- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.681
alaahım izni bi dert gitmesi bi dert yarabbim yaaaaaa çok koyuyo allahtan hafta sonuna denk geldide telefondaydık 2 gündür...
napıyorsunuz baya bi ben kopptum gittim burdan ....
alaahım izni bi dert gitmesi bi dert yarabbim yaaaaaa çok koyuyo allahtan hafta sonuna denk geldide telefondaydık 2 gündür...
Yaaaa Hande nasılda yazılmşOkurken bn bile duygulandm yani Saklamanızda ayrı bi güzel olmş
Aaaaa bn gitmedi daha sanıyorum ezgiiiNe ara gönderdin yahu.O deglde cidden ne cabuk gecti
Gelicek diye konustugumuz gözümün önündeNe cabuk gecmş lafını kimse sevmez ama gözümün önünden geciverdi aman ya cok gıcık dedigin gibi gelmesi ayrı göndermesi ayrı dert Nese bundan snra gelmesini bekliceksin en azından o teselli etsin
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasıl geçti???
Hosgedinn ezgi nsl gctiii
Aaaaa bn gitmedi daha sanıyorum ezgiiiNe ara gönderdin yahu.O deglde cidden ne cabuk gecti
Gelicek diye konustugumuz gözümün önündeNe cabuk gecmş lafını kimse sevmez ama gözümün önünden geciverdi aman ya cok gıcık dedigin gibi gelmesi ayrı göndermesi ayrı dert Nese bundan snra gelmesini bekliceksin en azından o teselli etsin
ezgi dayanamaz yine 15 gün sonra ankara yolcusu olur bence
nerdeyse 4 ay kalmış ezgicim yaaa
süper valla.
Kızlar yıllar önce eşimin daha o bana platonik aşıkken yazıp gönderdiği bir yazı, aklıma geldi bu gece siz de okuyun istedim.
Eki Görüntüle 879852
Kutunun çok bir özelliği yok, askerliği döneminde olan her şeyi atıyorum içine.
Mesela şuan bulunanları söyleyeyim,
benim ona tuttuğum günlüğün karalama halleri,
teslim olduğu günden itibaren takvimden kopardığım yapraklar,
yanına alsın diye ikimizin olduğu fotoğraflardan birer tane de kendime çıkarttım,
yanına giderken aldığım otobüs biletleri
onun dağıtım iznine gelirken cüzdanında bulduğum otobüs bileti,
askeriye için ilk tıraşını olduğunda saçından bir tutam,
para yatırdığımız zaman atm den aldığım makbuzlar,
alışverişini yaparken aldığımız fişler
eğlencesinde boynunda bağlı olan kırmızı eşarp
askeriyedeyken benim için yaptığı anahtarlık ( biri kutuda diğerini kullanıyorum )
renkli A4 kağıtları ( birini teslim olmadan bir gün önce kullanmıştım fotoğrafları verirken )
renkli zarflar ( mektup yazarsa beyefendi kullanıcam)
askeriyenin yaptırdığı isimlik ( kamuflajın üstüne soy adlarının yazılı olduğu kısım )
yırtılan askeriye cüzdanı
yaptığım takvim denemeleri ( 460-365 )
mini hedef listem ( 200 lere düşüş, 100 lere düşüş vs )
göz damlasının kapağı
eşyalarını taşıdığımız poşet
doğum günü hediyesinin geldiği kargo poşeti
ve bizim için değeri büyük olan şemsiye ( ilk buluştuğumuz günden, ben ıslanmayayım diye kendi sıçana dönmüştü)
Ve daha niceleri eklenecek bu listeye
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hangi siteden verdin hpsi çok güzel yapmıyo çünkü hayatım süper olmuşlar
ben çok beğendim.
afiyetle yiyin yaa canım istedi
hey maşallah
yalnız dikkat et çağlacım annen o göz damlası kapağını kargo poşetini falan çer çöp bunlar deyip atmasınbenim annem olsa atardı
Kızlar yıllar önce eşimin daha o bana platonik aşıkken yazıp gönderdiği bir yazı, aklıma geldi bu gece siz de okuyun istedim.
Eki Görüntüle 879852
Maşallaahhbende boyleyim herseuo saklarim sinema biletimiz aldigi ilk gülün yaprakları ilk yemeğimz ilk vapur biletimiz falan :))
Ay bize sinemaya gidebilmek bir kısmet olmadı ya gelse onu da yapıcam
Sevgililer genelde sinemaya gitmeye bayılır ilk defa duydum gitmeyeyeni vallagidin gidin geldgnde cok güzel oluyor
Keske yanimizda oldumlari kdr hizli gecse..az kaldi dayan brz dahagüzel bebeğimm ama hızlı geçti şafaklarda böyle atsa ya
hahaha dimi ya bi de ne dicem kızlarrrr saygın bugun bana telefonda dedi ki sana bi süprizim var dedi
ne o falan dedim sonsuza kadar sürcek bişey dedi sonsuzluk dedi nasıl yani dedim sonsuzluk işaretiyle alakalı bı kolyedir o bu şu tarzında mı dedim hayır falan dedi anlamadım ne olduğunu ben söylemiyoda dedim gelince tatil planlarımız vardı onlarla alakalı mı dedim hayır dedi dedim evimizi kurcaz hepsi içinde zaten bizle alakalı dedi ne olabilir çıldırcamda ben :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?