93/3 asker yolu bekleyenler

Sevgilin kıskancsa makyaj fln yapma bnce kıyafetinde spor olsun kıskanclık damarları kabarabiliyo cünkü
Bşyler götrmende ck iyi olur cünkü acayip seviniyolar öyle şeylere Orda dogru düzgün yemek yiyemiyolar cünkü.

kızzz benimki çok sevmiş yemekleri sabah kahvaltıda birşey yok diyor onun dışında severek yiyor :) köfte ile sarma istedi ama ya bende şık birşeyler düşündüm kıskanç olmaz olurmu topuklu falan bol paça kot dedim ama spormu giysem ugg kazak falan mantıklı söyledin şimdi çünkü o gün askeriyenin içinde olacaz makyajımdan hiç bir şekilde vazgeçmemmm bilir o

Herkesin banlandığı gece diyerek durumun istisnai olduğunu belirtmeye çalışmışsın, çok iyi bilirsin ki istisnalar kaideyi bozmaz
Saygıdan bahsederken bence o sayfaları açıp s..... g...... diye bağrına bağrına ve defalarca bunu kimin yazdığına dikkatlice bakarak bir kontrol etmelisin durumu. Senin cevap hazırdır dediğin, savurduğun küfürler ise bizde o cevaplardan yok tatlım sen çok yanlış gelmişsin

evet guzel sozdur.O yüzden zaten saatlerce durmuyorum ben

İsabet olmuş

Benmkide acemideyken yemekler iyi bi tek sabh kahvaltılarında karnım doymuyo diyodu Makyaj yap ama hafif yap abartma yani cünkü orda ceşit ceşit erkek var ve bunu en iyi bilen senin sevgilin olck.Her bakıştan rahatsız olur oyüzden göze batcak şeklde olmasn hiç bşyin derim bn :26:

selam kızlar sizinkilerde genelde uzun dönem galiba kendime uygun bir topic bulamadımm ( bendemi size katılsamm :/

Tabi ki canım, uzun dönem kader ortaklarımıza kapımız daima açık.
Çağla ben, 93/3 lerden. Topiğin şafakmatiği Ankara'da yarim ustadayız.
Sen 4 ler densin galiba. Bu arada İzmirli'yim ben , senin sevdiceğin de bizim buradaymış sanırım

Hayırlı biyere çıksın ne fazla rahat olsun nede fazla sıkı.. Askerlik bu fazla rahatlıkda iyi değildir. Tek duam bu

m.oldum canımm evet gaziemirde benimki görüşebiliyormusunuz bakalım Allah hiç birinizi sevdiğinizden habersiz bırakmasın kızlarr ben düşünemiyorum Aminnn

bence yemin törenine çok süslenip gitmeyin.
yüzlerce askerin içine gireceksiniz sonuçta.
en kıskanç olmayan bile kıskanabilirrrr.

Gittim canım çok kalabalık oluyo zaten bir saat bişey sürüyo. Çok abartmadan normal giyindiğin gibi giiyin ama daha usturublu olmaya dikkat et. Makyajda seviyrsan yap abartmadığn sürece

yok canım çok abartmam zaten rujumu mat sürerim en çok o dikkat çekiyor çünkü o gün nasıl oluyor anlatırmısın canımm görüşebiliyoruz dimii yanında durabiliyormuşuz dediler ben topuk falan düşündümde onu sonra hafta sonu çıktığında giyerim :) o kazak ugg kot giyecem haklı yani düşününce tek gidecem ben birde çekiniyorumda biraz

m.oldum canımm evet gaziemirde benimki görüşebiliyormusunuz bakalım Allah hiç birinizi sevdiğinizden habersiz bırakmasın kızlarr ben düşünemiyorum Aminnn

O zaman ulaştırma askerin, biz de acemide Manisa - Alaşehir'deydik ulaştırmaydı orası da. Çıkabilecek muhtemel yerler arasında Gaziemir vardı ama Ankara oldu, kısmetimiz böyleymiş. Sevgilimden falan Gaziemir'in pek rahat olmadığını duymuştum ben ama sizin rahat oluşunuza sevindim
Vallahi canım buradaki arkadaşlar biliyor, şehir açısından ürkütmeyen bir yer olsa da en sıkıntılı yarenlik edenlerden biri benim. Konuşma sıkıntımız var bizim, ustada olmamıza rağmen 3 gün konuşamadığımız zamanlar oldu, mesela bugün de arayamadı
Ankara'dan illallah ettim ben o sebeple, umarım buraya düşmezsiniz. Topçu bizim birlik ama dediğim gibi acemilik ulaştırmaydı, hiç belli olmuyor ne çıkacağı

bence yemin törenine çok süslenip gitmeyin.
yüzlerce askerin içine gireceksiniz sonuçta.
en kıskanç olmayan bile kıskanabilirrrr.

evet çok haklısın canım başta şık olayım dedimde mantıksız spor giyecem ona kalsa yüzüne kara sür diyor :)yolda giderken onun yanında birilerinin bana baktığını düşünüyor yani o kadar asker içinde daha neler düşünür Allah bilir

Topuklu giyme hiç çünkü biz ayaktaydık ve o kalabalıkta yürümekte zorlanıyosun bide askeriyesine göre dğeişir ama çok yürümek zornda kalabilrsin rahat bi ayakkabı giy. İlk giriyorsun içeriye yarım saat kadar bekletiyolar askerler geliyo uzaktan o kadar askerin içinde seçebilirsen seçersin sevgilini. Ben seçemedim bbisürü asker hepsi aynı Daha sonra tören baslıyo konusma yapılıyo yemin ediliyo yaklaşık 1 saat kadar sürüyo. Bölük bölük askerler geçiyor ben orda gördüm sevgilimi geçiş yerinin dibindeydim geçerken gördüm işte. Seninki hemen dağıtıma çıkıcakmı? Benimki hemen çıkcağı için içeri girdi eşyalarını topladı kağıtları imzaladı ve bende tören yerinde bekledim onu eşyalarını alıp yarım saat sonra yanıma geldi. Beraber çıktık askeriyeden. O kadar güzel bi duygu ki anlatamam. Yaşamak lazım gerçekten. Hele o elinde valizle birlikte çıkmak. Ayrı bi duygu

yani bende öyle diyorum ama benimki normalde okul dışında falan taksicilik yapıyor usta yani şöfor olurum diyor ama şans işi tamamen şuan o çok rahat orada kalsa dünyalar bizim olacak inşallah buraya güzel haberini yazarım egede olur inşallah. onlar sağlıklı olsunda gerisi önemli değil alışmak gerekiyor şuan arıyor ama belki ustada arayamaz iyi olsunlarda aramasınlar artık ne yapalım onada alışırım. ama şuan çok zor hele istediğinde sesini duyup konuşamamak tuvalete gitmeye korkuyorum ararda duymam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…