93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar doktordan geldim az once fıtık olabilir dedi mr istedi haftaya carsamba tamamen kesinlesecek ne derecede oldugu simdigi dayanılmaz agrılarım icinde igne verdi gunde bi defa vurulacam sanssızmıyım ne bilmiyorum kızlar allahım beterinden korusun
vallahi agrıdan yıldım ins netice guzel cıkarda gecip gider hemencik:2:

Allah şifa versin ihmal etme şanssızım diye düşünme Allah beterinden saklasın geçmiş olsun

kız şimşek yağmur istesekte çıkamayız canım sıkıldı ya tekim odadada sizin yanınıza geleyim dedim
siz ne yapıyorsunuz bakim

İyi yapmşsn canım Bizde napalım bn evdeyim bi pc başında bi annemle dedem var takılıyorm evde zaman geciriyorm

Gecmş olsun canım allah daha beterini göstermesin dikkat et agır bşy kaldırma.Eşin gelince ameliyat fln olursun belki daha kötüleşirsen :26:

ah Ececim bende şimdi evde olacaktımm

Geçmiş olsun güliii, doktora gitmen iyi olmuş bak ağrı kesici vermişler en azından. :26:

hahahha çok komik olmuş

Allah şifa versin ihmal etme şanssızım diye düşünme Allah beterinden saklasın geçmiş olsun
sagolasın canım gececek ins ama 3 senedir cekiyorum artık zorluyo beni allahıma yine bin sukur bunlar olagan seyler
ah etmiyorum kesinlikle canın yanınca insan sasırıyo ne yapacana

sagol ecem ya ins gececek canım iş yapmıyorum zaten 1 haftadır yatıyorum
bende zaten oyle dusunuyorum esim gelmeden olmam belki gecer yine dur bakalım

haklsın canım ama kötü düşünme derdi veren Allah dermanıda verir yeterki ihmal etme başka doktora git geçmedi diye pes etmek yok

Son düzenleme:
Egedemisin sen canım ? birbirne bağlı diye biliyorum müfredat aynı sizin ile evet ben hazırlık almadım

Hayır canım Dokuz Eylül'deyim, Ege'de yoktu benim bölüm yani vardı da Türkçe'ydi, o sebeple tercih etmedim.
Müfredat aynıdır illa ki zaten bölüm farklılığı değil de dil farklılığı var yani, siz Türkçe alıyorsunuz dersleri işte ekonomidir işletmedir matematiktir ve daha bir çoğu, bizim bölüm İngilizce halini alıyor onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…