93/3 asker yolu bekleyenler

Basladıktaan sonra gerisi hemencik geçiyor yavrum önemli olan baslamış olmasıı
Aynen bugün nedense ben de bi huzurlu bi umutluyum sanırsınzki 1 aya teskere alcaz

Aynen ya başladık hadi bakalım aralıgın bitmesinide yeni yılıda kutlicaz bu ay btince

Telaş yapma canım ya önce telefonları alıyorlar ya belki açık bi şekilde koymustur cebine. Uzun sürmüştür çıkması :44:
Ulaştım şimdi neyse sorun yok duymamış oyun oynuyomuş

Yoktur canım ya kötü düşünme
Haber verr illaki ztn senin merak edicegini bilr :26:

Ay sinir oldum hemen oyuna başlamış ya bu erkekler neden böyleeeeee

Duymamış teli be insan çıkınca arasana hemeeeenn geç çıkarmış komutan yine oyun oynamaya gtmişler
işte kızdım bende haliyle annesini arıycak şimdi bi saat sonra faalan nete gircekmiş bakalım beklemedeyim

Ayyyy erkekler hep böyle ya kızsaydın iyice Cocuk gibiler oyun peşine düşmüş

Ayyyy erkekler hep böyle ya kızsaydın iyice Cocuk gibiler oyun peşine düşmüş

Tabiki kızdımm 2 defa üst üste aradım duymadı ya zaten biraz kızgındım bu da tuzu biberi oldu sorumsuz dedim bana trip yapma dedi herşeyi alttan alıcaz sanki ya çok sinirlendim çok

Ve bi karar verdim önümüzdeki hafta değilde sonra yani çarşısı yine pazar olduğu gün ona hiç sölemeden gidicem buna uzaklık yaramadı gidip ifadesini aliim bi nasıl olur sizcee aslında ani aldığım bi karar değiştirme ihtimalim de çok yüksek aslında hep istiyorum gtmeyi ama gelme diyo uzak olduğ için gidersem de kızabilir naapsam bilemediiim

Kac saat sürüyo ki imkanın varsa gidebilrsin bnce kızarsada kızar yani özlemekten cok seni görünce kızmayıda düşünmez hrhlde

Kac saat sürüyo ki imkanın varsa gidebilrsin bnce kızarsada kızar yani özlemekten cok seni görünce kızmayıda düşünmez hrhlde

İstanbulagidip ordan gitmm lazım canım 13 saat falan sürüyo işte yani cumartesi sabah burdan çıkıp istanbula gece tokata sabah orda olcam ancak gündüz çarşısı akşam ine geri dönmem lazım 2 gün flan sürekli yolda olucam işte bilmiyorum bi planlayayım belki bi çılgınlık yaparımm

İnşAllah kızmaz tabi ama çok şaşırır beni karşısında görünce

Şok olur ki cocuk nerden cıktın sen der hatta belki tanımaz

İmkan varsa kaç git seroşum, karnım çatlayacak benim o imkanı yaratabilmek için 1-2 aya

Şok olur ki cocuk nerden cıktın sen der hatta belki tanımaz

Bilemiycem artık şuan ona kızgınım zaten internette yer de bulamadı hala acemiler çarşıdymş bugn hiç yer yok of sinirden delircem birazdan ağlıycmm
İmkan varsa kaç git seroşum, karnım çatlayacak benim o imkanı yaratabilmek için 1-2 aya

İmkan ve zaman var da cesaret eksik bende biraz

Bilmiyorum şu iki haftada gelişcek duruma bağlı gitmeyi istiyorum çok ama engelliyolar
:26:

Sen de haklısın ya ne denilebilir ki

İmkan ve zaman varsa bir bilet almaya bakar iş, cesareti bulursun zaten kendinde. Ben imkanı da zamanı da kendim yaratıcam bir şekilde ama ben de fazlasıyla cesaret, hatta deli cesareti var işte

Son düzenleme:
İmkan ve zaman varsa bir bilet almaya bakar iş, cesareti bulursun zaten kendinde. Ben imkanı da zamanı da kendim yaratıcam bir şekilde ama ben de fazlasıyla cesaret, hatta deli cesareti var işte

Bilmiyorum düşünücem bi iyice bu hafta şuan çok sinirliyim ona 12 den beri oyun oynuyo internet kafe dolu diye şimdi tekrr bakmş hala doluymuş
Yemek falan yicek telefondada 20 dk falan konuştuk ondada tartıştık zaten hiç bişey anlamadım yani bu hafta çarşıdan baya morelim bozuk beni umursamıyo mu bu çocuk ya off nazar değdi bize herşey çok iyi giderkenn bugün bi ruhum daraldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…