- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.961
Ayneen canııımm sabır diyorum sadece sabııırr
seroş öğretmenler günümüz kutlu olsun
ya valla bi kere geldi mi bi daha salamam ben onu.
kendi de dedi, ben izne gelmem gelirsem de bi daha askere dönemem yapamam psikolojim bozulur dedi.
iyi gelme dedim ben de.
kuşummmm çok teşekkürler
Şimdi tatlım, ahh keşke yaz olsaydı diyorum. Gerçi biz Ekim'de havalar soğukken de yapmıştık ama. Deniz aşığı biri olaraktan ben el ele kol kola, itişe kakışa hep sevgilimle Konak'tan yalıya kadar yürürüz sahilde, o keyfi hiç bir şeye değişmem.
Ama siz oraları yeni gezecek olduğunuz için, tavsiyem Kordon'a kesinlikle gidin bir oraların havasını alın, hatta hava çok soğuk değilse 2. Kordon'a kadar yürüyün derim ben sahilden sahilden şöyle. Sonra orada bir yere oturur bir şeyler içersiniz.
Kumru tadalım derseniz Kumrucu İzzet derim ama o Güzelyalı'da ya , bilmiyorum o kadar vaktiniz olur mu. Ama kumpir falan seviyoruz da derseniz Alsancak Kumpirciler Sokağında kumpir yemeden dönmeyin.
Tarihi Asansör'e de gidebilirsiniz aslında, tepeden bakarsınız şöyle bizim prenses diye tanımlanan şehrimize.
Karşıyaka'da Seyirtepesi dicem ama oraya ulaşımınız biraz zor olabilir bir de dediğim gibi vakit yeter mi bilmiyorum.
Daha da yazarım da ben , kendi aşkım depreşti yahuu
aa açıklanmamışmı canım bende merak ettimde bakayım dedim Hilal'in sevdiceği nereye çıktı diye.
yarın açıklanır o zaman Umut'un bölüğündeki 30 günlüklerinki dün belli olmuş hepsi
ne şanssızlık ya, inşallah yarın öğrenir.
Selam herkeslere
Ben de istemiyorum gibi gelmesini hani geri yolculaması inanılmaz zor oluyor diye ama bilmiyorum ya kendi nasıl isterse öyle yapsın ama illa da kullanıcaksa mayısta kullansın yani
Rica ederim ne demeeek
Bizimkilerinde bi onların bölüğü açıklanmamıs sacmalık ya neymiş sistem yavasmis oyle diyolarmıs..
Insallah Canımmm ya şans bize Gülmez zaten :)
canım sıtres yapmahayırlısı olsun bir gün geç açıklansın öyle düşünmee şansın kime güleceği bellimi olur.
açıklananlar genelde neresiymiş peki sordunmu kuzum?
Yok canım sormadm bu sabah konuştuk ama uyu sersemiydm konusamadim pek.. ararsa sorucam bakalım:26:
işte canım 2 gün 8 den 5e ne kadar ki gezdik :)
peki alışveriş için neresi iyi canım.
kordona bende gitmek istiyorum
asansör olayı çok hoşuma gitti ay heyecan yaptım el ele izmirde gezmekte nasip olacak inşallahh
dediklerini not ettim sora sora bulacağız artıkkk
kıyamammmm canım dayan yine gezeceksiniz tozacaksınız sevdiğinle hemde üstünüzden büyük bir yük kalkmış olarak
ben sordumda Ankara İstanbulmuş genelde
orada kalanda 2 kişi varmış off orada kalması için dua ediyorum ama hiç ümidim yok canım senin içine doğan bir yer varmı?
Bu yazdıklarımı da not al canım o zaman tarif vericem sanaKordon'a gelebilmek için, bulunduğunuz mevkiden Konak otobüslerine binip son durakta ineceksiniz , hatta böylece Saat Kulesini de görmüş olursunuz Kime sorsanız zaten orada size gösterir, yalnız yabancısıyız da buranın falan deyin de Kordonu bilmiyorsunuz diye size garip garip bakmasınlar
İşte sonra tarif edildikten sonra size Saat Kulesinin önünden geçeceksiniz, sonrasında tahta köprü var böyle o köprünün sonunda Konak Pier var, sinema alışveriş yemek her şey mevcut içerisinde. Orası Kordonun başlangıcı oluyor işte, dümdüz yürüyeceksiniz sahil boyunca orada çeşit çeşit cafeler mevcut. Pasaport'a geldiğiniz zaman 2. Kordon başlamış oluyor. Orası da işte Alsancak tarafının sahil kesimi oluyor işteSenin sevdicek Gaziemir'deydi gidin Optimum'u da gezin bence, hem alışveriş için bir sürü mağaza mevcut içinde, hem yemek, hem sinema falan yani. Aslında o tada vardın diye ben size Kemeraltı çarşısı derim ama orada kaybolma ihtimaliniz var hiç bulaşmayın ( İzmirli olup da çocukken orada kaybolmayanı dövüyorlar ) Asansör de bu arada Karataş tarafında kalıyor, o da Konak Sahili'nden Kordon tarafına değil de diğer tarafa yürümenizle ulaşabileceğiniz yer. Yani kaba taslak da şunu diyeyim, geldin sahile yüzün sahile dönük bir vaziyette sağa gidersen Kordon Alsancak, sola gidersen Karataş Mithatpaşa, Güzelyalı
harika anlattın canım benim çok sağol not aldımBu yazdıklarımı da not al canım o zaman tarif vericem sanaKordon'a gelebilmek için, bulunduğunuz mevkiden Konak otobüslerine binip son durakta ineceksiniz , hatta böylece Saat Kulesini de görmüş olursunuz Kime sorsanız zaten orada size gösterir, yalnız yabancısıyız da buranın falan deyin de Kordonu bilmiyorsunuz diye size garip garip bakmasınlar
İşte sonra tarif edildikten sonra size Saat Kulesinin önünden geçeceksiniz, sonrasında tahta köprü var böyle o köprünün sonunda Konak Pier var, sinema alışveriş yemek her şey mevcut içerisinde. Orası Kordonun başlangıcı oluyor işte, dümdüz yürüyeceksiniz sahil boyunca orada çeşit çeşit cafeler mevcut. Pasaport'a geldiğiniz zaman 2. Kordon başlamış oluyor. Orası da işte Alsancak tarafının sahil kesimi oluyor işteSenin sevdicek Gaziemir'deydi gidin Optimum'u da gezin bence, hem alışveriş için bir sürü mağaza mevcut içinde, hem yemek, hem sinema falan yani. Aslında o tada vardın diye ben size Kemeraltı çarşısı derim ama orada kaybolma ihtimaliniz var hiç bulaşmayın ( İzmirli olup da çocukken orada kaybolmayanı dövüyorlar ) Asansör de bu arada Karataş tarafında kalıyor, o da Konak Sahili'nden Kordon tarafına değil de diğer tarafa yürümenizle ulaşabileceğiniz yer. Yani kaba taslak da şunu diyeyim, geldin sahile yüzün sahile dönük bir vaziyette sağa gidersen Kordon Alsancak, sola gidersen Karataş Mithatpaşa, Güzelyalı
Anlattığın her yer gözümde canlandı
özlemişim ya izmirde gezmeyi.
izmirli değilim ama kemeraltında ben de kayboldum
Anlattığın her yer gözümde canlandı
özlemişim ya izmirde gezmeyi.
izmirli değilim ama kemeraltında ben de kayboldum
Benim içime ilk zamandan beri istanbul ya da Eskişehir doguyo canım amabu yaşıma kadar beni izmir e çeken bişey vardı halada var ve hep izmire gitmek istiyorum ama nasip olmuyo... Kutahya da en cok izmir e yolluyomus bu çekimim sebebi o olabiliir :18: ve izmire düşmesini hic istemiyorummm:26:
harika anlattın canım benim çok sağol not aldım
çok heyecanlandım umarım güzel geçer
alsancağıda çok merak ediyorum ben orayada gidecez kesin.
olmadı 2. gün gideriz o tarafada
çok teşekkürlerr Çağlacımmm
İzmire gittimde gezme fırsatım olmadı hiç Bucaya gittim amcamlar orada gidince orada kalacam zaten.
Benim içime ilk zamandan beri istanbul ya da Eskişehir doguyo canım amabu yaşıma kadar beni izmir e çeken bişey vardı halada var ve hep izmire gitmek istiyorum ama nasip olmuyo... Kutahya da en cok izmir e yolluyomus bu çekimim sebebi o olabiliir :18: ve izmire düşmesini hic istemiyorummm:26:
Geçer hayatım geçer hiç sıkıntı yapma kendine
Alsancak'a gidecekseniz Kıbrıs Şehitlerine gidebilirsiniz , gerçi geceleri canlı oluyor oralar ama mesela Alavara ve Chicago'daki makarnaların tadına doyulmuyor orada yaa, yemek yersiniz olmadıama tavsiyem kumpirciler sokağına da girmeniz eğer ki kumpir seviyorsanız o da Alsancak tarafından gelirken Sevgiyolu'nun girişinde oluyor. Böyle isimler veriyorum ki sana sorarken hani Sevgi yolu , alavara falan diyerek daha kolay bulun orada diye
Bu arada aklıma geldi, alışveriş dedin ya sen askerinin eksiğini gediğini alacaksanız optimum ve pier de bulamazsınız askeri eşya, onun için kemeraltına girmeniz gerekir, hiç çekinmeyin sorun esnafa nereden alabiliriz diye, Konak girişinin hemen yakınlarında mevcut zaten biz de Aytaç'ımla oradan alışveriş yaptık hep
tamam canım seviyorum ben kumpir
onuda yazdım
bebeğim bizde Muğladan aldıkta hiç birşeyi kullanamıyor zaten eşyalarını direk almışlar depoya koymuşlar gecelik çorap hediyeler almıştım ben götüremedi bende kaldı sadece traş köpüğü bıçağı krem losyon falan almıştık onlar yanındaymış dolabı kilitletmiyorlarmış hatta traş bıçağı falan çalınmıştıo yüzden özel eşya bırakmıyorlar.
yok kazak istedi de bundan sonra çarşı izni olacak ya dışarı çıkarken giyeceği yok birşey götürmedi arkadaşları götürme acemide giyemiyorsun dediler ama bizimki 9 hafta olduğu için izin yapacak ve lazım olacak sivil kıyafet. onuda optimumdan alırız biliyorum optimuma gittim daha önce şirinyerden metro ile gitmiştik tek onu biliyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?