- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.141
bugün bende yakalatcam bakalımda hadi ne zamn dedi ya allah korusun bi o ekskti
Dikkat etsin kiz düşünsene uzadigini kafayi yeriz burda sinirden
zaten ümidi kestim ne şanssızmısım 2 sene mutlu oldum o da askere gtti diyodum anneme bide uzarsa kafayı yerim valla sakinleştiricilere vurca kendimi yakında
ayy aman Allah korusun ya bi gun uzadı zaten bizim o bile sinir bozucu. Yakalatmasinlar hic inşallah telefon melefon
ayy aman Allah korusun ya bi gun uzadı zaten bizim o bile sinir bozucu. Yakalatmasinlar hic inşallah telefon melefon
hayatım ben bi yıkanayım görüşürüz tatlım çok öptüm
aslında yakalatan olmuştu burda beni görürüse yazabilir mi ya ceza falan aldı mı
Dikkat etsin kiz düşünsene uzadigini kafayi yeriz burda sinirden
zaten ümidi kestim ne şanssızmısım 2 sene mutlu oldum o da askere gtti diyodum anneme bide uzarsa kafayı yerim valla sakinleştiricilere vurca kendimi yakında
Anlamadm yaw ne yazdigini:))
telefondan ceza alan varsa askerliği uzamış mı, bilen varsa söylesin diyor :)
Çok aydinlatici oldu o kadr zamanda tabi askerlikte ihtisas yapmissindr:)) biz daha toyuz:)
evet canım uzuyor ceza veriyor.umarım böyle birşey yaşamazsınıztelefondan ceza alan varsa askerliği uzamış mı, bilen varsa söylesin diyor :)
bu muhabbetler daha önce de olduğundan aşinayım diyeyim
3-4 ay sonra askerlik benden sorulur düzeyine geliceksiniz siz de
ben ilk başladığımızda şafak ne demek mehtao ne demek onu bile bilmiyodum
Anlamadm yaw ne yazdigini:))
telefondan ceza alan varsa askerliği uzamış mı, bilen varsa söylesin diyor :)
bebeğim sordum şimdi yakalanınca asker uzuyo mu diye ilk yakalandığında bir şey olmuyormuş
o iş öyle olmuyo kızlar, benim eşim de dağııtımdan 4 gün geç döndü 4 gün geç çıkıcak mesela. ama 11.5 aydan sonra 4 gün o kadar da bir şey değil. sonuçta sağ salim çıksınlar da 3-5 gün uzasa da olur.
Komutanin iyiliğne bağlı galiba birazda tatlım.bazilari mahkemeye filn verip ugrasabiliyormus boylelerinden korusun Allah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?