- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.441
Iyi aksamlar ben geldim
Dogru hatrlıyosn seroşta martta o iş ozamana kadar Bayburtta olck
İyi akşamlar canım hoş geldin
Hoşgeldn hilalcim nasılsın ?
Hosbulduk canım nasılsın :) senin şarkıyı dinledimdee cook iyiymiş :)
Heee anladım ciciiim inşallah ikinci yeriniz de iyi bi yer olurmart gelsiiiiiinn hemeeeeen Nisan da inşAllah bitiyor bitiyooorr
Cookk iyiyim bebegimm :)) sen nasılsın
İkinci yerimizin iyi olma gibi bi ihtimali yok Hakkari Şırnak yada Siirt :26: Ama cabuk gecsin o dönem diye daha cok isticem sanırım
Nisanda geliyosa senin sevgilin cok iyi sag saglim kavuştrsn allah
Bnde iyiyim içimin sıkıntısı dışında şu aralıga bi girseydik iyi olcktı
Ece bide ağrı çkıyomuuuş
İkinci yerimizin iyi olma gibi bi ihtimali yok Hakkari Şırnak yada Siirt :26: Ama cabuk gecsin o dönem diye daha cok isticem sanırım
Yedi bitirdi beni sorma :2:
Ben pek iyi değilim ya askerim iyileşti derken canı sıkkındı bugün, ben de sıkıldım zaten şu sıra sıkıntılı geçiyor günler, ne kadar geçiyorsa işte o da
Sen nasılsın ?
[video=youtube;nharBl-YYxE]http://www.youtube.com/watch?v=nharBl-YYxE[/video]
Sanaa gelsin çağlacıım
Buda beni bitirdi sağolsun
Zaman çabuk geçiyo saatler alındı ya diyolar bana hic gecmiyo yaa sanki saat durdu günler bitmiyo
İyiyim ben hayatım ya sevgilim yarın birlikten çıkıyor Allah'ın izniyle nasıl heyecanlıyımm :))
Yedi bitirdi beni sorma :2:
Ben pek iyi değilim ya askerim iyileşti derken canı sıkkındı bugün, ben de sıkıldım zaten şu sıra sıkıntılı geçiyor günler, ne kadar geçiyorsa işte o da
Sen nasılsın ?
Vay be o gün geldi çattı demek, hadi bakalım bir an önce salı da gelsin de hasret giderin hepten
İnşAllah bebeğim bir aksilik olmazsa 18 Nisanda bitiyo izin kullanmadan ama olurda kullanırsa 6 mayıs
Selman asker Korayıda korur orda ozamn daha ne istiyim bn süper olurdu
Salı günü gelmez bana şimdine planlar yaptık telefonda inşallah 3 gune sığdırabiliriz hepsini
Ayyy ne güzelSizenden snrada biz kavuşcaz inş ama arada 4 ay var
Bu ne ya karamsara bağlamışsınız hepiniizzŞimdi yeni ortama ayak uydurdular bi zaman geçince sıkılıyolar iilk ay bitiyor sonuçta ama kendi kendilerini motive etmeliler bitecek işte başka çaresi mi vaar
İnşAllah en kısa zamanda alışırda sende o da rahat eder kendini bi çıkmazda sanıyolar benm sevgilimde diyodu ilk ay kafayı yicek gibi oluyorum ama içinde bulunduğu şartlarda mutlu olmayı denerse bir sorun kalmaz arkadaşlarıyla gülsün eğlensin bi daha o ortam olmıycak çünkü hayatında:26:
İnşAllah bebeğim bir aksilik olmazsa 18 Nisanda bitiyo izin kullanmadan ama olurda kullanırsa 6 mayıs
aaaa dogru ya yarın yemin töreni var ne güzel 3 gün 3 gündür olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?