93/3 asker yolu bekleyenler

Tabi konuşmamaya bişey demiyorum hayatım ama bu gecmeyen zamam seninde dediğin gibi beraberken çabucak gecicek..

Zamana yapcak bşy yok işte sevdiginin yanında insan zamanın nasıl gectigini anlamıyo ama yanında olmadıgı 1dk bile zor geciyo işte hayatın değişmezleri Efkarlandım yine

Sorma carsida yokki yuzunu gorebiliyim.isyan etmem yakindir

Çarşı da fena oluyor be canım, ben dayanamadım ilk çarşısından göz yaşlarına boğuldum hem de kamera açıkken ve o da bunu fark etti yani. Sonra hadi şuraya gidelim buraya gidelim diyip duran bir ton arkadaşları oluyor onlara sinir oluyorsun, tartışma ihtimali yüksek oluyor yani çarşılarda bunu herkes bilir aşağı yukarı. Görürken mutlusun bir de o kamerayı kapattığın an başından kaynar sular dökülüyor gibi, kamera açık aranda yarım metre mesafe ya var ya yok elini uzatsan dokunacak gibisin ama dokunamıyorsun, sarılamıyorsun, bu da çok zor yanii :2:

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 01 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 138

... ezgisaygin ... 153

... yuppisi ... 156

... Snt55 ... 176

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 230

... KUBB88 ... 236

... zeytinagaci ... 239

... seval23 ... 243

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hnf25 ... 254

... irmtyfn ... 255

... Kanaryam35 ... 255

... blss ... 256

... KorEc ... 256

... nira87 ... 256

... mystery123 ... 257

... yunay ... 257

... ARAZIM ... 259

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... hilal1108 ... 337

... tuqbaCadi ... 337

... dilanumut ... 341

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Askerlikte kolay olan ne varki:/msjlasirkende tartisma ihtimali oldukca yuksek oluyor.ayda bir bile olca camdan gormeye razi olurdm herseye rgmen ama yok iste.anca resim atabilirse gorucem o kdr.temmuza kadar goremycez birbirimizi malesef.sesimizi duyup
Msjlasmakla yetiniyoruz.hersey standarda bagliyor ztn.hic askerlikte cam acip knsma olayi yasamadik.uni.zamani o farkli sehirde
Okudugu icn cam acardik onda bile aglardim yani ozledm diye:)

Günaydın kızlarrrr kasımıda bitirdik gelsin aralık ve 2014 diyorum

Günaydın kızlaaar bugün hepinizi bi umutlu gördüm aferinn hep böyle oluun
Ben bugün biraz huzursuzum çarşısı vardı hala aramadı off meraktayımm

Günaydın canımm
Belki öğlen cıkıcaktır bazen terslik oluyo yarım gün olabiliyo ama bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…