- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.581
Bak bi gelsin nasıl hızlı gecicek o günler ah ahh konusmamaya alışıgız nede olsa boşver salıya kadar olsun ailesinede lazım nede olsa
Tabi konuşmamaya bişey demiyorum hayatım ama bu gecmeyen zamam seninde dediğin gibi beraberken çabucak gecicek..
Zamana yapcak bşy yok işte sevdiginin yanında insan zamanın nasıl gectigini anlamıyo ama yanında olmadıgı 1dk bile zor geciyo işte hayatın değişmezleriEfkarlandım yine
Senin yine bir ümidin var ya
Askerlik bitene kdr goremycm bari msjlasalim dmi ama:/
O da kötüymüş be küb
Sorma carsida yokki yuzunu gorebiliyim.isyan etmem yakindir
Zamana yapcak bşy yok işte sevdiginin yanında insan zamanın nasıl gectigini anlamıyo ama yanında olmadıgı 1dk bile zor geciyo işte hayatın değişmezleriEfkarlandım yine
Çarşı da fena oluyor be canım, ben dayanamadım ilk çarşısından göz yaşlarına boğuldum hem de kamera açıkken ve o da bunu fark etti yani. Sonra hadi şuraya gidelim buraya gidelim diyip duran bir ton arkadaşları oluyor onlara sinir oluyorsun, tartışma ihtimali yüksek oluyor yani çarşılarda bunu herkes bilir aşağı yukarı. Görürken mutlusun bir de o kamerayı kapattığın an başından kaynar sular dökülüyor gibi, kamera açık aranda yarım metre mesafe ya var ya yok elini uzatsan dokunacak gibisin ama dokunamıyorsun, sarılamıyorsun, bu da çok zor yanii :2:
Günaydıınnnnn
Aralığııın ilk günüüü oh bee bitiyoor
Daha dur aralığa yeni başladıkAma biticek inançlıyım
Günaydın kızlaaar bugün hepinizi bi umutlu gördüm aferinn hep böyle oluun
Ben bugün biraz huzursuzum çarşısı vardı hala aramadı off meraktayımm
Günaydın canımm
Belki öğlen cıkıcaktır bazen terslik oluyo yarım gün olabiliyo ama bilmiyorum :26:
Daha dur aralığa yeni başladıkAma biticek inançlıyım
Genelde cumartesi yarım gün oluyo ya neyse şimdi aradım telini çalıyo ama açmadı
Bir sorun mu var acabaa:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?