93/3 asker yolu bekleyenler

Hadi insallah sonuclarda iyi gelir

inşallah canıım bitmesinin sevinciyle avunuyoruz şuan acıklanınca durum nolcak bakalıımm

Hoş geldin seroşcuğuuum, umarım hepsi de iyi geçmiştir
Bizleri yarı iyi yarı kötü idare ediyoruz işte ya, azıcık isyan azıcık şükretmeyle yuvarlanıp gidiyoruz işte.
Sen nasılsın

İyiydi çoğu canıım 1 tane sınavım kötüydü o da tüm sınıf berbaaaat
Niye yarı iyi yari kötü bakiiiim he zaman geçiyo işte karamsarlığa kapılmak yooook morelinizi bozmayın duduk yereeİyi olmazmıyım kııız bomba gbiyim sınavlarım bittii hem bugün Öğretmenler günü bizim günümüzzakşam konsre gidiceez

Olsun ya olur o kadar bir tanecikmiş zaten
Ne bileyim canım ya her ayın son 10 günü böyle oluyorum ben
Kutlu olsun o zamaaaan, ohh ne güzel ya konser falan

Olsun ya olur o kadar bir tanecikmiş zaten
Ne bileyim canım ya her ayın son 10 günü böyle oluyorum ben
Kutlu olsun o zamaaaan, ohh ne güzel ya konser falan

Arada bana da geliyolar da pozitif olmaya çalışıyoruuum

Elden birşey gelmiyoor 27 Kasımda tam 4 ay oluyor görmeyeli yaaaa

Ve daha 4 bucuk ay var

Günaydın kızlarrrr
Ax önce sevgilimle konuştumda bütün boluklerin nereye düşeceği açıklannış bi bizim bölük aciklanmadi diyo

aa açıklanmamışmı canım bende merak ettimde bakayım dedim Hilal'in sevdiceği nereye çıktı diye.
yarın açıklanır o zaman Umut'un bölüğündeki 30 günlüklerinki dün belli olmuş hepsi

Evet canım kullanmıycaz izin şimdilik öyle yani bakalım kararı değişmezse bitene kadar

Bi zamandan sonra alışıyo insan düşünmemeye çalışıyorum geçen zamanı
:26:

Aslında en güzeli ya geliyor alışıyorsun yanında oluşuna sonra koyup buralarda tekrar gidiyor işte, gelmeseler daha iyi gibi ahh şu özlem olmasa
Başka şansımız yok ki düşündükçe içi sıkılıyor insanın

Evet cnım smd gelse 15 gün alışıcaz gitmemiş gibi şimdi gidince ona da koycak bize de en iyisi bu şimdilik
Bide rahatı açısından gelmek istemiyo gece de de benim sevgilim hiç iş yapmıyo bütün ün yatıyo akşam da koğuşta oturyo eğer izine gelirse yerine başkasını vericekler bidaha nöbet faan tutmak zorunda kalcak ve bütün gün iş yapıcak böle rahat oldugu için bozmak istemiyo

O zaman dişinizi sıkmak en iyisi hayatım sizin için, hem düzeni bozulmasın hem bir daha vedalaşmak zorunda kalmayın diye

ya valla bi kere geldi mi bi daha salamam ben onu.
kendi de dedi, ben izne gelmem gelirsem de bi daha askere dönemem yapamam psikolojim bozulur dedi.
iyi gelme dedim ben de.

Selamlaaar Handecaan,
Ve de öğretmenler günün kutlu olsun, iyi ki varsınız sizler

kuşummmm çok teşekkürler

ben iyiyim kuzum askerimi görmeme çok az kaldı mutluyum şimdilikk
Çağlaaa İzmirde gezicezde nerelere gidelimm
hiç bilmiyoruz tavsiyeler verr

Şimdi tatlım, ahh keşke yaz olsaydı diyorum. Gerçi biz Ekim'de havalar soğukken de yapmıştık ama. Deniz aşığı biri olaraktan ben el ele kol kola, itişe kakışa hep sevgilimle Konak'tan yalıya kadar yürürüz sahilde, o keyfi hiç bir şeye değişmem.
Ama siz oraları yeni gezecek olduğunuz için, tavsiyem Kordon'a kesinlikle gidin bir oraların havasını alın, hatta hava çok soğuk değilse 2. Kordon'a kadar yürüyün derim ben sahilden sahilden şöyle. Sonra orada bir yere oturur bir şeyler içersiniz.
Kumru tadalım derseniz Kumrucu İzzet derim ama o Güzelyalı'da ya , bilmiyorum o kadar vaktiniz olur mu. Ama kumpir falan seviyoruz da derseniz Alsancak Kumpirciler Sokağında kumpir yemeden dönmeyin.
Tarihi Asansör'e de gidebilirsiniz aslında, tepeden bakarsınız şöyle bizim prenses diye tanımlanan şehrimize.
Karşıyaka'da Seyirtepesi dicem ama oraya ulaşımınız biraz zor olabilir bir de dediğim gibi vakit yeter mi bilmiyorum.
Daha da yazarım da ben , kendi aşkım depreşti yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…