- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.461
Valla çok iyi olur benim robinhood korumazmı ayıp ediyosun
Yaniiicumada tangodan falan görüntülü konusuruz gelene kadar :)
Tango ne hilal ya bi an dans dersi mi alıyo bunlar fln oldm
Haha yok kız ne dansıtango diye bi program var bedava görüntülü konuşma yapabiliyosun
Telden ozamn iyiymş bol bol konusun tabi gelincede hasret giderrsnz ayrıca
İnşallah canım benim :) siz izin kullnmıyosunuz dimi
Daha erken ztn izin için ama ilerde kullanır mıyız kullanmaz mıyız bilmiyorm duruma göre
Bu aralar sıkıntılı rüzgarlar esiyor burada sorma seroşcuğum.
Ya aslında baştan çok iyiydi durum , sesi çok iyi geliyordu , moralinin yerinde olduğu belliydi. Hatta geçenlerde işte bana sordu benim buradaki kaçıncı günüm diye, ben de dedim 23. günün hayatım. Ooo dedi ne çabuk geçmiş hemen hemen bir ay dedi falan ben hııı diyebildim sadece, çok da sevindim iyi bari en azından ona geçiyor diye. Sıkıldığının sinyallerini dün vermeye başladı, şafağını sordu falan 259 diyince ben ohoo çok var dedi bu sefer. Bugün de işte çarşıya çıkacağını falan söyledi, kartı sorunlu şu sıra 2-3 gün para çekemeyecek o sebepten çıkmayacaktı çarşıya, ee dedim sen çıkmayacaktın hani çarşıya paran yok üstünde nasıl olacak diye, bilmiyorum valla çıkıcam dedi, tamamen refleks üzerine sordum yani hiç öyle bir cevap beklemiyordum, ne oldu sıkıldın mı dedim, evet sıkıldım ya bunaldım falan dedi soruyorum bir şey mi oldu diye yok diyor bunaldım sıkıldım diyor ki poşetlerin gitmesi yaklaştı daha da rahatlayacaktı o , niye böyle oldu hiç bilmiyorum
illaki sıkılacak ama sen sıkılmadığını göster ki o da sıkılmasın geçiyo işte nerden nereye geldik arkadaşlarınla iyi vakit geçir falan de hep moreli yüksek olsun bide sürekli ne zaman biticek ne zaman biticek diye düşünürseeeniz hiiiç iyi olmazz unut askerde olduğunu kendini kandır bi şekilde zor oluyo ama oluyo ben öyle yaptım bak suu gibi akıp gidiyo maşallaahh
hayırlı olsun Handecim bittiği günleride gör inşallah biran öncegünaydınlar
bakın şafağım 7 aylara düştü yaşasınnnnnnnn
hayırlı olsun Handecim bittiği günleride gör inşallah biran önce
canım amin sağolasınhepimiz görelim inşallah
sen salı günü kavuşuyosun sevgiline
ne planlar yaptınız?
Günaydınnnnnnnnnnnn
Sorunsuz,stressiz musmutlu bi gün diliyorum
sana da kuşum
ne kadar da soğuk bugün burada hava.
sabah dondum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?