- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.301
200 lere gelmeyi beklerken sonra 100 leri çift hanerli falaan geçicek gidicek işte
460 ile başladığımız o gün bi an bile ağlamayı bırakmadım nasıl geçicek nasıl biticek diye didinip durdum birden 90 gün gidince hepimiz nasılda mutlu olduuukk şimdi ise benim hedefim 2014 sonrası hemen geçiceeekk
Dediğin gibi de daha hiç başlamamış olanlar var sabirla bitireceğiz ve hepimiz kavuşacağız inşAllah #direninkızlar
valla valiz hazırlıyorum canım yarın İzmire yolcuyum
umutta bugün koğuş nöbeti tuttu sözde ama hiç durmadı 1.30 saat konuştuk
benimde hiiç uykum yok
senin askerin nasıl canım iyimi
Kızlar yarın bir iş arkadaşıma davetliyim.
İlk kez gideceğiz okuldan hocalarla falan.
Yeni ev aldıkları için tebriğe gidiyoruz. elim boş gitmek istemiyorum, şöyle bir hediye alsam nasıl olur, beğendiğim şu:
Eki Görüntüle 875307
Sizce uygun mu?
Bencede uygun en hediye için
Çok tatlı Handecim bence uygundur
Ay cok guzelmis olr tabi.
Emre bedelli askerlik 2yil once cikti uzun yillar cikmaz ddi.ciksada yas beni bulmaz ddi.emre askere gtti smdi bedelli de cikti yas sinirida dustu
sağolun kızlar sizden de aldığım onay ile yarın bunu almaya karar verdim
yaaa sorma, eşim de şimdi olsa neyim varsa satarım bedelli yapardım diyor.
selam canımmmmm
Aaaa Handecan yakaladık sonunda seni
Napıyosun ya nasılsın, görüşemiyoruz yahuu
Bu askerlik hiç bitmicek sanırım :104:
ya evet pazartesi ders vardı, dün de ailemle takıldım biraz.
gelemedim pek. ama bugün buradayım
sen napıyosun?
ayın 27 si bitmek üzere çok şükür ki
İyi yapmışsın ya, arada değişiklik iyidir ama yokluğun hissedildi yani
İyiyim ben de ne yapayım, sabahtan okul, sonra Aytaç Bey'in siparişleri için alışveriş oradan da onlara ziyaret derken ancak gelebildim yahu eve, 7.15ti çıktığımda
Evet bitmek üzere şükür de, kk nın bozulan şafak atımından sonra saati de bozulmuş ya hiç hoş değil
ooooooofffffffffff senin yarısı bitti canım
kaldı yarısı...
saati şaşmış
aytaç ne istedi? kargo mu gönderceksin?
Bunu al orada sana lazım olur dediğimiz ne varsa hepsini burada bıraktı dağıtımdan dönerken ve şimdi onları istiyorDayaklık benimki vallahi İşte botunu istedi, atlet, içlik falan gibi iç giyimden biraz daha istedi, telefon kartı lazımmış onu da alıp koyuverin artık demiş babasıgile, bir de telefonunu istedi. Şimdilik çarşıdaki emanetçilere bırakıp hafta sonları kullanma niyetinde sonrasında ne yaparız bilemiyorum. Kargoyu da gönderileceklerinin çoğu evden diye babasıgil gönderecek, ben işte çarşıda halledebileceğim kısmı hallettim atlet, duş jeli, sabun falan. Hesap kesim tarihiydi bugün, karta da yatırdım. Ankara için ayırdığım tüm para uçtu gitti yani, biraz da onu sıkıntı yaptım
:18: eyvah... tekrar biriktirmen gerekecek....
Ellerinden bal damlıyo seroş100 lere düşüncede bu sefer bu ne yaa 199 198 fln gecmez bu fln dicem gibime geliyo bnm
Birbirimizi motive etmeliyiz Ecetoş
Ben 100 leri bitiryorum artıık buraya nasıl geldim inan hiç anlamadım yoğunluktan dolayı ama 2014 bi gelse üst devreler gitse ortalık bize kalsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?