- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.981
tamam canım seviyorum ben kumpir
onuda yazdım
bebeğim bizde Muğladan aldıkta hiç birşeyi kullanamıyor zaten eşyalarını direk almışlar depoya koymuşlar gecelik çorap hediyeler almıştım ben götüremedi bende kaldı sadece traş köpüğü bıçağı krem losyon falan almıştık onlar yanındaymış dolabı kilitletmiyorlarmış hatta traş bıçağı falan çalınmıştıo yüzden özel eşya bırakmıyorlar.
yok kazak istedi de bundan sonra çarşı izni olacak ya dışarı çıkarken giyeceği yok birşey götürmedi arkadaşları götürme acemide giyemiyorsun dediler ama bizimki 9 hafta olduğu için izin yapacak ve lazım olacak sivil kıyafet. onuda optimumdan alırız biliyorum optimuma gittim daha önce şirinyerden metro ile gitmiştik tek onu biliyorum zaten
ustada kullanır şimdi aldıklarınızı.
ustada pijamalar eşofmanlar falan serbest
Anladım tatlım, bizim arkadaşın da hiç bir şeyini çalmamışlar çalmamışlar da geleceği son gün gitmişler de kirli çoraplarını çalmışlar yani nasıl bir kafaysa artık
Tıraş köpüğü, bıçak falan için de gratis falan var optimum da oradan halledersiniz dediğin gibi kazak falan işleri de hallolur yani oradaDağıtımı da belli olacak ya hem gideceği şehre göre de kalın kalın kazaklar falan bile bakabilirsiniz hatta İzmir'de öyle çok kalına ihtiyaç olmaz da
Kızçeleeerrrr ogrendiiimmmmm :)) her n3 kadar istemem dediysemde cok rahat biyermis cok sevindim
İZMİR ÇİĞLİİİ
çok sağol canım tavsiyelerin için
şimdi bu yemin töreninden 2 3 hafta sonra tekrar gelecem görmeye
Kızçeleeerrrr ogrendiiimmmmm :)) her n3 kadar istemem dediysemde cok rahat biyermis cok sevindim
İZMİR ÇİĞLİİİ
İZMİR ÇİĞLİİİ
Rica ederim hayatım ne demek , ne zaman istersen sor hiç çekinme
Gel vallahi ya diyorum ya yer yakınken ne kadar gelsen kar, ben iki haftaya bir gördüm mesela Manisa'dayken şimdi bile diyorum niye her hafta gitmediysem
İZMİR ÇİĞLİİİ
ooo süperrr canım hayırlıı olsunn of banada nasip et İzmiri Allahhımmmm
sen neredeydin kuzu?
İzmirden çok bahsettik İzmir çıktı
Ama dedim ben İzmir çıkacak diye, hadi bakalım canım hayırlısı olsun. Bir şeye ihtiyacınız olduğu takdirde bir mesaj uzağınızdayım biliyorsunuz
Hadi gözün aydın canım iyi yer cıkmş sevindim senin adına
sağol bebeğimmm
gelecem canım işte artık paramı yol parası için orada harcamak için ayarlayacam öğrencilik durumu olmasa her hafta gelirim de işte neyseki biletleri uyguna aldım be sefer 23 tl olmuştu İzmir
Selam kızlar,bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor
Sanırım çok özledim.
Selam kızlar,bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor
Sanırım çok özledim.
Al bndeden okdr özlem patlaması yaşıyorm bugün
Sen daha betersindir ztn bizim 35 gün oldu gideli
Aman ya gidip askeriyeden kacırasım var çarşı iznindeyken
Al bndeden okdr özlem patlaması yaşıyorm bugün
Sen daha betersindir ztn bizim 35 gün oldu gideli
Aman ya gidip askeriyeden kacırasım var çarşı iznindeyken
Çarşı günü müydü sizin de
Valla yavaş yavaş daha da dank ediyo yokluğu.
Ahh ahh ben ona diyorum kaç gel diyede dinlemiyo. İşte böylede bi sevgiliyim
Evet kuzum ama görüsemedik
Aaaa o niye :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?