- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.941
Hadi insallah sonuclarda iyi gelir
Hoş geldin seroşcuğuuum, umarım hepsi de iyi geçmiştir
Bizleri yarı iyi yarı kötü idare ediyoruz işte ya, azıcık isyan azıcık şükretmeyle yuvarlanıp gidiyoruz işte.
Sen nasılsın
inşallah canıım bitmesinin sevinciyle avunuyoruz şuan acıklanınca durum nolcak bakalıımm
İyiydi çoğu canıım 1 tane sınavım kötüydü o da tüm sınıf berbaaaatNiye yarı iyi yari kötü bakiiiim he zaman geçiyo işte karamsarlığa kapılmak yooook morelinizi bozmayın duduk yeree İyi olmazmıyım kııız bomba gbiyim sınavlarım bittii hem bugün Öğretmenler günü bizim günümüzz akşam konsre gidiceez
Olsun ya olur o kadar bir tanecikmiş zaten
Ne bileyim canım ya her ayın son 10 günü böyle oluyorum ben
Kutlu olsun o zamaaaan, ohh ne güzel ya konser falan
Arada bana da geliyolar da pozitif olmaya çalışıyoruuum
Elden birşey gelmiyoor 27 Kasımda tam 4 ay oluyor görmeyeli yaaaa
Ve daha 4 bucuk ay var
Günaydın kızlarrrr
Ax önce sevgilimle konuştumda bütün boluklerin nereye düşeceği açıklannış bi bizim bölük aciklanmadi diyo
selam kızlar nasılsınızz
İzinsiz mi bitirmeyi planlıyor canım senin erkek arkadaşın, görüşmeyeli de epeyi olmuş :2:
Günaydın kızlarrrr
Ax önce sevgilimle konuştumda bütün boluklerin nereye düşeceği açıklannış bi bizim bölük aciklanmadi diyo
Arada bana da geliyolar da pozitif olmaya çalışıyoruuum
Elden birşey gelmiyoor 27 Kasımda tam 4 ay oluyor görmeyeli yaaaa
Ve daha 4 bucuk ay var
Evet canım kullanmıycaz izin şimdilik öyle yani bakalım kararı değişmezse bitene kadar
Bi zamandan sonra alışıyo insan düşünmemeye çalışıyorum geçen zamanı :26:
ne şanssızlık ya, inşallah yarın öğrenir.
Selam herkeslere
ne şanssızlık ya, inşallah yarın öğrenir.
Selam herkeslere
Aslında en güzeli ya geliyor alışıyorsun yanında oluşuna sonra koyup buralarda tekrar gidiyor işte, gelmeseler daha iyi gibi ahh şu özlem olmasa
Başka şansımız yok ki düşündükçe içi sıkılıyor insanın
Selam canıııım, iyi diyelim iyi olsun, sen nasılsın
Evet cnım smd gelse 15 gün alışıcaz gitmemiş gibi şimdi gidince ona da koycak bize de en iyisi bu şimdilik
Bide rahatı açısından gelmek istemiyo gece de de benim sevgilim hiç iş yapmıyo bütün ün yatıyo akşam da koğuşta oturyo eğer izine gelirse yerine başkasını vericekler bidaha nöbet faan tutmak zorunda kalcak ve bütün gün iş yapıcak böle rahat oldugu için bozmak istemiyo
O zaman dişinizi sıkmak en iyisi hayatım sizin için, hem düzeni bozulmasın hem bir daha vedalaşmak zorunda kalmayın diye
Aslında en güzeli ya geliyor alışıyorsun yanında oluşuna sonra koyup buralarda tekrar gidiyor işte, gelmeseler daha iyi gibi ahh şu özlem olmasa
Başka şansımız yok ki düşündükçe içi sıkılıyor insanın
Selamlaaar Handecaan,
Ve de öğretmenler günün kutlu olsun, iyi ki varsınız sizler
ben iyiyim kuzum askerimi görmeme çok az kaldı mutluyum şimdilikk
Çağlaaa İzmirde gezicezde nerelere gidelimm
hiç bilmiyoruz tavsiyeler verr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?