93/3 asker yolu bekleyenler

Ay gitsin hic sorun degil.dokuman alcam demistim ztn ona.smdi bakiyorum cnm cok saol

konuştuğu ya da mesaj attığı noların sadece 05XX XXX kısmı görünüyor ama sen kim olduklarını çıkarırsın.
yani seninle mesajlaştığı saatte başka mesajlaştığı biri varsa onu görürsün en azından.
yoksa çocuğun günahını da almayalım belki gerçekten sana atmıştır o mesajı.

Smdi yaptim kardesimin hattida bnm ustumeydi onuda aldm ne msji geliyo bi goriym diye.msj kardesmle bana aninda geldi emreyede gtmistir:)ama okuyunca msji belki anlamamistir belki ne bu diye.ama daha hatlarimin naptigini gorme kismini daha bulamadm.

Kalan dakikasini sms i falan gordum ama hangi saatte msjlasma knsma yaptigini fln bulamadm.nerden bakicam ona

Geçmiş olsunnn handecimmm ihmal etme sakiinn yaptir tahlillerini...

Kavga ettik ve allaha emanet ol kendine iyi bakla bitirdm mesaji.bndan snra nolr hc blmiyorm.
Canimnn okudum mesajları bulabildinmi
uf uf 3 gün bitti hala aramdı

Nasil ya ailesini ariyomuymus peki

Handeeee nerden aldiinnnn cookkk guzeeelllllll
İyi akşamlar kızlar..
Nasılsınız ?
As canimmm iyiyimmm ben :) sen nasılsın

İyiiim hilalcim kızlar gitti boşluk var topikte valla bende bir selam vereyiim dedim

Kalan dakikasini sms i falan gordum ama hangi saatte msjlasma knsma yaptigini fln bulamadm.nerden bakicam ona

FATURA ANALİZİ kısmına bakacaksın tatlım.

Geçmiş olsunnn handecimmm ihmal etme sakiinn yaptir tahlillerini...

Handeeee nerden aldiinnnn cookkk guzeeelllllll

sağol canım yaptırıcam cuma günü tahlillerimi.
nt den almıştım diyarbakırdayken.
çeşitleri vardı o zaman. hala vardır benzerleri sanırım.

Kızlar bu gece torpillisiniz ben erken uyuduğum için şafaklar bugün erken atacak

Kanaryam35 bu akşamlık benim aracılığım ile hepinize hayırlı tezkereler diler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…