- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.421
Sanmıyorum ya, hafta sonu çarşımız var herhalde yine sinir olabilirim gibime geliyor
Sen kötülügü çağırıyosn resmenİyi düşünde iyi olsun totem yap
Bilmiyorum ya çarşı duyunca tadım kaçar oldu, gerçi bunaldım dedi bugün ilk defa ona da ayrı bir canım sıkkın
Dur ya niye bunalıyo asıl bundan snra rahatlicak seninki
Bizde nerede öyle baht Hande'ciğim ya size denk gelmemesi çok normal
Askerler bugün hep sıkıntıda galiba, Aytaç'ım falan da bunaldım dedi bugün ilk defa, canım sıkıldı benim de
yaa raşit de bunaldım sıkıldım bitmez bu askerlik diyor sabahtan beri
o böyle dedikçe bana da bitmez gibi geliyor.
ya bitmeyecek galiba gerçekten
Ayın sonu zaten sıkıntıdayız biz burada bir de onlar öyle deyince iyice içini sıktı demi senin de, korkuyorum bir de dayanamayacak da gel falan diyecek diye:2:
ay resmen içime fenalık getirdi.
bir de memuriyet için kpss tercihi yapmıştı, bugün açıklanmış tabiki olmadı (puanı düşüktü çünkü çalışmadan girdiği için)
sana kötü bi haber vercem dedim, onu da söyle, alıştım zaten kötü şeylere diyor.
bi de annesine de bozuldu.
benim kaynana yüzünden biliyosunuz arabama haciz konmuştu.
ben gittim yurtdışında konferansa katılmak için ayırdığım parayı bu hacizi kaldırmak için borcu ödemeye kullandım.
annesi gitmiş borç bulmuş, kaynıma eşya almış, bi de pazar günü yüzük bilmemne alacakmış o eltiyi istemeye gidiceklermiş. resmen eşime hiç değer vermemiş.
Bana illallah geldi yahu o kadından, ne yaptığını çözemedim bence kendisi de bilmiyor
Ayy Hande bence şu sıra bize olan onlara da oldu , ay sonu sıkıştırması mı desek ne desek şu duruma
valla adı her neyse, bu kadar kötü bi iç sıkıntısı yok ya.
Zaman daha cabuk gecer en azından ya
Kuzuu bgn nette arastirdm brz.cikmiyomus suan gundemde degilmis.net bi karar yokmus daha.biraz rahatlatti bu icimiBenim de eşimin de canı sıkkın bugün
bedelli olayını duyduk.
15 bin ve 25 yaş olacakmış.
verirdik parasını en azından beraber olurduk
Sevdicegin rahata erdi senin için en güzel dönemler şimdi başlıyo sanırımDarısıda bizim başımıza olsun
şükür canım buna da şüküüür rahatı yerinde maşallaaaaahh
Az kaldı sizde rahat olceksiniizz birazcııık daha sabıır
Masallah canımcım nazar degmesinSabrede ede çatlicam sanırım
Değmesin kııızzz amaan aylardır rahatlığı bekliyodu garibiiim azck rahat etsin
Sennki ne oldu bi süre orda kalıp başka bi yere falan gidicekti diye hatırlıyootuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?