93/3 asker yolu bekleyenler

kızzlarrrr offff ne bu yaa bende cokkk özledimmm sevdigimiii

Daha gideli 1 ay oldu en son gördügümüzden beri,biz bukadar cok özledik.Bunun gerisinde nolck hiç bilmiyorm yani off
Bende 365 şafak tablosu tapıyorum kendime sıkıntıdan

Daha gideli 1 ay oldu en son gördügümüzden beri,biz bukadar cok özledik.Bunun gerisinde nolck hiç bilmiyorm yani off
Bende 365 şafak tablosu tapıyorum kendime sıkıntıdan

vallahi benim hersey üstüme geliyo sanki helede odamıza girmek bazen ölüm geliyo oyle cok koyuyoki ayrılık hasret
ben zaten o gitti gideli ben olmaktan cıktım allah hepimize boll sabır güc versin beklemek hayıırlısıyla dönmelerini yapacagımız sey bu

güli bilmiyorum halimiz ne olacak
içimden ağlamak geliyor bugün.
eşim gittiğinden beri 3 kere ağladım. ama bundan sonra her güm ağlıcam herhalde. :2:

çok güzel olmuş :) bazı yerlerin rengi neden farklı?

Oooo 4 ayı geçmiş bile, sayılı gün çabuk geçer, o kadar oldu mu ya? diye sorup beni delirtenlere gelsin bu şarkı:

[video=youtube;kPxrZOQoB4Q]http://www.youtube.com/watch?v=kPxrZOQoB4Q[/video]

Son düzenleme:
Oooo 4 ayı geçmiş bile, sayılı gün çabuk geçer, o kadar oldu mu ya? diye sorup beni delirtenlere gelsin bu şarkı:

[video=youtube;kPxrZOQoB4Q]http://www.youtube.com/watch?v=kPxrZOQoB4Q[/video]

Aynen bndende onlara gitsin gıcık tipler
200 lere düşsek ztn moral bulcamda daha var 2 ay

Kızlar yarın bir iş arkadaşıma davetliyim.
İlk kez gideceğiz okuldan hocalarla falan.
Yeni ev aldıkları için tebriğe gidiyoruz. elim boş gitmek istemiyorum, şöyle bir hediye alsam nasıl olur, beğendiğim şu:

Sizce uygun mu?

Bencede uygun en hediye için

daha şubatta başlayacakları düşününce yine iyiyiz yaa.. bi yarılasak şu günler. 180 olsa

200 lere gelmeyi beklerken sonra 100 leri çift hanerli falaan geçicek gidicek işte
460 ile başladığımız o gün bi an bile ağlamayı bırakmadım nasıl geçicek nasıl biticek diye didinip durdum birden 90 gün gidince hepimiz nasılda mutlu olduuukk şimdi ise benim hedefim 2014 sonrası hemen geçiceeekk

Dediğin gibi de daha hiç başlamamış olanlar var sabirla bitireceğiz ve hepimiz kavuşacağız inşAllah #direninkızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…