93/3 asker yolu bekleyenler

Heee anladım ciciiim inşallah ikinci yeriniz de iyi bi yer olur mart gelsiiiiiinn hemeeeeen Nisan da inşAllah bitiyor bitiyooorr

İkinci yerimizin iyi olma gibi bi ihtimali yok Hakkari Şırnak yada Siirt :26: Ama cabuk gecsin o dönem diye daha cok isticem sanırım
Nisanda geliyosa senin sevgilin cok iyi sag saglim kavuştrsn allah

Cookk iyiyim bebegimm :)) sen nasılsın

Bnde iyiyim içimin sıkıntısı dışında şu aralıga bi girseydik iyi olcktı

[video=youtube;nharBl-YYxE]http://www.youtube.com/watch?v=nharBl-YYxE[/video]

Sanaa gelsin çağlacıım
Buda beni bitirdi sağolsun

Ece bide ağrı çkıyomuuuş

Zaman çabuk geçiyo saatler alındı ya diyolar bana hic gecmiyo yaa sanki saat durdu günler bitmiyo

İyiyim ben hayatım ya sevgilim yarın birlikten çıkıyor Allah'ın izniyle nasıl heyecanlıyımm :))

Zaman çabuk geçiyo saatler alındı ya diyolar bana hic gecmiyo yaa sanki saat durdu günler bitmiyo

İyiyim ben hayatım ya sevgilim yarın birlikten çıkıyor Allah'ın izniyle nasıl heyecanlıyımm :))

Vay be o gün geldi çattı demek, hadi bakalım bir an önce salı da gelsin de hasret giderin hepten

Bu ne ya karamsara bağlamışsınız hepiniizz
Şimdi yeni ortama ayak uydurdular bi zaman geçince sıkılıyolar iilk ay bitiyor sonuçta ama kendi kendilerini motive etmeliler bitecek işte başka çaresi mi vaar
İnşAllah en kısa zamanda alışırda sende o da rahat eder kendini bi çıkmazda sanıyolar benm sevgilimde diyodu ilk ay kafayı yicek gibi oluyorum ama içinde bulunduğu şartlarda mutlu olmayı denerse bir sorun kalmaz arkadaşlarıyla gülsün eğlensin bi daha o ortam olmıycak çünkü hayatında
:26:

İnşAllah bebeğim bir aksilik olmazsa 18 Nisanda bitiyo izin kullanmadan ama olurda kullanırsa 6 mayıs

Bu aralar sıkıntılı rüzgarlar esiyor burada sorma seroşcuğum.
Ya aslında baştan çok iyiydi durum , sesi çok iyi geliyordu , moralinin yerinde olduğu belliydi. Hatta geçenlerde işte bana sordu benim buradaki kaçıncı günüm diye, ben de dedim 23. günün hayatım. Ooo dedi ne çabuk geçmiş hemen hemen bir ay dedi falan ben hııı diyebildim sadece, çok da sevindim iyi bari en azından ona geçiyor diye. Sıkıldığının sinyallerini dün vermeye başladı, şafağını sordu falan 259 diyince ben ohoo çok var dedi bu sefer. Bugün de işte çarşıya çıkacağını falan söyledi, kartı sorunlu şu sıra 2-3 gün para çekemeyecek o sebepten çıkmayacaktı çarşıya, ee dedim sen çıkmayacaktın hani çarşıya paran yok üstünde nasıl olacak diye, bilmiyorum valla çıkıcam dedi, tamamen refleks üzerine sordum yani hiç öyle bir cevap beklemiyordum, ne oldu sıkıldın mı dedim, evet sıkıldım ya bunaldım falan dedi soruyorum bir şey mi oldu diye yok diyor bunaldım sıkıldım diyor ki poşetlerin gitmesi yaklaştı daha da rahatlayacaktı o , niye böyle oldu hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…