- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.361
Yok ya satın almada görevli dün facede durum paylasmiş rahattım ama artık daha rahatım diye ama bana ne mesaj atmıs ne ayrıldiğımızda koyduğu engeli kaldirmıs ayrilmak en doğrusu galiba
Yok ya satın almada görevli dün facede durum paylasmiş rahattım ama artık daha rahatım diye ama bana ne mesaj atmıs ne ayrıldiğımızda koyduğu engeli kaldirmıs ayrilmak en doğrusu galiba
sabah neden günaydın diye yazdı ki acaba :44:
Kavgamı etmiştiniizz.. Allah Allah ya bekle bakalım belkide kavga ettiniz diye cevap vermiyodur
Kavga da etmedik ama
gizem7 burası çok güzel gelsene
ziyaretçi takılıyolar Handeciimm
Bekle bakalım üstüne gitme fazla dur bekle hayatım
Sabahtan beri 20 mesaj attım heralde hayatım ya
Bekle yavrum bekle.. Bakalımmm yazar elbet facedende takip et bakalım giriyomu
sağol canım nezaketin için
arada bakıyorum böylesi daha iyi.Sizlerdende arada gelen oluyor buyrun sizde gelin ziyaretci takılmayın
sağol canım nezaketin için
arada bakıyorum böylesi daha iyi.Sizlerdende arada gelen oluyor buyrun sizde gelin ziyaretci takılmayın
Dün aksam girmis ama o zaman da bana bişey yazmadı ailesi kız bakalim falan demistir belki de onların bulduğu bi kızla evlenecek o yüzden beni direk kestirip atti
kaç yaşında ki bu çocuk?
Dün aksam girmis ama o zaman da bana bişey yazmadı ailesi kız bakalim falan demistir belki de onların bulduğu bi kızla evlenecek o yüzden beni direk kestirip atti
İyi akşamlar kızlaarr
Zamanı gelince ağırliğımı koyarim diyo ama beni dinlemezler genelde ddi evlenecek sanki ailesinasıl ya ailesinin lafıylamı haraket ediyor?
Zamanı gelince ağırliğımı koyarim diyo ama beni dinlemezler genelde ddi evlenecek sanki ailesi
iyi akşamlaaarrrr nasılsınnn canııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?