93/3 asker yolu bekleyenler

Senin arayabileceğin bir numara varsa, sen arasan olmaz mı.. ?
Merakta kalmışsın bu kadar ..

malesf cnm acemide daha aradgı ankesörlüleri aryrm ama hep meşgl onlr dün akşm babasnı arams yemn töreninin tarhni söylmk içn annesi aradı bana syledi merk etme kzm dedi. ama bn sesini duymdan raht edemem ki sıra cok varsa o sıraya bide bnm içn grsn ozmn kızdm onaaa

Bak aklında bulunsun..
Sevgilin bir daha ki aradığında oradan senin ulaşabileceğin bir numara istesin.Hani şu geri dönüşümlü ankesör numarasını istesin.
Veya santralin..
Merak ettiği zamanlar sen orayı ara..

Askerin acemilikteyse ,çok yoğun ve yorucu olur acemilik..
Eğitim falan derken yorgun düşüyorlar..

Arar merak etme =)

Aradim turkceli hemen.dokumanlari istiyorum ddim.adres degisikligi yapmamiz lzm faturada dedi.fatura onlarin ev adresiydi.ama fatura msj olarak emreye gidiyoms.tekrardan arycm turkceli dokuman istiycem.ya kisa suredirde brlikte degiliz 5sene olucak ocakta.2015te evlenelim diye planlar fln yapiyorz.hep olr ya tartismanin ucu kacar knu baska yerlere gelir.bzmde o hesap oldu.yani bu knu sadece tuzu biberi oldu..bn aramadigmda tutusup aradigi olr ayrildinmi sn smdi bnden sacmalama fln diye duzeltmeye calisir durumu genelde.ama askerdeyken tabi nsl olr blmiyorum.

Kızlar selam,
yine bir görsel paylaşımla karşınızdayım.
Sıradaki fotolar, başta defter ve uygun kalem arayan Kanarya Çağlacığıma ve tüm günlük yazan asker yarenlerine gelsin.
Ben her gece 1 sayfa yazıyorum hiç aksatmadım

Benim defterim ( çağla kullandığım kalemin sayfanın arkasına geçmesinden endişe ettiğin için boş sayfa ve bir yani yazılmış sayfayı da çektim.)

Adres değişikliği yaptıra biliyorsan onu yaptır canım.
Al bak dökümana..
Kimlerle konuşuyo ediyo diye..

Birde bir şey merak ettim.
Alakasız mesaj yazmış demişsin ya, kötü bir şey yazmadı demi ?

cnm cok kısknc yaa kaç kere söyledm bn nereyi arıcam merk ettgmde dye sen arama kimseyle konsma abuk sabk biri bşey der faln diyo . yemn törenine kadr çok yognmuş bide ankarada bnmki her yer yıldz kaynyomuş. eee bnde en azndan 2 gnde bir arasa dyrum ama 3. gün oldu ilk defa 4. güne taştık yanii

aaa ttlm olayı okuynca bn yeni faln sndm ndn öyle askerdym dye fln cümleler kuruyki. bide senn güvenini kırıcak bi olay oldu mu hiç dökumanı istyceksin

Ya daha once bnm soguk knstugumu dusunmus sn ayrilmakmi istiyosun fln dmsti.beklemek zormu geldi.ayrilmak istiyosan askerdeyim diye dusunme yani fln dmsti.askerlik pskolojisine grmis bu heralde knsmalarim sguk gelmis diye dusunmstm.smdi yine aynisini yapti.askerdeyim diye korkma ayrilmak istiyosan ayrila geldi konu.bnm attigm msja gelen cevap alakasizdi.bn anlam kuramadm.he daha once byle bi durumda yasamadik.kme atiyodun bu msji diycegimz bi durum olmadi ikimiz icinde.hep olr ya tartismalarin ucu kacar en son olayda tuz biber olr.bzdede iyle oldu iste.

uf uf 3 gün bitti hala aramdı

Ocak ayinda 5sene olcak.aileler tanisiyo.bn ceyiz yapiyorum bide

Küb bi dur canım ya, pire için yorgan mı yakılır?
ben de bazen saçma sapan mesajlar atarım.
Geçen uyku sersemi eşime "BELKEDE" yazmışım ne demek olduğunu ben de bilmiyorum :44: hala çözemedik ne demek istediğimi.
yanlışlıkla "gelince yaparız" mı yazdı?

sana bi yöntem söylüycem senin hattın da turkcell mi?

yaa 1 dk da olsa bence haber vermeliler. aramadıklarında ben çok kızıyorum

hmm güzlmş cnm kapagnı çok begndm :) bnde yazyrum günlüğme gittiğndn beri hç akstmdm ama bn 2010dan beri yazydum her gün degil tabii yarsna yeni geleblmstm :) ama gttğidn beri her gece uyumdan yazyrum oda orda yazıyoms almş bi defter canımm benim yaaa

Ariycam tekrar iste madem fatura msj olarak geliyo.adresinde pek onemi yok o zaman.yok kotu birsey degil.geldigiimde yapariz gec bile kalmisiz:) yazmis.bn geldignde sunu yapalim fln demedm ki byle bi msj gelsn bana diye dusundum ne alaka yani oldum.bide hizli msjlasiyoruz musaitse.cvp 1dk icnde fln veriyoruz brbrimize.bn bu msj ne alaka ddm.aciklama yapmadi bana sordugmda.bnde ustune gttim atarlandim fln dokuman istycem ddm.iste gor o zmn dedi.hat bnm ustume oldugu icn isteyebilcegimi iyi biliyo.

anldm ttlm dgru dysun alaksz bseydn konu gder ayrılğı bulr. ama bu askerdeler dye etrflrnda ayrlanlr faln cok olyms bana daha yeni gittiği halde burda herks bşey dyo ama bn inanmyrum sn beni brkmssn dedi bunu duynca sasrdm bunu bana söyledyse aklndan geçmş demkki. işte bu yzdn bzm nrml verdgmz bi cvp onlra sogk geleblr bnce sen bkle o hatasnı fark edp arycaktr . sende tavrnı koy ama askerdsn dye ayrlmyo degilim sevdiğim içn ayrılmyorum de ...

Yaktim valla cok atarlandigim icnde geri donemedim yediremedim kndimi.tartismaya dondu tuz biber oldu koptu olay.geldigimde yapariz gec bile kalmisiz:) yazmis.bn ona snu yapalim
Bnu yapalim yazmamistm.dedigimle alakasini anlayamadim.ya arkadasinada atmis olabilir bisey demem buna.ama sana attim nie baskasiyla konusiyim sacmalama ddi.alaka yok anlamadm ddim.dokuman istiycem dedim.tamam iste gor o zaman dedi .evet benimde turkcell?

dur ben sana tarif edicem ve bütüüün her şeyi görebiliceksin. kimse mesaj atmış kimle konuşmuş diye.

ben bi turkcellin sitesine girip sana yazayım.

(eşimi takip için kullanıyorum ben de bu sistemi, onun hattı benim üstüme)

eVT cnm kesnlklee 1 dkka da olsa arayp bn iyiym demsi lazıımm

Turkcell

canım buraya tıkla, bu sayfada denilenleri yaparsan online işlemler menüsüne kendi hattınla girdiğin halde sevgilinin de hattında yaptıklarını görebilir, kimle kaç dk konuşmuş falan öğrenebilirsin.

haaa yalnız 1 tane mesaj gider sevgiline, artık hattınız diğer hatla birleştirilmiştir gibi bişey diyecek, haberin olsun

Her iliskide oldugu gbi bzimde kavgalarimiz tartismalarimiz oldu.cok fazla ayrilan bi ciift degiliz.ama ikimizde cok inatciyiz.smdi asker kafasiyla bni arayabilirde .yada bn askerdeyim kubraya zor geldi cekti gtti diye kafasinda kurabilirde:)bugun aramiycgim msj atmiycagim kesinde yarin icn de insallah atmiycam blmiyorm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…