93/3 asker yolu bekleyenler

günaydın yarenler nasılsınız uzun bir aradan sonra burdayım neler oldu burda, teskereyi alanlar kimler, şafaklar keyifler nasıl

Maşallah maşallah şafaklar ne güzel düşmüş askerine kavuşanlar gözünüz aydın olsun ve herşey artık gönlünüzce olsun ve bir daha ayrılıklar yaşanmasın ve aramiza yeni girenler öncelikle sizlerede hayırlı tezkereler rabbim sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi

günaydın yarenler nasılsınız uzun bir aradan sonra burdayım neler oldu burda, teskereyi alanlar kimler, şafaklar keyifler nasıl

Günaydın nurçin nerelerdesin sen yahu :44: asıl haberler sendedir 1 aydır yoksun sanırm

Günaydın herkeseeee haftanın son günüüüüüüüüüüüüüüüü

Sabah telefonda konustuk bu dagitimda bir gun ekmisti bizim. Safak uzadi ya yinee offff 284e takıldık

o neden öle oldu ya benmki 4 ay sonra agustosta gelip bi daha izin yapmıycak si,zde öle yapın izinden sonra ayrılması çok zor oluyo ve ocakta dönebilecek öle olursa yani şu an görünen şafağım 10 gün kadar erken bitecek

şafağında tıkır tıkır işlemiştir bu arada harika şafağın var ben şu an sigaraya yeniden başladım aşkım için bırakmıştım yani durumum bayağı bi boşluktayım ama zamanın geçtiğini görmek güzel geliyo

bir gün geç gitmişti dağıtımdan sonra o yüzden bir gün geç gelcek.benimki haziran başı gelebilr izin alabilirse tabi.. en yakın arkadaşı evleniyor gelmek istiyor o yüzden.hepsini kullanmıcak gelse bile bir hafta alcak.bende erkenden gelsin istiyorum eğer dayanırsak geri kalanı almaz belki erken gelir:44:

tabi dayanabilirsek ben 4 ay dayanamıycam ya kıbrıs çok zormuş:26:

evet söylerken kolay oluyorda yaşarken zor ya dayanamıyor insan şuan çok özledim zaten gelme alma diyordum ama şimdi gel diyorum

haziranda gelsin sonra gelemesin zaten nasıl ayrılacaksınız kim bilir ben 1 ay toparlanamıyorum gidince birde 10 gün erken dönmesi harika olur bu arada mektubum 2 gün önce gitmiş ve çok hoşuna gitti aşkımın bir sürü fotoğraf vardı içinde

evt sonra dayanabilirsek gelmesin de hemen dönsün artık ayrılık yetti beee:) ayyy ne güzel ya sevinmiştr kimbilir nasıl bende yazcam ya çok mutlu olur benimkide düşündümde bitanemi canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…