- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.401
o bana gelme diyor göremeyeceksin o bu diyorda okudum kimsesi gelmeyen askerler herkes ailesi ile olunca öksüz gibi kalıyormuşo yüzden gidecem kesinn hatta birşeyler bile pişirecem :) ne giyeceğime karar veremedim ya sizin fikriniz varmıııı kızlar
selam kızlar sizinkilerde genelde uzun dönem galiba kendime uygun bir topic bulamadımm( bendemi size katılsamm :/
Sevgilin kıskancsa makyaj fln yapma bnce kıyafetinde spor olsun kıskanclık damarları kabarabiliyo cünkü
Bşyler götrmende ck iyi olur cünkü acayip seviniyolar öyle şeylereOrda dogru düzgün yemek yiyemiyolar cünkü.
geliyorsan gormussundur canım bı cok kısı gelıp yazıyor ama kımse kfur yemedı bugune kadarherkesin banlandıgı geceden baska..düzgün konusan her zaman saygıyı hak eder.Konusmayana da her zaman cevap hazırdır zaten bilirsin korkmadan yazabılırsın..
evet guzel sozdur.O yüzden zaten saatlerce durmuyorum ben
evet canım iyileştim valla yemek yedim ama bugün aramadı ya :)
Canım hosgeldin aramıza.. Evet uzun dönemiz hepimizz :)
hoşbuldumm canımseninki nerden ooo yemişsiniz kalmamış sizin yaaa Maşallah Allah bizede göstersin 6 ayını
kızzz benimki çok sevmiş yemekleri sabah kahvaltıda birşey yok diyor onun dışında severek yiyor :) köfte ile sarma istedi ama ya bende şık birşeyler düşündüm kıskanç olmaz olurmu topuklu falan bol paça kot dedim ama spormu giysem ugg kazak falan mantıklı söyledin şimdi çünkü o gün askeriyenin içinde olacaz makyajımdan hiç bir şekilde vazgeçmemmmbilir o
Ağrı'da 93/2 canım benimki yarıladıkk işteOlur canım olurr acemi bittimi gerisi geliyo merak etme
selam kızlar sizinkilerde genelde uzun dönem galiba kendime uygun bir topic bulamadımm( bendemi size katılsamm :/
işte bizim askerlik devam ediyor o yüzden iyi canım o zaman 7de birliktesiniz bende göreceğim güne şafak sayıyorum diğer türlü dilim varmıyor söylemeye :18: oluyor arada ya şimdilik bizim görüşmede sıkıntı yokta bakalım işte önemli olan usta birliği
inşallahh canım ya sen yemin törenine gittinmi ni giyeyim bilmiyorumda ben
Tabi ki canım, uzun dönem kader ortaklarımıza kapımız daima açık.
Çağla ben, 93/3 lerden. Topiğin şafakmatiğiAnkara'da yarim ustadayız.
Sen 4 ler densin galiba. Bu arada İzmirli'yim ben , senin sevdiceğin de bizim buradaymış sanırım
Gittim canım çok kalabalık oluyo zaten bir saat bişey sürüyo. Çok abartmadan normal giyindiğin gibi giiyin ama daha usturublu olmaya dikkat et. Makyajda seviyrsan yap abartmadığn sürece
m.oldum canımmevet gaziemirde benimki görüşebiliyormusunuz bakalım Allah hiç birinizi sevdiğinizden habersiz bırakmasın kızlarr ben düşünemiyorum Aminnn
bence yemin törenine çok süslenip gitmeyin.
yüzlerce askerin içine gireceksiniz sonuçta.
en kıskanç olmayan bile kıskanabilirrrr.
bence yemin törenine çok süslenip gitmeyin.
yüzlerce askerin içine gireceksiniz sonuçta.
en kıskanç olmayan bile kıskanabilirrrr.
yok canım çok abartmam zaten rujumu mat sürerim en çok o dikkat çekiyor çünkü o gün nasıl oluyor anlatırmısın canımm görüşebiliyoruz dimii yanında durabiliyormuşuz dediler ben topuk falan düşündümde onu sonra hafta sonu çıktığında giyerim :) o kazak ugg kot giyecem haklı yani düşününce tek gidecem ben birde çekiniyorumda biraz
O zaman ulaştırma askerin, biz de acemide Manisa - Alaşehir'deydik ulaştırmaydı orası da. Çıkabilecek muhtemel yerler arasında Gaziemir vardı ama Ankara oldu, kısmetimiz böyleymiş. Sevgilimden falan Gaziemir'in pek rahat olmadığını duymuştum ben ama sizin rahat oluşunuza sevindim
Vallahi canım buradaki arkadaşlar biliyor, şehir açısından ürkütmeyen bir yer olsa da en sıkıntılı yarenlik edenlerden biri benim. Konuşma sıkıntımız var bizim, ustada olmamıza rağmen 3 gün konuşamadığımız zamanlar oldu, mesela bugün de arayamadı
Ankara'dan illallah ettim ben o sebeple, umarım buraya düşmezsiniz. Topçu bizim birlik ama dediğim gibi acemilik ulaştırmaydı, hiç belli olmuyor ne çıkacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?