- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.641
Galiba yarın askerlerin usta birliği aciklaniyomus öyle dediler e devlette yazcakmis ama geçenlerde okan bana ben gelmeden 1 hafta önce ogrenicez dedi 30 kasımda yanii.. dedikleri gibi e devletten aciklanirmi ki canım ya saçma geldi bana ama...
Makam şoförü falansa uzun sanırım.. benim sevgilimde şoför olucakti oyle yaziyordu sülüsünde ama dövmesi bide kolunda harf var diye olmadı bunu o piskopatlarin oldugu yere atmislar deli şizofren ne ararsan var diyo..itiraz etti komutanıda cok seviyomus onu (benim kadar olmasada ) meslekci yaptılar işte simdi :) o yüzden 35 gun
okanın kalbının ustunde dovme kolundada harf var ama dovme dgl bız kavga ettıgımızde yapmış kıbrtle manyak ;( o yuzdn ıtıraz edınce kabul etmsler Allahdan :)Emrelerin orda facali dovmeli torbaci cocuk istismarcisi tinercisi serserisi ceza evinden yeni cikmisii ne ararsan vardi.surgun yeri diyolardi.emre bnm brda ne isim var anlamadm bnm gbiler nerde diyodu:)ki emrenin kolunda dovmede yoktu.yine sansina acemilik az cikmis seninkine.ama pardon
Mantik aramamamiz gerekiyodu dmi:))
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Cabuk gecen bi gün diliyorum ve çalışanlarada güzel bi haftasonu diliyorum
günaydınnn canım :)
Çaglaaaaaa biyerde ozentilerini buldumne cok ozenilen topiğimiz varmış
işte 45 gün olacak diyor düşecek diyorlar ya
ama oda tam netleşmemiş şuan kaç gün yapacağı net değil ama 30günden fazla olacağı kesin
şoför canım işte bende anlamadım oradaki herkesin ehliyeti varmış ama kimisi 30 gün koğuşun yarısıda uzun böyle
Cnmm hosgeldinnnn:)safak son hali icinde tsk ederimm:bi gttn geldin safak oynadi bnm bayag:))
Garip garip rüyalar gördm sabh hayırdır inş :26:
Geçen bana da oldu aynısı, kurdum kurdum gece sonra sabah silkinerek uyandım. :26:
Sen ne gördün canııım
Sevmedigim ne kadar insan varsa hepsini gördümKorayla ilgili degldi neyseki ama yinede sinir olarak uyandım yani
Ehehe o da iyiymiş
Ya benimki Aytaç'la ilgiliydi bir de, arayamadığı gün kurdum kurdum kafamda yattım. Sonra sabah telefonuma mesaj geliyor böyle rüyamda, bir bakıyorum Aytaç'tan allah allah diyorum açıyorum mesajı, böyle bizim şafak panosu gibi uzun uzadıya bir mesaj geçen gün, işte izin, şafak falan yazıyor. Bir bakıyorum şafak 300 küsur olmuş , ya diyorum yanlış hesaplamış bu çocuk, sonra mesajın altına ceza aldım dün tartıştım komutanla falan yazmış bir de
Bir sinir oldum bir sinir oldum anlatamam yani
Ona benzer bşyi bnde acemiye gittiginde görmştümRüyada bile kafayı yiyoruz ya hiç normal deglz
Ehehe o da iyiymiş
Ya benimki Aytaç'la ilgiliydi bir de, arayamadığı gün kurdum kurdum kafamda yattım. Sonra sabah telefonuma mesaj geliyor böyle rüyamda, bir bakıyorum Aytaç'tan allah allah diyorum açıyorum mesajı, böyle bizim şafak panosu gibi uzun uzadıya bir mesaj geçen gün, işte izin, şafak falan yazıyor. Bir bakıyorum şafak 300 küsur olmuş , ya diyorum yanlış hesaplamış bu çocuk, sonra mesajın altına ceza aldım dün tartıştım komutanla falan yazmış bir de
Bir sinir oldum bir sinir oldum anlatamam yani
Değiliz yavrum değiliz, derin uyku denilen bir şey de kalmadı zaten, gece kaç kere uyanıyorum sayamıyorum yaa :26:
Bizdenmi etkilendinnn çağlacımmm
Tünaydınlarr
Bugün bende kötü kötü rüyalar gördüm havada kapalı kalktım selmana bi posta trip attım tekrar yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?