93/3 asker yolu bekleyenler

Ellerinden bal damlıyo seroş 100 lere düşüncede bu sefer bu ne yaa 199 198 fln gecmez bu fln dicem gibime geliyo bnm

valla valiz hazırlıyorum canım yarın İzmire yolcuyum
umutta bugün koğuş nöbeti tuttu sözde ama hiç durmadı 1.30 saat konuştuk
benimde hiiç uykum yok
senin askerin nasıl canım iyimi

İyi yolculuklar cnm.emre kogus nobeti zamani kogusu Allaha emanet edip yatardi aklima geli smdi sn oyle diyince:))

Emre bedelli askerlik 2yil once cikti uzun yillar cikmaz ddi.ciksada yas beni bulmaz ddi.emre askere gtti smdi bedelli de cikti yas sinirida dustu

Bencede uygun en hediye için

Çok tatlı Handecim bence uygundur

Ay cok guzelmis olr tabi.

sağolun kızlar sizden de aldığım onay ile yarın bunu almaya karar verdim

Emre bedelli askerlik 2yil once cikti uzun yillar cikmaz ddi.ciksada yas beni bulmaz ddi.emre askere gtti smdi bedelli de cikti yas sinirida dustu

yaaa sorma, eşim de şimdi olsa neyim varsa satarım bedelli yapardım diyor.

sağolun kızlar sizden de aldığım onay ile yarın bunu almaya karar verdim

yaaa sorma, eşim de şimdi olsa neyim varsa satarım bedelli yapardım diyor.

Emreye haber verdim ciddmisn ya verilirdi bi sekilde 15bin dedi.hayirlisi boyleymis demek herseyde bi hayir var dedik.yapck bisey yok artik.kusenim yararlancak artik ona kismetmis:)

ya evet pazartesi ders vardı, dün de ailemle takıldım biraz.
gelemedim pek. ama bugün buradayım

sen napıyosun?
ayın 27 si bitmek üzere çok şükür ki

İyi yapmışsın ya, arada değişiklik iyidir ama yokluğun hissedildi yani
İyiyim ben de ne yapayım, sabahtan okul, sonra Aytaç Bey'in siparişleri için alışveriş oradan da onlara ziyaret derken ancak gelebildim yahu eve, 7.15ti çıktığımda
Evet bitmek üzere şükür de, kk nın bozulan şafak atımından sonra saati de bozulmuş ya hiç hoş değil

saati şaşmış
aytaç ne istedi? kargo mu gönderceksin?

saati şaşmış
aytaç ne istedi? kargo mu gönderceksin?

Bunu al orada sana lazım olur dediğimiz ne varsa hepsini burada bıraktı dağıtımdan dönerken ve şimdi onları istiyor Dayaklık benimki vallahi İşte botunu istedi, atlet, içlik falan gibi iç giyimden biraz daha istedi, telefon kartı lazımmış onu da alıp koyuverin artık demiş babasıgile, bir de telefonunu istedi. Şimdilik çarşıdaki emanetçilere bırakıp hafta sonları kullanma niyetinde sonrasında ne yaparız bilemiyorum. Kargoyu da gönderileceklerinin çoğu evden diye babasıgil gönderecek, ben işte çarşıda halledebileceğim kısmı hallettim atlet, duş jeli, sabun falan. Hesap kesim tarihiydi bugün, karta da yatırdım. Ankara için ayırdığım tüm para uçtu gitti yani, biraz da onu sıkıntı yaptım

Son düzenleme:

:18: eyvah... tekrar biriktirmen gerekecek....

Ellerinden bal damlıyo seroş 100 lere düşüncede bu sefer bu ne yaa 199 198 fln gecmez bu fln dicem gibime geliyo bnm

Birbirimizi motive etmeliyiz Ecetoş
Ben 100 leri bitiryorum artıık buraya nasıl geldim inan hiç anlamadım yoğunluktan dolayı ama 2014 bi gelse üst devreler gitse ortalık bize kalsaa

Birbirimizi motive etmeliyiz Ecetoş
Ben 100 leri bitiryorum artıık buraya nasıl geldim inan hiç anlamadım yoğunluktan dolayı ama 2014 bi gelse üst devreler gitse ortalık bize kalsaa

Dogru diyosun ama insan bazen motive olamıyo kalan günlere bakınca
Siz gitsenizde bizde rahatlasak ztn yaa en azından alt devreligi bi altatsaydık iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…