- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.661
Bari rüyada güzel şeyler görsek sarılıp kavuştugumuzu fln ama rüyada bile mutlu olamıyoruz bu nedir yaa
Yok hayatım bu sizin cezayı duymadan önceydi sanırım ya da sonraydı bilmiyorum
İyi yapmışsın, şuan Ayti'ye ben de kızgınım yani ararsa aynısından bende yapıcam
benim kayınbiladerle elti daha nikah yapamamışlar galiba paraları mı yokmuş neymiş :44:
akıbetleri ne oldu meraktan ölcem. :18:
benim kayınbiladerle elti daha nikah yapamamışlar galiba paraları mı yokmuş neymiş :44:
akıbetleri ne oldu meraktan ölcem. :18:
Yazık ne günahları varsa uyku serseimi sadece trip attığımı hatırlıyorum kim bilir neler dedim :44:
Olsun olsun hak etmiştir kesin, erkek değil mi işte !
Eehehe dimi
Etkileniyorum ama ya hala bak aklıma gelince sinir oluyorum gerçekmiş gibi yaşadım resmen hemde hiç gitmediğim ankarada ve handenin kırmızı arabasıyla
Eehehe dimi
Etkileniyorum ama ya hala bak aklıma gelince sinir oluyorum gerçekmiş gibi yaşadım resmen hemde hiç gitmediğim ankarada ve handenin kırmızı arabasıyla
Onların akıbetleri daha belli değil mi yaa, biz bile merak ettik buradan
Eehehe dimi
yaa valla ben de çatlıycam meraktan
sanırım kayınbilader işsizmiş hala. eşime de arattırmıyorum. annesinden duyduğu kadarıyla bana aktarıyor.
evlerinde 1 soba 1 halı 1 kanepe varmış.
buzdolabı falan yokmuş.
nikah işlemlerini de başlatamamışlar.
çünkü sigortası yok kayınbiladerin. hastaneye gidip gerekli tahlilleri falan yaptıramazlar, ee nihah ücreti de var en az 200 falandır.
Heehehehee süpermş de Selman askere yazık olmş tribi yiyince ne oldugunu şaşırmştır
Nasıl yaaa
hahahah
biz gece uyumadan önce konuşmayalım en iyisi
Ya benimki izne geliyodu geldikten 1 gün sonra bi arıyodum nerdesin askım diye ankaradayım arkadaslarımın yanına geldim burdan geçicem diyodu allahım senmisin onu diyen rüyada nasıl çıldırdım yani kendime hala inanamıyorum
Handeyi arıyorum arabanı verir misin bi ankara' ya gidip gelicem diye
Gidiyorum pazar yeri gibi bir yer ve ne göreyim selmanın yanına o sinir olduğum kız ve onun arkadasıSelman önde ben arkada arabayla kovalıyorum onu en yakalıyorum açıyorum kapıyı arabadaki selman değil Geriş dönüyorum bi bakıyorum kızlarla lahmacun yiyo Ayy bak boğasım geldi yine :95:
Ya benimki izne geliyodu geldikten 1 gün sonra bi arıyodum nerdesin askım diye ankaradayım arkadaslarımın yanına geldim burdan geçicem diyodu allahım senmisin onu diyen rüyada nasıl çıldırdım yani kendime hala inanamıyorum
Handeyi arıyorum arabanı verir misin bi ankara' ya gidip gelicem diye
Gidiyorum pazar yeri gibi bir yer ve ne göreyim selmanın yanına o sinir olduğum kız ve onun arkadasıSelman önde ben arkada arabayla kovalıyorum onu en yakalıyorum açıyorum kapıyı arabadaki selman değil Geriş dönüyorum bi bakıyorum kızlarla lahmacun yiyo Ayy bak boğasım geldi yine :95:
Senaryo müthiş yaaa
ben hastaneye gidiyorum
Yaa çok müthis bisürü bağırdım sevdiceğime yazık
Yazık falan değil bunlara müstahak müstahak ( aslan modundayım kediye dönmem için bir telefon gerek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?