmak icin yada şansın olcak

İstisnalar hariç özellerde durum içler acısı. Devlet desen şu şartlarda bile dayısı olmayan atanamıyorken bir de kpss yi kaldırıp yerine daha adil (!) olan kurum sınavları açılacakmış, pehh

İstisnalar hariç özellerde durum içler acısı. Devlet desen şu şartlarda bile dayısı olmayan atanamıyorken bir de kpss yi kaldırıp yerine daha adil (!) olan kurum sınavları açılacakmış, pehh

Aynen ya torpili olan gircek diyolar resmen boşuna çalışıyoruz ders filan.baksana atanmadim iki yıldır. .

Yok kız bulamadım zaten mezun olunca bir yil kpss calistim diger yil atama bekledim.simdi bi yere girdim özele ama hiç haketmedigim bi is onca yıl oku mecburiyetten girdim iste.

Aynen işte ben de devlet işidir diye biliyorum da emin olamadım yine de bir sorayım dedim. Zaten kim hak ettiği yerde, okuduğu bölümde ki canım. Bir elin parmaklarını geçmez şurada bir sorsak bile

Aynen işte ben de devlet işidir diye biliyorum da emin olamadım yine de bir sorayım dedim. Zaten kim hak ettiği yerde, okuduğu bölümde ki canım. Bir elin parmaklarını geçmez şurada bir sorsak bile

Evet canm öyle valla kimse hakettigini goremiyor bulamiyor..

Hehe insan yasadigi sehirden vazgecemiyo:)
Yarn bayag kalabalik ve guzel olck mac

Aynen yahu, İzmir candır baldır diye dolanıyorum ortalıkta. Başka şehirde yaşamak durumunda kalırsam baya bir özleyeceğim yani
O maç var ya o maç, benim yerime de kutlayın Kübb şampiyonluğu

Selam kizlar ya bu aralar noluosa bana bugunde felaket hasta oldum we yarin dersanede dersim war nasil gitcem bilmiyorum.. Kpss hakkinda da cok haklisiniz direkt torpil demek ki ben ortada kalcam bu gidisle dersaneler de kapatilio,, bu sene kpss den 85 we uzeri aldim aldim yoksa yok.. O da bu calismayla zor gibi..

Merak ediyorum izmiri.bir gun gelmek kismet olr insallah.
Face e resim koyarim yarin:)

Kendi memleketim diye söylemiyorum ama bir laf bizim buralarda.
İzmir'i görmeden, İzmirli bir kız sevmeden, İzmir'de bir rakı içmeden sakın ha sakın ölmeyin diye. Sevme kısmı için değil de diğerlerine kesinlikle katılıyorum Kübb, mutlaka gelin görün
Huhhu o zaman yarın face de fotoğrafları merakla bekliyor olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…