- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.621
Bilemiycem artık şuan ona kızgınım zaten internette yer de bulamadı hala acemiler çarşıdymş bugn hiç yer yok of sinirden delircem birazdan ağlıycmm
İmkan ve zaman var da cesaret eksik bende biraz
Bilmiyorum şu iki haftada gelişcek duruma bağlı gitmeyi istiyorum çok ama engelliyolar:26:
Evet ya o yer meselesi sıkıntı oluyoSıkma canını ya 15dk bile görsen şükrediyosun ztn bunca olan şeyden snra :18:
Ayrıca cesarette ne var ya atla git kızım bn unv de olsam kesin giderdim bayburta sınır tanımazdm yaniŞimdi ailemle kalıyorm diye gidemiyorm
Bilmiyorum düşünücem bi iyice bu hafta şuan çok sinirliyim ona 12 den beri oyun oynuyo internet kafe dolu diye şimdi tekrr bakmş hala doluymuşYemek falan yicek telefondada 20 dk falan konuştuk ondada tartıştık zaten hiç bişey anlamadım yani bu hafta çarşıdan baya morelim bozuk beni umursamıyo mu bu çocuk ya off nazar değdi bize herşey çok iyi giderkenn bugün bi ruhum daraldı
Ayyy daraldım sabh 9 dan beri dersteyim bide etüt eklendi 4 te anca evde olurum hrhlde :18:
Çarşıda aşağı yukarı herkes kapışıyor canım, beni de geçen hafta sinir etti mesela arkadaşları falan, bazen çıkmasalar daha iyi diyorum o sebepten
Ayyy daraldım sabh 9 dan beri dersteyim bide etüt eklendi 4 te anca evde olurum hrhlde :18:
Evet ya çıkmasalar bari çıkamadı diye düşüncez dimi böylesi daha kötü galiba off daral geldi bana daaaaaa
Aynen çıkmayınca, yok niye internette bu kadar az durdu yok niye sürü sepet dolaşıyorlar gibi sıkıntılar da olmuyor yani en azından bunu takmıyorsun kafaya
Eveeeett
Bak şekil a ben hala bekliyorum
İnce düşünceden yoksunlar ya ben başka da bir şey demiyorum
Kesinlikle katılıyorum biz bütün hafta bekliyoruz hiç umurlarında değil maşallah bugün çok kötü bi gün geçirdim of affetmiycem onu
Onlar istedikleri her an bize ulaşabiliyorlar da ondan canım , gör bak hafta içi konuşamayacak vaziyette olsak koşa koşa internete gitmiyorlar mı
Evet evet dur bakalım 10 dk içinde giriyorum dedi
​
Hadi bakalım inşallah, görünce hemen yelkenleri suya indirme de bir iki laf et beyefendiye ufaktan
Ya şaka mı buuuu şaka mıı
Allahım beni bunlarla sınama nolur
Ya telefonu kapalı bekledim arıycak giricek diye yok ve şuan telefonu kapalı napcam beeeeeeeeenn
Şarjı falan mı bitti acaba, içeri de girmemiştir herhalde daha 4 de girecek demiştin sanırım sen
Bilmiyorum canım hiç bişey bilmiyorum o kadar kötüyüm ki Allah bana sabır versin ya nooldu bu hafta böyleeeeeee
Umarım geçerli bir açıklaması vardır ya üzdü seni bu hafta böyle
​umarım canm umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?