- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.181
Ayy evet giciklarida vardr kesin takar yani bizde kendimzi yer dururuz artık burda.bu arada ece yok ya ortalikta hic yazmiyor merak ettim
Ece genel temizlik yapıyor canım evinde ondan pek uğrayamıyor şu sıra
Dikkatli kullansınlar kızlar. Hani minimum cezadan bahsettim ben size. Arıza bir komutansa taktı mı takar yani , var öyle cinsleri de
Hmm bahar temizligine giristi dmekki:) bnde hastalandi filan sandim okumustum oylede şeker hastaligi varmis sanirim.neyseki bisy yokmş hadi sevndm:)
Bizim safaklarda yakin ya anliyoruz birbirimizi:) bnde seni sevdim kız arada dertlesiriz böyle iyi geliyor:))
Yok canım gayet iyi. Facebook üzerinden öğrendik biz de yoksa gerçekten kk ya pek uğradığı daha doğrusu yazdığı yok
evet ya çok iyi geldi aynı durumdayız ya bide morallerde aynı sorunlarda
Evet tatlım aynı hep dertlesiriz bzde destk oluruz birbirimze:)
inş tatlım ben yatıyorum iyi geceler hepinize kızlar
Bnm uzatmam icn ck buyuk bi hata yapmasi gerekiyo genelde yapicıyımdır ben.inatci bilirdm kendimi ama emre bndende beter.byle kendimizi tamamliyoruz bi sklde iste:))aslinda zıt insanlariz ama bnm eksigim onda arti onn eksigi bende arti gbi bisi.
Hehe kizlarda trip olmazsa olmaz:)
Emrede gecistirmz ama kendisi yaptimi o dunde kaldi der gecistirir:))
:44:e napcam sölemeden mi gtcem ben anlamadım:44:
Kendi diyo zaten Kübb vermeyecek bu komutan bana izni mayısta kullanmam herhalde diye de bilmiyorum artık sonradan bir gaza gelmezse artık geliyorum diye
Eheheh aynen artık harita lazım bize haritaaa
Maç çok guzeldiii ama cok yoruldum ayakta durmaktan belim agridisesim kisildi.o kdr kalabaliktiki resmen izdihamdi.insanlara yer yok demekten tartismaktanda fenalik geldi:)ama degdi atmosfer cok guzeldi:)
tebrikler fenerimize
ne güzel yaptın gitmekle yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?