93/3 asker yolu bekleyenler

alaahım izni bi dert gitmesi bi dert yarabbim yaaaaaa çok koyuyo allahtan hafta sonuna denk geldide telefondaydık 2 gündür...
napıyorsunuz baya bi ben kopptum gittim burdan ....

Aaaaa bn gitmedi daha sanıyorum ezgiii Ne ara gönderdin yahu.O deglde cidden ne cabuk gecti
Gelicek diye konustugumuz gözümün önünde Ne cabuk gecmş lafını kimse sevmez ama gözümün önünden geciverdi aman ya cok gıcık dedigin gibi gelmesi ayrı göndermesi ayrı dert Nese bundan snra gelmesini bekliceksin en azından o teselli etsin

Yaaaa Hande nasılda yazılmş Okurken bn bile duygulandm yani Saklamanızda ayrı bi güzel olmş

her şey beni kandırıncaya kadarmış şimdi böyle hareketler göremiyoruz kendisinden.
gramer hatalarıyla da dolu olsa yine de etkileyiciydi yani bundan 8 sene önce etkilenmiştim
daha şiirleri falan da var taksit taksit çıkarırım arada

ezgi dayanamaz yine 15 gün sonra ankara yolcusu olur bence
nerdeyse 4 ay kalmış ezgicim yaaa
süper valla.

ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasıl geçti???

ah ah hersey ıyı guzel hos ama ıste koyuyo ya cok evde sımdı kıyafetlerı kokusu allahım bayılcam valla... o da kotu oldu ılk ucaga bındırcektık bısey yok boyle aglamyorum dıyorum askım 3 hafta sonra gelcek kokladım optum falan eve geldım . bır koydu kı anlatamam oyle boyle degıl hıckıra hıckıra aglamaya basladım...
o da oyle olmuş...
çok koyuyo şuan falan diyo baya afaladı her dk arıyo beni hep konuşalım şuan yapamıyom falan diye.. alışcaz tabi tekrardann..
burdayken herşey süperdi tabi nasıl geçti anlamadık bile

dimiiii işte bende anlamadım yani düşün aynen öyle bebeğim artık bitirmeye gitti en azından artık onu biliyorum ay o da kötü oldu buraya alıştı unuttum napçam gidince nasıl tutcam nöbet sabah nasıl kalkcam diyodu valla ama gitti bile. .

ezgi dayanamaz yine 15 gün sonra ankara yolcusu olur bence
nerdeyse 4 ay kalmış ezgicim yaaa
süper valla.

hahaha dimi ya bi de ne dicem kızlarrrr saygın bugun bana telefonda dedi ki sana bi süprizim var dedi
ne o falan dedim sonsuza kadar sürcek bişey dedi sonsuzluk dedi nasıl yani dedim sonsuzluk işaretiyle alakalı bı kolyedir o bu şu tarzında mı dedim hayır falan dedi anlamadım ne olduğunu ben söylemiyoda dedim gelince tatil planlarımız vardı onlarla alakalı mı dedim hayır dedi dedim evimizi kurcaz hepsi içinde zaten bizle alakalı dedi ne olabilir çıldırcamda ben
:26::26::26:

Maşallaahh bende boyleyim herseuo saklarim sinema biletimiz aldigi ilk gülün yaprakları ilk yemeğimz ilk vapur biletimiz falan :))
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hangi siteden verdin hpsi çok güzel yapmıyo çünkü hayatım süper olmuşlar

Ezgicmm oncelikle hosgeldinnnn Allah kavuştursun tekrardan nasil gecti faceden goruyodum zaten ama ayrılması kötü olmus anlaşılan ben tatlı fırın dan yaptrm canım hep kurabiyeler hemde kendisi muhteşem bi insan :)

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 02 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 137

... ezgisaygin ... 152

... yuppisi ... 155

... Snt55 ... 175

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 229

... KUBB88 ... 235

... zeytinagaci ... 238

... seval23 ... 242

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hnf25 ... 253

... irmtyfn ... 254

... Kanaryam35 ... 254

... blss ... 255

... KorEc ... 255

... nira87 ... 255

... mystery123 ... 256

... yunay ... 256

... ARAZIM ... 258

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... hilal1108 ... 336

... tuqbaCadi ... 336

... dilanumut ... 340

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Son düzenleme:

Aklima evlenme teklifi geldi direk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…