- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.421
Bende almadm annem deilki o bnm daha:)anneler gunundede aramiyodum da bu sfr ararim galiba:)
hiç bilmiyorum canım ama ben asla bi adım atmayı düşünmüyorum çünkü kurtarmak için çaba gösterdim karşılık gelmedi ona kalsa ayrılmıcaktık böyle devam edicekti ama ben çok yıprandım üzüldüm harab oldum resmen bitirdik.. hem ayrılmak hemde ayrılmamak istiyor bu belirsizlikle yaşayamazdım zaten..
Aman neredelerse rica ediyorum orada kalsınlar da görüşelim diye arayıp edip sinir bozmasınlar
Benim düşüncemden birini bulmak ne güzelHoş benim hiç kayınvalidem olmadı ama bende böyle düşünüyorum
Aynen BELKİ ben de nezaketen arayabilirim de bilemiyorum yani yine de
Bn agzimi acmiyorm artk askere gtti egriyi dogruyu gordu.neyin ne oldugunu anladi.gelince ona gore davranir heralde diye dusunuyorm.he davranmazsa tavrimi gorur:))
Benimde resmiyette değil canım, bir ihtimal askerlikten sonra olabilir de bilemedim be olmasa daha iyi mi sanki
Resmiyette zaten yokben hiç tanışmadığım için o yüzden yok dedim kadıncağız iyise olsun be ama tabi değilse olmasa daha iyi
'' Valla bundan sonra arar ederse açarım konuşurum sadece, ne ararım ne yüz yüze görüşürüm bundan sonra '' işte ben bu cümleyi Aytinin ağzından duyabilmek için tam 9 aydır bekliyorum ve bu gece zafer artık benim oldu
Yaa biz gençleri tek başımıza bıraksalar daha iyi bence, ben aileye karşıyım
Hahha azmin zaferi:))emrede aradikarnda acmiyoms gecti artik diyo:)
Bnde bekliyodm askerlik herseyi gosterdi smdi hihihooo:))soruyorm bide tek tek o aradimi
Bu aradimi diye:)
Dgm gnunu ktlamayanlarida yazmis koseye geldigmde 1liralik hayrim dokunmycak onlara diyo.
Diyo demesinede geldignde gorcem uygulayip uygulamadigini.
Mandıra filozofu mantığında ilerliyorsun anladım
Ama öyle yahu aileler işin içine girdi mi ortalığı karıştırıyorlar
Ohooo sen şimdiden şikayetçisen iş ciddiye binince napıcaksın
İşte bazen bu sebeple bindirmesek mi yaa diyorum da yiyorum Aytiden azarı oturuyorum yerime
evet bu ay bi geçse biraz daha rahatlıcam:)az kalmış yine de :) bu ay bitmeden düşmüş olursunnn
tatlım san cevap yazdımda gitmedi mgaliba ya bugn bi sorun var bende inş barışırsınız tatlım bu belirsizlekle durulmaz zaten en doğrusnu yapmışsın
Bella biraz zaman tanıyın birbirinize, ama askere gitmeden önce değişmeye başladı diyorsun, askerlikten başka bir sebebi olabilir mi acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?