93/3 asker yolu bekleyenler

Aaa hic duymadm byle bisi.bna emre hbr vermisti e devlete fln hc bakmamistk gerci biz.

Emrelerin orda facali dovmeli torbaci cocuk istismarcisi tinercisi serserisi ceza evinden yeni cikmisii ne ararsan vardi.surgun yeri diyolardi.emre bnm brda ne isim var anlamadm bnm gbiler nerde diyodu:)ki emrenin kolunda dovmede yoktu.yine sansina acemilik az cikmis seninkine.ama pardon
Mantik aramamamiz gerekiyodu dmi:))

okanın kalbının ustunde dovme kolundada harf var ama dovme dgl bız kavga ettıgımızde yapmış kıbrtle manyak ;( o yuzdn ıtıraz edınce kabul etmsler Allahdan :)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Cabuk gecen bi gün diliyorum ve çalışanlarada güzel bi haftasonu diliyorum

şoför canım işte bende anlamadım oradaki herkesin ehliyeti varmış ama kimisi 30 gün koğuşun yarısıda uzun böyle

Biz de ulaştırmaydık her ne kadar şimdi topçu da olsak da normalde 75 gündü ulaştırma, bayram sebebiyle 56 günle falan yırtmıştı işte ama sizin ne olur bilemedim yaa

Sevmedigim ne kadar insan varsa hepsini gördüm Korayla ilgili degldi neyseki ama yinede sinir olarak uyandım yani

Ehehe o da iyiymiş
Ya benimki Aytaç'la ilgiliydi bir de, arayamadığı gün kurdum kurdum kafamda yattım. Sonra sabah telefonuma mesaj geliyor böyle rüyamda, bir bakıyorum Aytaç'tan allah allah diyorum açıyorum mesajı, böyle bizim şafak panosu gibi uzun uzadıya bir mesaj geçen gün, işte izin, şafak falan yazıyor. Bir bakıyorum şafak 300 küsur olmuş , ya diyorum yanlış hesaplamış bu çocuk, sonra mesajın altına ceza aldım dün tartıştım komutanla falan yazmış bir de
Bir sinir oldum bir sinir oldum anlatamam yani

Ona benzer bşyi bnde acemiye gittiginde görmştüm Rüyada bile kafayı yiyoruz ya hiç normal deglz

Bizdenmi etkilendinnn çağlacımmm
Tünaydınlarr
Bugün bende kötü kötü rüyalar gördüm havada kapalı kalktım selmana bi posta trip attım tekrar yattım

Son düzenleme:
Değiliz yavrum değiliz, derin uyku denilen bir şey de kalmadı zaten, gece kaç kere uyanıyorum sayamıyorum yaa :26:

Bari rüyada güzel şeyler görsek sarılıp kavuştugumuzu fln ama rüyada bile mutlu olamıyoruz bu nedir yaa

benim kayınbiladerle elti daha nikah yapamamışlar galiba paraları mı yokmuş neymiş :44:
akıbetleri ne oldu meraktan ölcem. :18:

Bizdenmi etkilendinnn çağlacımmm
Tünaydınlarr
Bugün bende kötü kötü rüyalar gördüm havada kapalı kalktım selmana bi posta trip attım tekrar yattım

Yok hayatım bu sizin cezayı duymadan önceydi sanırım ya da sonraydı bilmiyorum
İyi yapmışsın, şuan Ayti'ye ben de kızgınım yani ararsa aynısından bende yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…