93/3 asker yolu bekleyenler

Tatlım e- devletten acemilik yeriyle teslim tarihini öğrenmiştik biz en başta. Ustalık yerleri ya böyle alfabetik sıraya göre okunur ya da panoya asılır diye biliyorum ben kaldı ki bizim de öyle oldu. Ayrıca dağıtım iznine geldiğinde Aytaç'ım, tam adres öğrenebilmek için e- devlete girmişti ( çünkü bahsedilen ustalık yerimizde iki kışla var ) ve ustalığa dair hiç bir bilgi bulamamıştı. Benim bilgim oradan açıklanmayacağı doğrultusunda yani :26:

Son düzenleme:

kız gerçekten öyle birşey varmı acaba biz heyecanla bekliyoruz ya onun acemisi kaç gündü kuzu?

canım acemilik bitmeye yakın belli olmuyormu usta Allahım belli olsada sıtresten kurtulsak yaa:44:

Ben nerden duydum bilmiyorm ama yeni sistemde öyle bşy olabilr ama emin deglm bizim e-devletten deglde birlikte acıklanmştı yani :26:

kız gerçekten öyle birşey varmı acaba biz heyecanla bekliyoruz ya onun acemisi kaç gündü kuzu?

Öyle dediler ama ben pek inanmıyorum çünkü 30 kasımda belli olucak dedi bebegm..

Evet bizde acemi birliğini e devletten öğrendik ama bu seferki sacma geldi bende Alfabetik sırayla açıklandığını biliyorumm bide baş harfi O sıra gelene kadar catlar o orda

şoför canım işte bende anlamadım oradaki herkesin ehliyeti varmış ama kimisi 30 gün koğuşun yarısıda uzun böyle

Makam şoförü falansa uzun sanırım.. benim sevgilimde şoför olucakti oyle yaziyordu sülüsünde ama dövmesi bide kolunda harf var diye olmadı bunu o piskopatlarin oldugu yere atmislar deli şizofren ne ararsan var diyo.. itiraz etti komutanıda cok seviyomus onu (benim kadar olmasada ) meslekci yaptılar işte simdi :) o yüzden 35 gun

Son düzenleme:

aaa doğrudur canım kız aksine görsen benimki ne dövme ne jilet sigara bile kullanmaz birde efendi duruyor tabi içi beni yakar o ayrı mesele bakalım umarım olur canım ya rahat diyorlar şöforlük için ya ne diyecem biz gitmden önceki gün berbere gittik tıraş oldu sakallları vardı çenesinde uzun ben çok seviyordum bu arada :)
oradaki berber abi ve bir abi büyük baya hatta berber abide gaziemirde yapmış dediler senin yüzün çok parlak efendi gözüküyorsun seni lokalemi ne alırlar uzman eşleri seni beğenir paşa eşleri falan dediler sakın abla deme dediler yenge falan tabi birazda takıldılar bana bende yanındaydım ama yinede kafama takılmadı değillll:44: bu arada ben ççok kıskancımdır

Bende öyleyim benimki hastalik derecesinde ama takılmışlardır illa öyle olucak diye bişey yok böyle şeylerde duyduumm ama eskiden diyorlardı şimdi sanmamm :44:

Bende öyleyim benimki hastalik derecesinde ama takılmışlardır illa öyle olucak diye bişey yok böyle şeylerde duyduumm ama eskiden diyorlardı şimdi sanmamm :44:

çok ortak noktamız var ben kendim yazıp kendim inanıyorum düşün gülüyorum ya bak diyorum ki paşa şoförü olsa ya onun kızı varsa gözüne kestirirse hey Allahım çocuk neyin derdinde ben neyin düşün mesela

Son düzenleme:

Cnmm hosgeldinnnn:)safak son hali icinde tsk ederimm:bi gttn geldin safak oynadi bnm bayag:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…