93/3 asker yolu bekleyenler

Öğretmenlik okuyordun demi canım sen de , Allah kolaylık versin valla başka ne denir ki yani

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
​

:92: 27.NİSAN. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... Snt55 ... 22 ->>> EDİRNE'YE SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 83

... KUBB88 ... 87

... sweet71 ... 88

... apple2 ... 89

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER

... zeytinagaci ... 102

... meritoo ... 105

... Kanaryam35 ... 108

... KorEc ... 109

... blss ... 109

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... Barney_Stinson ... 169

...NeLs ... 180

... tuqbaCadi ... 180

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... AskerYariyim ... 193

... dilanumut ... 195

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 234

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... Bella9292... 282

... kobayfare ... 282

... wishw ... 282

... plaslan ... 284

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer ​

Biz artik tatil
Muhabbetlerine basladik.ayni syleri konusup duruyorz ama ilk defa konusuyomus gbi plan yapiyorz:))
Emre ruyasinda onu aldattigimi gormus cocugu oldurcektim olduremeden uyandim cildirdim diyo:)kafayi yedi artik:)

İnstagram kullaniyormuydun sen?
Evet ya su sahilde cimenler olaylari falan bi tanidigm resm koymustu cok hosuma gtti:)
Hehe evet duydum izmirin laflarini:)İnsallah bir plan olrda gelip gorurum:)

İnstagram kullaniyormuydun sen?
Evet ya su sahilde cimenler olaylari falan bi tanidigm resm koymustu cok hosuma gtti:)
Hehe evet duydum izmirin laflarini:)İnsallah bir plan olrda gelip gorurum:)

Maalesef canım ya sosyal ağlarla pek alakam yoktur benim, sadece face işte o da lise yıllarından kalma
Kesinlikle tavsiye ediyorum mutlaka gel de gör

Yo onu demyo hep tmm der bi kaç güne de zatn geçiyo bn ona göre daha kıskncım aslnda onn yernde bn olsam burnndan getrrdm herlde yaa

Bn cok trip atarim kaprisliyimdir:)canim skkın olr domuzlugum tutarsa kavga etcek konu bulur sokarim laf.
Emrede cok inattir asla unutmaz hcbiseyi.emre kiskanclik konusunda katıdır birseye hayir diyosa cok zor evete doner.dediginin yapilmasini ister.hata yapma emreye oyle diyim yani burnundan getirir insanin uzatirsa uzatir bogasim gelir.bi sure snra normale doner ama:)bnde cabuk unuturum safımdır genelde:)

Canımm kendmi gördm desem az kalr herlde . Bende küserm bşeye trip atarm anaa bi bakmışım unutmsm :) Ama o bşeye kzsn süründürr hatta bi kere bana dediki bn şmdi bunu geçştrsem sen bi daha yaprsn dedi lafa bak ya gıcıık :)

Bnde bi sure snra skılıyorm sosyal aglardan bakmayi falan unutuyorm da instagrami unutmuyorm:)emre pek memnun deil bu durumdan:)

Ya ne yalan söyleyeyim ben de pek hoşlanmıyorum. Yan yanayken Aytaç çalan telefonuna bakacak olsa surat asıyorum. Teknoloji karşıtlığı var bende de

Bnm uzatmam icn ck buyuk bi hata yapmasi gerekiyo genelde yapicıyımdır ben.inatci bilirdm kendimi ama emre bndende beter.byle kendimizi tamamliyoruz bi sklde iste:))aslinda zıt insanlariz ama bnm eksigim onda arti onn eksigi bende arti gbi bisi.
Hehe kizlarda trip olmazsa olmaz:)
Emrede gecistirmz ama kendisi yaptimi o dunde kaldi der gecistirir:))

Ya ne yalan söyleyeyim ben de pek hoşlanmıyorum. Yan yanayken Aytaç çalan telefonuna bakacak olsa surat asıyorum. Teknoloji karşıtlığı var bende de

Ne guzel smdi herkes teknoloji kolesi olmus.bnm elimden hic dusmez telefon bos vakitlerimde.emreyle konusmanin disinda oyun falanda oynarim vakit gecsin diye.

Ne guzel smdi herkes teknoloji kolesi olmus.bnm elimden hic dusmez telefon bos vakitlerimde.emreyle konusmanin disinda oyun falanda oynarim vakit gecsin diye.

Ben hiç sevmiyorum işte Kübb ne telefon ne bilgisayar falan. Hee bilgisayarda çok takılıyorum, çünkü zaman geçirecek başka hiç bir şeyim yok evde olunca ama Aytaç buradayken aklıma bile gelmiyor ne internet ne de telefon. Biraz uzaklaşmak lazım ya sosyallik derken git gide asosyal insanlar olucaz yoksa her şeyi teknolojiyle yapmaktan

Ne guzel ya.ben onceden bilgisayarda cok vakit gecirirdim smdi iş yeri haricinde eve gelince hic acmiyorm bile.aslinda yapcaklarimi telefonda yapabildigmden dolayi kaynaklaniyo buda.film izliycegim zaman bilgisayara gecerim genelde.emreyle ne cok konusurduk msn de:)
Biz bazen oyle bi durmda oluyorz ki bugun hatta dayim yengem kardesim annem ben hepimizn elinde telefon oyun oynadik odaklanmis bi sekilde:)snra bayag gulduk halimize ne hale geldik diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…