- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.721
Merhabalar herkese ,
Derste bugün 5 dk içinde 3 kere aradı sevdiceğim, hepsinde de meşgule atmak zorunda kaldım. Umarım arayabilir bir daha, yoksa dersin ortasında yaptığım gibi ağlarım ki bütün akşam :84:
Merhabalar herkese ,
Derste bugün 5 dk içinde 3 kere aradı sevdiceğim, hepsinde de meşgule atmak zorunda kaldım. Umarım arayabilir bir daha, yoksa dersin ortasında yaptığım gibi ağlarım ki bütün akşam :84:
Hayal şimdilk ama gercek olck inş
Sizin durumlar ne almede düzelmşsnzdir inş aranızı :26:
yaa acaba bişey mi diycekti ki ısrarlı aradı :26::44:
Kötü olmş yaaa :26: Daha gün bitmedi arar merak etme ztn acıcak durumun olsa acardn
öf yaa delircem banada o geldi ama sonra ailesinle falan danışmadan onu yapması bilmem ki ay cıldırcam ne bu yaaaa öf :26::26::26:
İnşallah 2013 zorlu bir yıldı 2014 güzel olsuunn
Aramızda düzeltcek bişey yok şimdilik canım biraz zamana ihtiyacımız var kafası çok dalgın bu ara napim bende sinirlendim sonradan fazla üstüne gittiğimi de farkettm ama iş işten geçti o da beni kırmıştı çünküüü
Aramadı beni dün akşam zamanı olmadı heralde gündüz de uyuyo hep 8 de falan uyanıyo bakalım bu akşam arar mıı belkide aramaz bir fikrim yok şimdilik ama iyiyim sakinleştim toparladım:26:Düşündüğün için dee teeşekkür ederiiimm
Dakikam olduğu için o her aradığında ben meşgule atarım , ardından da geri ararım hemen. O da öyle sanmış da kendince acele et sevgilim sıra var demeye getirmiş ısrarla arayarak
Yarım saat önce aradı konuştuk, baya sevindim. Telefonu kapattıktan sonra da birazcık kızdım yani, sabah konuşamadık diye bir daha arama fırsatı yaratabilmiş bizim için, aynı şeyi konuştuğumuz günlerde de yapsa ya ikinci bir defa konuşmak için
( arayabildi ya buldum da bunuyorum)
Aradıgında ztn düşünmş hatasını anlamş olur seninde hatan varsa ztn sakinleştigine göre düşünme imkanın olmştur karşılıklı halledersnz.İnsan sakin kafayla daha net anlıyo bşyleri ztn
Hem burda herkesin derdi oluyo hep birlikte üzülüyorz düşünmesem ayıp olur yani
Aynen çağla ya aramış cocuk işte daha ne istiyosun
Aynen çağla ya aramış cocuk işte daha ne istiyosun
Aynen öyle çünkü dün çok sinirliydik ikimizde bir kere bile gülmedim o kamerada ağlıyodum da zaten girmiycem bi daha böyle yaptığın için dedi..Sonrdan okudum yazısmalarımızı o bişeyle anlatıyo ben hala dinlemiyorum ısrarla dırdır yapıyorum sonra o da patlamış tabi bana aramycam artık bekleme diyo gıcıııııııkk
Bide herşeyin üstüne geç kalınca iyice gerildi tabiii neyse hayırlısı olsun hakkımızda...
Ahh bu günlerde en dertli benim Ece ya
Canım ya gecer merak etme bunlar tuzu biberi ilişkinin öyle düşünDertlerinde biri bitiyo digeri başlıyo ztn hep askerligin yüzünden İkinizinde anlayışsızlık anına denk gelmş resmen halledilmicek bşy degl sonucta ama konusmanız lazm işte adam akıllı
Ne güzel şeyler yazmşsn canım ya
İnş güzel bi hafta hatta güzel bir ay olcak
Merhabalar herkese ,
O zmn ailesiylede tanistirabilir.erkeklerin kafasi ve surpriz anlayisi bzden daha farkli oldugu icn cok bambaska biseyde olabilir tabi:))
kıyamam ben sanaaa arar ıns bebegımmmm :26::26:
Canımı sıkmıycam sakin sakin bekliycem arayana kadar istesem ararım ama aramıycam işte
Aradı yavrum çok şükür, bu arada bir görünüyon bir kayboluyon hoş geldin diyemedim sana bir türlü, hoş geldin Ezgimmm, yokluğun çok belliydi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?