93/3 asker yolu bekleyenler

[video=youtube;qPOpcAp_qnU]http://www.youtube.com/watch?v=qPOpcAp_qnU[/video]

Selammmm kızlaaarrrrrrrr napıyosunuzzz
Misafir gelcek yine pasta börek yapıyoruz
Kaçtım azıcık müzik dinliyim müziğim geldi diye

Canimcimm cok gcms olsun iyi hberler alirsin insallah

Aa sevgilim tuncelide asker

az önce gördüm canım Mazgirtte ilçesindeymiş ben merkezdeyim Mazgirtide biliyorum tabi kaç ay oldu telefon kullanıyormu için rahat olsun bir sıkıntı olmaz öyle doğu deyince herkes çatışma olur falan diye korkuyorda Allah korusun.sadece çok küçük bir ilçe hiç birşey yok çok sıkılır aradığını pek bulamaz mezkezde olsa çook rahat olurdu

Akpazarda koyde.tunceli diyince ck aglayip uzulmustum ama sukur surec devam ediyo.akpazar icn iyi dediler.teror olayi olmayan bi koymus.ztn carsi izni yk hep nobette.sikintisi yok sukur.agustostan beri asker.telefon goturdu nobetlerde kullaniyo telefonu.ziyarete gtmek istedm ama tatil koyune gelmiyosn olmaz ddi:)

akpazarıda biliyorum canım:)
hiç bir sıkıntı olmazzz rahat ol hem insanları iyidir Tuncelinin çok yardım severler köylülerde iyidir kısa dönem galiba ?
kız yok nereye gidiyorsun köyde nerede kalacaksın merkez olsa tamam oteller varda
orada öyle çok hane yokki sık dişini ama için rahat olsun ben oranın yerlisiyim her konu hakkında fikrim var hiç bir sıkıntı olmaz

Akpazarda cok korucu varmis askeri sevip koruyolarmis.bzm yan komsumuzda tuncelili.bnden daha ck sey biliyosn diyo:)o kdr arastirdim ki tunceliyi mazgirt ve akpazari.her aksam tunceli gazetelerini takip ediyorm:)bilmedigm yerler smdi ilgi alanin oldu:)arkadaslari ziyarete gitmeyi dusunuyodu elaziga gcip ordan arabayla.ama olmaz ddi.arkadaslarida olmaz ddi ztn.yokk keske kisa donem olsa.2.yillik insaat teknikerligi mezunu.acik ogretimden tamamliyodu btmycek bu ddi tecili bozup gtti.temmuzda btcek askerligi insallah.

oyyy kıyamam aşk işte canım işte hayat belli olmuyor.ama izni olacak o gelecek canı sağolsunda bak telefon ile görüşüyorsunuzda elimden birşey gelirse yardımcı olmak isterim mezkezde olsa işte çok iyi olurduda sağlık olsun.
kimse bilmiyor işte sadece duyduğunuzu biliyorsunuz ama giidip görmek tanımak gerek o zaman korkacak birşey olmadığını anlar herkes

Yook izne gelmiyoo.izin kullanirsa bayrami orda gecirme durumunda kaliyor.o yzdn izn kullanmycak.cnm cok saol soylemen yeter.tabi telefon kullaniliyo olmasi ck iyi.valla bnde anlattiklariyla askerlik yapiyo gbiym orda:)dgru diyosun dogu diyince akla gelen teror oldu artk.senin svgilin iyi yerde ama yakinina duser insallah.

İnsallah rahat olr istanbulda.evci olr belki hafta sonuda disari cikr sn frsat buldukcada gelirsn:)

Muğlaya Tunceliyede uzak ama canım olsun ama ben hep diyorum aramasın hatta görmeyeyim dişimiz sıkarım yeterki iyi olsun o beni bekliyordu memleketimizde Allah razı olsun çok iyi bir insandır mesela burada ünv okuyorum ne güven sorunu ne bir yasak ne bir sıkma çok rahatım bana çok destek şimdi sıra bende canım.
hafta sonu izni değil canım normal izin varya 10 günlük falan arada .
yoksa hafta sonu aynen orada kalmak zorunda bir anlamı olmaz

Emre hala askerligin dustugune inanamiyor:)ust devrelerin cikis belgeleri gelmis 1ocakta teskere aliyolarmis.kesin dustugune emin oldum artk diyo:))darisi basimiza insallahhhh

Tuncelidemi yasiyor sevgilinde?ne guzel guven cok onemli.guvendikten snra sorunda cikmaz.mugla guzeldir ama bilirim az cok muglayi.universiteyide gormustum.sevgilin uzun donem dmi?yemin toreninden snra dagitim izninde hasret giderirsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…