- 14 Ağustos 2013
- 3.264
- 916
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.521
Senin arayabileceğin bir numara varsa, sen arasan olmaz mı.. ?
Merakta kalmışsın bu kadar ..
Ocak ayinda 5sene olcak.aileler tanisiyo.bn ceyiz yapiyorum bide
malesf cnm acemide daha aradgı ankesörlüleri aryrm ama hep meşgl onlr dün akşm babasnı arams yemn töreninin tarhni söylmk içn annesi aradı bana syledi merk etme kzm dedi. ama bn sesini duymdan raht edemem ki sıra cok varsa o sıraya bide bnm içn grsn ozmn kızdm onaaa
Canım komutan geldiyse onun acelesiyle kısa yazmış veya alakasız bir cevap vermiş olabilir.
Yada yanında arkadaşları vardır, sohbet esnasında insanın bazen kafası karışabiliyor.Hele sohbet edip,mesaj yazarken daha bi karışıyor..
Zaman zaman bu durum bana oluyor.Ne yazacağımı ne yazdığımı gelen mesajın ne olduğunu dahi unuttuğum zamanlar oluyor..
Birde bulunduğu yer kalabalıktır,zaten müsait olsa anında mesaj atardı sana ki değil anlaşılan..
Hem hat senin üzerineymiş,gidip bakabilirsin kimle konuşuyor ne yapıyor ne ediyor diye..
İçini ferahlatmak istiyorsan gidip doküman iste..
O zaman daha somut bir şekilde kavga ettik ve ayrıldık diyebilirsin.
Üzüldüm tartışmanıza.
İnşallah başka birine çekmemiştir mesajı , dedikleri doğrudur..
Sıkma canını.
Çeker o mesaj..
Aradim turkceli hemen.dokumanlari istiyorum ddim.adres degisikligi yapmamiz lzm faturada dedi.fatura onlarin ev adresiydi.ama fatura msj olarak emreye gidiyoms.tekrardan arycm turkceli dokuman istiycem.ya kisa suredirde brlikte degiliz 5sene olucak ocakta.2015te evlenelim diye planlar fln yapiyorz.hep olr ya tartismanin ucu kacar knu baska yerlere gelir.bzmde o hesap oldu.yani bu knu sadece tuzu biberi oldu..bn aramadigmda tutusup aradigi olr ayrildinmi sn smdi bnden sacmalama fln diye duzeltmeye calisir durumu genelde.ama askerdeyken tabi nsl olr blmiyorum.
Bak aklında bulunsun..
Sevgilin bir daha ki aradığında oradan senin ulaşabileceğin bir numara istesin.Hani şu geri dönüşümlü ankesör numarasını istesin.
Veya santralin..
Merak ettiği zamanlar sen orayı ara..
Askerin acemilikteyse ,çok yoğun ve yorucu olur acemilik..
Eğitim falan derken yorgun düşüyorlar..
Arar merak etme =)
aaa ttlm olayı okuynca bn yeni faln sndm ndn öyle askerdym dye fln cümleler kuruyki. bide senn güvenini kırıcak bi olay oldu mu hiç dökumanı istyceksin
uf uf 3 gün bitti hala aramdı
Dun gece mesajlasiyoduk.bnm mesajima hic alakasi olmayan bi cvp vrdi.yani en baglanti kuramadim bnm attigmla onun attigi arasnda.bn sakin bi sekilde neyi geldiginde yapicaz anlamadm ddm?komutan geldi byk ihtimal cvp vermedi bna.bn bi daha msj attm kme atiyodun da bana geldi msj diye.yine cvp gelmeyince cildirdim.askere gitmeden yeni hat almkstk bnm ustume yapmistik orda bi sorun olrsa arayip ben ugrasirm diye.bnde turkcell den msjlasma ve konusma dokumanlarini istiycem ddm.snra uyuya kalmism.gece cvp vermis sana attim kme aticam baska diye.bnde anlamadm fln ddm.oyle tartismaya basladik.daha oncede bn askerim diye dusunme beddua etmem fln dmsti.yine aynisini ddi askerdeyim diye dusunme fln diye.gorusmeyelim e geldi knu snra ayrilalim a geldi.bnde artik geri donemedm .saydiim saydimm allaha emanet ol kndine iyi bak ddm.cvpta vermedi vermzde byk ihtimal.cok inatcidir aramaz bnde inatciyim bende aramam.
Ocak ayinda 5sene olcak.aileler tanisiyo.bn ceyiz yapiyorum bide
malesf cnm acemide daha aradgı ankesörlüleri aryrm ama hep meşgl onlr dün akşm babasnı arams yemn töreninin tarhni söylmk içn annesi aradı bana syledi merk etme kzm dedi. ama bn sesini duymdan raht edemem ki sıra cok varsa o sıraya bide bnm içn grsn ozmn kızdm onaaa
Kızlar selam,
yine bir görsel paylaşımla karşınızdayım.
Sıradaki fotolar, başta defter ve uygun kalem arayan Kanarya Çağlacığıma ve tüm günlük yazan asker yarenlerine gelsin.
Ben her gece 1 sayfa yazıyorum hiç aksatmadım
Benim defterim ( çağla kullandığım kalemin sayfanın arkasına geçmesinden endişe ettiğin için boş sayfa ve bir yani yazılmış sayfayı da çektim.)
Eki Görüntüle 867440 Eki Görüntüle 867441 Eki Görüntüle 867442
Adres değişikliği yaptıra biliyorsan onu yaptır canım.
Al bak dökümana..
Kimlerle konuşuyo ediyo diye..
Birde bir şey merak ettim.
Alakasız mesaj yazmış demişsin ya, kötü bir şey yazmadı demi ?
Ya daha once bnm soguk knstugumu dusunmus sn ayrilmakmi istiyosun fln dmsti.beklemek zormu geldi.ayrilmak istiyosan askerdeyim diye dusunme yani fln dmsti.askerlik pskolojisine grmis bu heralde knsmalarim sguk gelmis diye dusunmstm.smdi yine aynisini yapti.askerdeyim diye korkma ayrilmak istiyosan ayrila geldi konu.bnm attigm msja gelen cevap alakasizdi.bn anlam kuramadm.he daha once byle bi durumda yasamadik.kme atiyodun bu msji diycegimz bi durum olmadi ikimiz icinde.hep olr ya tartismalarin ucu kacar en son olayda tuz biber olr.bzdede iyle oldu iste.
Küb bi dur canım ya, pire için yorgan mı yakılır?
ben de bazen saçma sapan mesajlar atarım.
Geçen uyku sersemi eşime "BELKEDE" yazmışım ne demek olduğunu ben de bilmiyorum :44: hala çözemedik ne demek istediğimi.
yanlışlıkla "gelince yaparız" mı yazdı?
sana bi yöntem söylüycem senin hattın da turkcell mi?
yaa 1 dk da olsa bence haber vermeliler. aramadıklarında ben çok kızıyorum
Yaktim valla cok atarlandigim icnde geri donemedim yediremedim kndimi.tartismaya dondu tuz biber oldu koptu olay.geldigimde yapariz gec bile kalmisiz:) yazmis.bn ona snu yapalim
Bnu yapalim yazmamistm.dedigimle alakasini anlayamadim.ya arkadasinada atmis olabilir bisey demem buna.ama sana attim nie baskasiyla konusiyim sacmalama ddi.alaka yok anlamadm ddim.dokuman istiycem dedim.tamam iste gor o zaman dedi .evet benimde turkcell?
Küb bi dur canım ya, pire için yorgan mı yakılır?
ben de bazen saçma sapan mesajlar atarım.
Geçen uyku sersemi eşime "BELKEDE" yazmışım ne demek olduğunu ben de bilmiyorum :44: hala çözemedik ne demek istediğimi.
yanlışlıkla "gelince yaparız" mı yazdı?
sana bi yöntem söylüycem senin hattın da turkcell mi?
yaa 1 dk da olsa bence haber vermeliler. aramadıklarında ben çok kızıyorum
Turkcell
canım buraya tıkla, bu sayfada denilenleri yaparsan online işlemler menüsüne kendi hattınla girdiğin halde sevgilinin de hattında yaptıklarını görebilir, kimle kaç dk konuşmuş falan öğrenebilirsin.
anldm ttlm dgru dysun alaksz bseydn konu gder ayrılğı bulr. ama bu askerdeler dye etrflrnda ayrlanlr faln cok olyms bana daha yeni gittiği halde burda herks bşey dyo ama bn inanmyrum sn beni brkmssn dedi bunu duynca sasrdm bunu bana söyledyse aklndan geçmş demkki. işte bu yzdn bzm nrml verdgmz bi cvp onlra sogk geleblr bnce sen bkle o hatasnı fark edp arycaktr . sende tavrnı koy ama askerdsn dye ayrlmyo degilim sevdiğim içn ayrılmyorum de ...
haaa yalnız 1 tane mesaj gider sevgiline, artık hattınız diğer hatla birleştirilmiştir gibi bişey diyecek, haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?