- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.501
Kızlar doktora gittim 3 tüp kan verdim, idrar tahlili de yaptılar.
1 gibi sonuçları almaya gidicem.
Bakalım bişeyler çıkıcak gibi ama.. :44:
canımmmm aldın mı sonuçları? hayırlı haberlerle gel inşallah
Selam hilalcim
Yaaa sormayın 6 tane kocaman multivitamin iğnesi :18:
1 tanesini yaptırdım bacağımı hissetmiyorum şu anda
o nasıl bir acıdır
bir de bir değerim düşük çıktı.
Beyaz kan hücrelerim.
doktor da şüphelendi bişeylerden.
cuma tekrar yapacak testleri :18:
Geçmiş olsun zeytin , ne gibi şeylerden şüphelendi ve tam olarak neyin var çok özel değilse.. =)
İyisindir inşallah..
Y
Korec ve kanarya , aramıza ne zaman dönüyorsunuz..
Selam hilalcim
o nasıl bir acıdır
Beyaz kan hücrelerim.
sağol canım
WBC değerim düşük çıktı
Yani beyaz kan hücrelerimin sayısı olması gerekenden birazcık az sanırım.
bağışıklık sistemini etkiliyormuş.
yarın gece burdalar sanıyorum
Bunu iğnelerde dengeleyeceksiniz sanırım.Bir arkadaşımında kan değerleri oldukça düşüktü.Oda iğne oluyordu sürekli..
Kan yapacak şeyler ye canım..
Tekrardan geçmiş olsun, kızları dört gözle bekliyorum..
Birazcık olan bitene göz gezdirdim,bizim kızlar bu topiğin demirbaşları..
gecmiş olsun handemm allah sifa versin tekrardan
Kan seviyem normalmiş de, beyaz hücreleri düşükmüş artık doktor cuma günü ona göre ilaç vericek sanırım.
kızları şimdiden özledim valla
Geçici yokluklarında topiğe sahip çıkmalıyız
Canımm sen de dikkat et kendine, Allah sağlık sıhhat versin hepimize. Asker yolu bekliyoruz kolay değil.....
Kan seviyem normalmiş de, beyaz hücreleri düşükmüş artık doktor cuma günü ona göre ilaç vericek sanırım.
kızları şimdiden özledim valla
Geçici yokluklarında topiğe sahip çıkmalıyız
Canımm sen de dikkat et kendine, Allah sağlık sıhhat versin hepimize. Asker yolu bekliyoruz kolay değil.....
Selam hilalcim
o nasıl bir acıdır
Beyaz kan hücrelerim.
Kavga ettik ve allaha emanet ol kendine iyi bakla bitirdm mesaji.bndan snra nolr hc blmiyorm.
Hayırdır ne oldu ? Niye kavga ettiniz..
Hemen bitti diyince bitmez öyle hele bi sakinleşin..
Ne oldu anlat bakayım..
Dun gece mesajlasiyoduk.bnm mesajima hic alakasi olmayan bi cvp vrdi.yani en baglanti kuramadim bnm attigmla onun attigi arasnda.bn sakin bi sekilde neyi geldiginde yapicaz anlamadm ddm?komutan geldi byk ihtimal cvp vermedi bna.bn bi daha msj attm kme atiyodun da bana geldi msj diye.yine cvp gelmeyince cildirdim.askere gitmeden yeni hat almkstk bnm ustume yapmistik orda bi sorun olrsa arayip ben ugrasirm diye.bnde turkcell den msjlasma ve konusma dokumanlarini istiycem ddm.snra uyuya kalmism.gece cvp vermis sana attim kme aticam baska diye.bnde anlamadm fln ddm.oyle tartismaya basladik.daha oncede bn askerim diye dusunme beddua etmem fln dmsti.yine aynisini ddi askerdeyim diye dusunme fln diye.gorusmeyelim e geldi knu snra ayrilalim a geldi.bnde artik geri donemedm .saydiim saydimm allaha emanet ol kndine iyi bak ddm.cvpta vermedi vermzde byk ihtimal.cok inatcidir aramaz bnde inatciyim bende aramam.
Dun gece mesajlasiyoduk.bnm mesajima hic alakasi olmayan bi cvp vrdi.yani en baglanti kuramadim bnm attigmla onun attigi arasnda.bn sakin bi sekilde neyi geldiginde yapicaz anlamadm ddm?komutan geldi byk ihtimal cvp vermedi bna.bn bi daha msj attm kme atiyodun da bana geldi msj diye.yine cvp gelmeyince cildirdim.askere gitmeden yeni hat almkstk bnm ustume yapmistik orda bi sorun olrsa arayip ben ugrasirm diye.bnde turkcell den msjlasma ve konusma dokumanlarini istiycem ddm.snra uyuya kalmism.gece cvp vermis sana attim kme aticam baska diye.bnde anlamadm fln ddm.oyle tartismaya basladik.daha oncede bn askerim diye dusunme beddua etmem fln dmsti.yine aynisini ddi askerdeyim diye dusunme fln diye.gorusmeyelim e geldi knu snra ayrilalim a geldi.bnde artik geri donemedm .saydiim saydimm allaha emanet ol kndine iyi bak ddm.cvpta vermedi vermzde byk ihtimal.cok inatcidir aramaz bnde inatciyim bende aramam.
uf uf 3 gün bitti hala aramdı
aa cnm çok degşk bi kavga bu yaa hemen ayrlk konsması olmuş. o cvp vermden bşey demsydn kske beklseydin . bide ne kadrdır çıkıysunuz siz yeni mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?