- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.621
Galiba yarın askerlerin usta birliği aciklaniyomus öyle dediler e devlette yazcakmis ama geçenlerde okan bana ben gelmeden 1 hafta önce ogrenicez dedi 30 kasımda yanii.. dedikleri gibi e devletten aciklanirmi ki canım ya saçma geldi bana ama...
Galiba yarın askerlerin usta birliği aciklaniyomus öyle dediler e devlette yazcakmis ama geçenlerde okan bana ben gelmeden 1 hafta önce ogrenicez dedi 30 kasımda yanii.. dedikleri gibi e devletten aciklanirmi ki canım ya saçma geldi bana ama...
Tatlım e- devletten acemilik yeriyle teslim tarihini öğrenmiştik biz en başta. Ustalık yerleri ya böyle alfabetik sıraya göre okunur ya da panoya asılır diye biliyorum ben kaldı ki bizim de öyle oldu. Ayrıca dağıtım iznine geldiğinde Aytaç'ım, tam adres öğrenebilmek için e- devlete girmişti ( çünkü bahsedilen ustalık yerimizde iki kışla var ) ve ustalığa dair hiç bir bilgi bulamamıştı. Benim bilgim oradan açıklanmayacağı doğrultusunda yani :26:
kız gerçekten öyle birşey varmı acaba biz heyecanla bekliyoruz yaonun acemisi kaç gündü kuzu?
Tatlım e- devletten acemilik yeriyle teslim tarihini öğrenmiştik biz en başta. Ustalık yerleri ya böyle alfabetik sıraya göre okunur ya da panoya asılır diye biliyorum ben kaldı ki bizim de öyle oldu. Ayrıca dağıtım iznine geldiğinde Aytaç'ım, tam adres öğrenebilmek için e- devlete girmişti ( çünkü bahsedilen ustalık yerimizde iki kışla var ) ve ustalığa dair hiç bir bilgi bulamamıştı. Benim bilgim oradan açıklanmayacağı doğrultusunda yani :26:
Ben nerden duydum bilmiyorm ama yeni sistemde öyle bşy olabilr ama emin deglm bizim e-devletten deglde birlikte acıklanmştı yani :26:
canım acemilik bitmeye yakın belli olmuyormu usta Allahım belli olsada sıtresten kurtulsak yaa:44:
Şöyle söyleyeyim, bizim 27 Eylül'de belli oldu ustalık yerimiz ve dağıtıma da 11 Ekim'de çıktık ama 60 gün acemilikti bizim
Şöyle söyleyeyim, bizim 27 Eylül'de belli oldu ustalık yerimiz ve dağıtıma da 11 Ekim'de çıktık ama 60 gün acemilikti bizim
işte 45 gün olacak diyor düşecek diyorlar ya
ama oda tam netleşmemiş şuan kaç gün yapacağı net değil ama 30günden fazla olacağı kesin
Ne olarak yapiyo sevgiln canım... şoför mu meslekcimi
şoför canım işte bende anlamadım oradaki herkesin ehliyeti varmış ama kimisi 30 gün koğuşun yarısıda uzun böyle
Makam şoförü falansa uzun sanırım.. benim sevgilimde şoför olucakti oyle yaziyordu sülüsünde ama dövmesi bide kolunda harf var diye olmadı bunu o piskopatlarin oldugu yere atmislar deli şizofren ne ararsan var diyo..itiraz etti komutanıda cok seviyomus onu (benim kadar olmasada ) meslekci yaptılar işte simdi :) o yüzden 35 gun
aaa doğrudur canım kız aksine görsen benimki ne dövme ne jilet sigara bile kullanmaz birde efendi duruyor tabi içi beni yakar o ayrı meselebakalım umarım olur canım ya rahat diyorlar şöforlük için ya ne diyecem biz gitmden önceki gün berbere gittik tıraş oldu sakallları vardı çenesinde uzun ben çok seviyordum bu arada :)
oradaki berber abi ve bir abi büyük baya hatta berber abide gaziemirde yapmış dediler senin yüzün çok parlak efendi gözüküyorsun seni lokalemi ne alırlar uzman eşleri seni beğenir paşa eşleri falan dediler sakın abla deme dediler yenge falan tabi birazda takıldılar bana bende yanındaydım ama yinede kafama takılmadı değillll:44: bu arada ben ççok kıskancımdır
Bende öyleyim benimki hastalik derecesindeama takılmışlardır illa öyle olucak diye bişey yok böyle şeylerde duyduumm ama eskiden diyorlardı şimdi sanmamm :44:
güzel bi işin varmış
kulağa ilginç geliyor
Heyyyyoooo biz geldik dagılın
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 22 . KASIM. 2013 :92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... seros08 ... 147
... ezgisaygin ... 163
... yuppisi ... 165
... Snt55 ... 185
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... apple2 ... 239
... KUBB88 ... 245
... zeytinagaci ... 248
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... seval23 ... 251
... hnf25 ... 263
... irmtyfn ... 264
... Kanaryam35 ... 264
... blss ... 265
... KorEc ... 265
... nira87 ... 265
... mystery123 ... 266
... yunay ... 266
... ARAZIM ... 268
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
... hilal1108 ... 346
... tuqbaCadi ... 346
... dilanumut ... 350
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
çok ortak noktamız var ben kendim yazıp kendim inanıyorum düşüngülüyorum ya bak diyorum ki paşa şoförü olsa ya onun kızı varsa gözüne kestirirse hey Allahım çocuk neyin derdinde ben neyin düşün mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?