- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.161
amin hayatım allah iyi insanlarla iyiliklerle karşılaştırsın hepimizi
Amin amin canimcim:) kiz safakta beni gectin haa bnden önce kavuscan:))
sonunda birilerini geçtim şafakta valla mayısta gelicekleri bekliyorum onlar gelince moralim düzelcek
250 hedefimiz şu an bizim kız sen haziranı ben agustosu bekliyorum bideBnde valla bi gelseler artik gerci onlarin smdi acemilik filan olcak haziran temmuz anca gidrler ustaya.benimkiylede ayni muhabbeti yapmistik:) ezik hissettim kendimi su şafakta amaaa
250 hedefimiz şu an bizim kız sen haziranı ben agustosu bekliyorum bide
Bnde 250yi bekliyorum bacım:)) kademe atlicazzz.bakam gelcekmi benimki vermezler diyodu ama ayy gelirsede ne iyi olur burnumda tütüyor:)
istediğinde alırsın diye biliyorum izni hayatım gelir inş senn ki yeni mi gitti bu arada
Bnmkide ustada iste 5 nisanda gitmisti anca daha 3 hafta bir gün oldu:)) daha yeni ya vermeybilirler canım ya benimkine olmazsa artik ağustosta filan alır belki ayni zamanda gelirler izne:)
agustosta gelip izin almasınlar inş
Bir an önce bitirirz insallah:) yarilasak zaten hemen biter arkasi gelir be
Komutanin iyiliğne bağlı galiba birazda tatlım.bazilari mahkemeye filn verip ugrasabiliyormus boylelerinden korusun Allah..
bebeğim sordum şimdi yakalanınca asker uzuyo mu diye ilk yakalandığında bir şey olmuyormuş
sabır tükeniyo gün geçtkçe ama
3 ay gecmis bile ama baksana.gecmiyor gibi ama baya zaman bitmis kaldi 9 ay:))
Kızlar askeriyede telefon yakalatmanın ilki sonu yoktur. Ne zaman olursa olsun komutan yakaladığında tutanak tutup o tutanağı işleme koyma hakkına sahiptir. Hıı genelde ilk yakalatmada komutan inisiyatif kullanır ve uyarıyla geçiştirir veya telefona el koyar ama cezai işlem uygulamaz. Ama bu her yerde böyle olacak anlamına gelmiyor, illa örnekleri vardır sanıyorum . Yani sizin bileceğiniz tek şey bu konuda, tutanak tutmak veya tutmamak komutana bağlıdır, isterse askeri mahkemeye kadar götürebilir işi. 8 günden başlıyor diye duymuştum ben ama emin değilim bu konuda
Kızlar askeriyede telefon yakalatmanın ilki sonu yoktur. Ne zaman olursa olsun komutan yakaladığında tutanak tutup o tutanağı işleme koyma hakkına sahiptir. Hıı genelde ilk yakalatmada komutan inisiyatif kullanır ve uyarıyla geçiştirir veya telefona el koyar ama cezai işlem uygulamaz. Ama bu her yerde böyle olacak anlamına gelmiyor, illa örnekleri vardır sanıyorum . Yani sizin bileceğiniz tek şey bu konuda, tutanak tutmak veya tutmamak komutana bağlıdır, isterse askeri mahkemeye kadar götürebilir işi. 8 günden başlıyor diye duymuştum ben ama emin değilim bu konuda
naci gibi konuştun şu an evet 3 ay çok uzun bi zaman aslında şimdi düşünnce 3 ay beklemişim gibi gelmiyor izinleri hatırlıyorum hep beklediğimi değil
Nacinin yokluğunu hissettirmiyom sana:)) banada öyle geliyor baya zaman geçmiş ama ya dimi 3 ay yani dile kolay:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hmm iste komutana bagli ya iyimserse ilk demekki ceza kesmiyor hemen.bakalim bnmkinde yok zaten tel daha aldiginda bisey olmaz umarim
aynen o 8günde askerlik dışı sayılıyo çok kötü bi durum benmki orda olanı sölemişti bana her yerde ilk böle demedi arkadaşı yakalatmış onu anlattı
3 ay az değil 12 ay olduğunuda görücez aynen çok iyi geliyo senle konuşmak sevdim seni kız iyiki varsın
Dikkatli kullansınlar kızlar. Hani minimum cezadan bahsettim ben size. Arıza bir komutansa taktı mı takar yani , var öyle cinsleri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?