93/3 asker yolu bekleyenler

evet biliyorum canım ben o yüzden Muğlayı istedim çünkü ben ingilizce dersini bile zor geçiyorum ki özel sektor düşünmüyorum sen İzmirlimisin orada yaşıyorsun yani.
yok canım ege ile bire bir aynı bizim bölüm hiç bir ders farklılığı yok arkdaşım geçiş yaptı egede isen hocalar bile var bizim okuldan oraya geçen.. o yüzden vallla çok zor türkçesi bile ingilizce görüyorsunuz Allah kolaylık versin

Aynen canım İzmirliyim aynı zamanda da. Aynen diyorum ya zaten dil farkı var ama çok da haberim yok yani farklı dersler alıp almadığımız konusunda. Sağ ol canım amin yaa

ileride olacak oğlumuzun ilk patiğii çokk hoşuma gitti ya not yazıp umuta götürecem de

allahımm ins canım ya ben bu bebiş konularında cok hassasım benimki istemedi askerden önce allahım hayırlılarını nasip etsin dileyen herkese ben cok istemistim hemen evlendigim ilk ayda kalmak ama nasip seninde dusuncen cok guzelmiş gonder cok guzel olur

sağol canım benim
oda olurr Allah can sağlığı versindee bir bitsin hayırlısı ile eşinin askerliği de bebişinizde olur İnşallah mutluluğunuza mutluluk eklenirr

sağol canım benim
oda olurr Allah can sağlığı versindee bir bitsin hayırlısı ile eşinin askerliği de bebişinizde olur İnşallah mutluluğunuza mutluluk eklenirr
tabi canım saglık olsun yeterki olur hayırlısı olsun
hele su engelide asalımda allahın izniyle
hersey ondan sonra guzellesecek

Offff eziyet gibi Egitim için herşey çekilir boşver takma kafana

uçak ile gidiyorum ne yapalım işte idare ediyorum o yüzden ben Umut askere gitsin istedim zaten uzaktık benim okulum varken aradan çıksın dedik şuan çok yakınız mesela 3 saat dua ediyoruz yakın olur diye o yüzden bakalımm :44:

Bizim mesafe 2,5 saatken biz 15 güne bir ( hatta bazen 11 ) görüşmüş olduk acemilik süresinde 2 ayda. İmkanınız varsa değerlendirin kesinlikle , bak şimdi mesafe uzadı ve bir sürpriz olmazsa ben sadece bir kere gidebilicem yanına :2:

canım biz şuan 2 deyim işte okula başladğımdan beri ayda bir görüştük yazın 4 ay ara tatilde 1 ay beraberdik onun dışında 1 ayda 1 buçuk ayda bir o gelirdi 10 günlüğüne .
yani şimdi ben haftaya görecem 3 gün sonra izin kullanmadan usta birliğine gidecek usta birliğine bağlı bizim görüşmemiz anlayacağın

Umarım mesafe çok açılmaz yaa, zor oluyor gerçekten :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…