- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.381
Açıkcası bn gelip bakıyorum yazsam mı fln diyorum ama snra diyorum küfür fln yerim ne gerek var diye korkuyorm yani :26: ama saol yinede canım
sağol, ziyaretin kısası makbüldür tabi.
20 yaşında ama 5 yaşında gibı
İyi sayılırım canımcım sen nasıl ? Toparlanabildin mi?
selam kızlar sizinkilerde genelde uzun dönem galiba kendime uygun bir topic bulamadımm( bendemi size katılsamm
Tabiki canım hoşgeldin 93/4 sün sanırım sendeAramızda senin gibi olanlarda var 93/3 cogumuz ama olsun
Adın ne askerin nerde anlat bakalım biz sorguya cekmeden
selam kızlar sizinkilerde genelde uzun dönem galiba kendime uygun bir topic bulamadımm( bendemi size katılsamm :/
hoşgördümadım Dilan ben muğlada okuyorum askerimde izmir gaziemir de acemi birliğinde şuanda 10 kasımda gitti çekin valla sıkıntım geçer benimdee :) sizinkiler peki?
Memnun oldum Dilancım bnde ece
Ne güzel yakınmş görmeye gidiyomusun
Bizde ustanın acemisindeyizBayburtta sevgilim
hoşgeldinnn canımmm bende 93/4ümm :) Adın ne nerde askerinnnn
bende m.oldum canım :)evet şimdilik yakın 3 saat ama vizelerim yeni bitti ayın 29da yemin törenine gidecem askere gitmeden 1 hafta birlikteydik 10da gitti teslim oldu işte bugün 9 gün oldu daha. onunki 75 gün acemisi yemin töreninden sonra başlayacak izin olayı.o hafta sonu izinli olacak görüşecez yani sizin peki telefon kullanıyormu rahatmı neler yapıyor genelde benimde şöför olacaak galiba ulaştırmada eğitim görüyor araba falan kullandırıyorlar şuan
hoşbuldummmadım Dilan yazdım ayrıntılarıı sen anlat bakim seninki nereye düştü aynı bizimkiler nerdeyse önümüzde çok zaman vaarrr
Ben gidememştim yemin törenine haftasonu kursum fln var diye.Dagıtım izninde gelmşti yanıma.Ama imkan varsa gitmek cok güzel olur gercekten ki sizin yakınmş git görüş doya doya
Bizim 57 gündü acemilik bayrama denk geldigi için ama ne acemide rahattık nede şuan rahatız yani
Telefon olayına hiç girmedik bide üst devreler sıkıntılı komutanları sıkıntılı arama fln yapıyolar ama bakalım nolck bnde bilmiyorm
Ustalıgı genelde nereler cıkıyomş peki öğrendinz mi en azından kendini ona göre hazırlarsn.
Evet bebeğim zamanımız çokk var ama sabretmekten başka çaremizde yok valla... Adım hilal sevgilim Kütahya'da havacı benim 19um yeni bitti sevgilim 21 yaşında İstanbulda oturuyorumm sen kaç yaşındasın
valla şuan çok aşırı rahat inaşşallah hep böyle devam eder komutanları ile gülüp şakalaşıyorlarmış günde 3 kez arıyor hatta yeminden sonra tel kullanabilirim dedi orası rahatmış arkadaşımın abisi ustayı gaziemirde yapmıştı oda aynen çok rahatmış.gidecem çünkü aileside gelemiyor çok uzak tek bırakmayacam üzüldüm canım yapeki nasıl görüşüyorsunuz hergün arıyor dimi ya ustalık genelde ankara istanbul marmara tarafları diye öğrendik ama çok ufakta olsa orada kalma durumu var işte dua ediyoruz egede olsun diye normalde zaten uzağız o memlekette ben muğlada okuyorum ama telefon vardı o gelirdi ben her tatilde giderdim şimdi telefonsuzluk çok zor geliyor
ben 21 yaşına girecem 93lüyüm oda 91li okulu bitti 2 yıllık gitmesini istedim çünkü okumak istemedi 2 yıl daha o zaman git gel işini kur dedim bende gitti işte m.oldum Hilal :) sen gidecekmisin yemin törenine ne zaman sen konuşabiliyormusun arıyormu rahat
Rahat olmanıza sevindim canım inş hep böyle devam eder.Rahatsa yemin töreninden snra tel sokar daha güzel olur sizin için
Her gün arıyo bi aksilik olmazsa ama insan özleyince yetmiyo işte
Aileside gitmicekse senin gitmen onun için cok güzel moral olur
Evet Dilan'cım arıyor ama bugün aramadı bitek o da çok sıra oluyor sırayı bekleyene kadar zamanımız doluyor dedi. Dün 10da falan aradı kaçıp kaçıp arıyoBen yemin törenine gidemicem çünkü istemiyor. Aileside gitmicek çünkü bizim acemi birliğimiz 35 gün Aralık 6 yemin töreni 7de İstanbul'da kısmetse :) Masraf yapmayın bosuna ne gerek var demiş ailesine.. Banada burda o kadar adamın içinde ne işin var senin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?