93/3 asker yolu bekleyenler

Dur ya niye bunalıyo asıl bundan snra rahatlicak seninki

Ne bileyim ben, daha 2 hafta önce işte 23 gün geçmiş Ankara'da deyince ooo o kadar olmuş mu ya neredeyse bir ay diyen adam, dün ne kadar kaldığını sordu 259 u duyunca ohoo çok var ya daha dedi, bugün de işte çarşısını söyledi ee dedim sen çıkmayacaktın hani kartında sorun var para çekemeyecek 2-3 gün, parasız ne yapıcan dedim bilmiyorum ama çıkıcam yani dedi ne oldu dedim sıkıldın mı evet sıkıldım dedi, hayırdır dedim ne çabuk geçmiş ya diyordun geçenlerde bir şey mi oldu falan yok hayatım diyor bunaldım sıkıldım diyor, anlamadım ben de ne oldu

Bizde nerede öyle baht Hande'ciğim ya size denk gelmemesi çok normal
Askerler bugün hep sıkıntıda galiba, Aytaç'ım falan da bunaldım dedi bugün ilk defa, canım sıkıldı benim de

yaa raşit de bunaldım sıkıldım bitmez bu askerlik diyor sabahtan beri
o böyle dedikçe bana da bitmez gibi geliyor.
ya bitmeyecek galiba gerçekten

yaa raşit de bunaldım sıkıldım bitmez bu askerlik diyor sabahtan beri
o böyle dedikçe bana da bitmez gibi geliyor.
ya bitmeyecek galiba gerçekten

Ayın sonu zaten sıkıntıdayız biz burada bir de onlar öyle deyince iyice içini sıktı demi senin de, korkuyorum bir de dayanamayacak da gel falan diyecek diye :2:

Ayın sonu zaten sıkıntıdayız biz burada bir de onlar öyle deyince iyice içini sıktı demi senin de, korkuyorum bir de dayanamayacak da gel falan diyecek diye :2:

ay resmen içime fenalık getirdi.
bir de memuriyet için kpss tercihi yapmıştı, bugün açıklanmış tabiki olmadı (puanı düşüktü çünkü çalışmadan girdiği için)
sana kötü bi haber vercem dedim, onu da söyle, alıştım zaten kötü şeylere diyor.

bi de annesine de bozuldu.
benim kaynana yüzünden biliyosunuz arabama haciz konmuştu.
ben gittim yurtdışında konferansa katılmak için ayırdığım parayı bu hacizi kaldırmak için borcu ödemeye kullandım.
annesi gitmiş borç bulmuş, kaynıma eşya almış, bi de pazar günü yüzük bilmemne alacakmış o eltiyi istemeye gidiceklermiş. resmen eşime hiç değer vermemiş.

Bana illallah geldi yahu o kadından, ne yaptığını çözemedim bence kendisi de bilmiyor
Ayy Hande bence şu sıra bize olan onlara da oldu , ay sonu sıkıştırması mı desek ne desek şu duruma

Değmesin kııızzz amaan aylardır rahatlığı bekliyodu garibiiim azck rahat etsin

Sennki ne oldu bi süre orda kalıp başka bi yere falan gidicekti diye hatırlıyootuumm

Dogru hatrlıyosn seroşta martta o iş ozamana kadar Bayburtta olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…