- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.701
Erkencisin bugünHoşgeldin
Hava iç bunlatıcı wallahi bi yere cıkası gelmiyo insanında
kızlar doktordan geldim az once fıtık olabilir dedi mr istedi haftaya carsamba tamamen kesinlesecek ne derecede oldugu simdigi dayanılmaz agrılarım icinde igne verdi gunde bi defa vurulacam sanssızmıyım ne bilmiyorum kızlar allahım beterinden korusun
vallahi agrıdan yıldım ins netice guzel cıkarda gecip gider hemencik:2:
selam fıstıklarrrne habersiniz bugün dersim yok havada fenaa bir bakayım dedim
Selam canııım , iyi diyelim iyi olsun , sen nasılsın
Ne okuyordun bu arada sen ya hemen soruvereyim
kız şimşek yağmur istesekte çıkamayız canım sıkıldı ya tekim odadada sizin yanınıza geleyim dedim
siz ne yapıyorsunuz bakim
kızlar doktordan geldim az once fıtık olabilir dedi mr istedi haftaya carsamba tamamen kesinlesecek ne derecede oldugu simdigi dayanılmaz agrılarım icinde igne verdi gunde bi defa vurulacam sanssızmıyım ne bilmiyorum kızlar allahım beterinden korusun
İyi yapmşsn canımBizde napalım bn evdeyim bi pc başında bi annemle dedem var takılıyorm evde zaman geciriyorm
Gecmş olsun canım allah daha beterini göstermesin dikkat et agır bşy kaldırma.Eşin gelince ameliyat fln olursun belki daha kötüleşirsen :26:
ah Ececim bende şimdi evde olacaktımm
Yurtta mı kalıyosn bide ailen nerde sen nerde okuyosn cok mu uzak :26:
Ayyyyy rezil oldm
Koray ankesörlüden arayınca bni hep 0850 li bi numara cıkıyo asıl numara gözükmüyo.Yine o numara aradı bnde direk aloooo hayatımmm dedim.Adam dediki meraba bn türkiye istatistik kurumundan arıyorum adım Ramazan
Nasıl utandım yaaaa
sagolasın canım gececek ins ama 3 senedir cekiyorum artık zorluyo beni allahıma yine bin sukur bunlar olagan seylerAllah şifa versin ihmal etme şanssızım diye düşünme Allah beterinden saklasın geçmiş olsun
İyi yapmşsn canımBizde napalım bn evdeyim bi pc başında bi annemle dedem var takılıyorm evde zaman geciriyorm
Gecmş olsun canım allah daha beterini göstermesin dikkat et agır bşy kaldırma.Eşin gelince ameliyat fln olursun belki daha kötüleşirsen :26:
aman iyi olun canım ..
iktisat okuyorum 2. sınıfım bu arada siz okuyormusunuz çalışıyormusunuz soramadım bir türlüü yahu
Geçmiş olsun güliii, doktora gitmen iyi olmuş bak ağrı kesici vermişler en azından. :26:
Sen de mi brütüs
Bölümdaşız hayatım , sadece ben İngilizce'sini görüyorum o bölümün
Birinci sınıfım ama ben 1 sene hazırlıktan dolayı
patiklerimi kimse beğenmedimiiiii :44:
Egedemisin sen canım ? birbirne bağlı diye biliyorum müfredat aynı sizin ile evet ben hazırlık almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?