93/3 asker yolu bekleyenler

Merhabalar herkese ,

Derste bugün 5 dk içinde 3 kere aradı sevdiceğim, hepsinde de meşgule atmak zorunda kaldım. Umarım arayabilir bir daha, yoksa dersin ortasında yaptığım gibi ağlarım ki bütün akşam :84:

Kötü olmş yaaa :26: Daha gün bitmedi arar merak etme ztn acıcak durumun olsa acardn

Hayal şimdilk ama gercek olck inş
Sizin durumlar ne almede düzelmşsnzdir inş aranızı :26:

İnşallah 2013 zorlu bir yıldı 2014 güzel olsuunn
Aramızda düzeltcek bişey yok şimdilik canım biraz zamana ihtiyacımız var kafası çok dalgın bu ara napim bende sinirlendim sonradan fazla üstüne gittiğimi de farkettm ama iş işten geçti o da beni kırmıştı çünküüü
Aramadı beni dün akşam zamanı olmadı heralde gündüz de uyuyo hep 8 de falan uyanıyo bakalım bu akşam arar mıı belkide aramaz bir fikrim yok şimdilik ama iyiyim sakinleştim toparladım
:26:Düşündüğün için dee teeşekkür ederiiimm

yaa acaba bişey mi diycekti ki ısrarlı aradı :26::44:

Kötü olmş yaaa :26: Daha gün bitmedi arar merak etme ztn acıcak durumun olsa acardn

Dakikam olduğu için o her aradığında ben meşgule atarım , ardından da geri ararım hemen. O da öyle sanmış da kendince acele et sevgilim sıra var demeye getirmiş ısrarla arayarak
Yarım saat önce aradı konuştuk, baya sevindim. Telefonu kapattıktan sonra da birazcık kızdım yani, sabah konuşamadık diye bir daha arama fırsatı yaratabilmiş bizim için, aynı şeyi konuştuğumuz günlerde de yapsa ya ikinci bir defa konuşmak için
( arayabildi ya buldum da bunuyorum )

Aradıgında ztn düşünmş hatasını anlamş olur seninde hatan varsa ztn sakinleştigine göre düşünme imkanın olmştur karşılıklı halledersnz.İnsan sakin kafayla daha net anlıyo bşyleri ztn
Hem burda herkesin derdi oluyo hep birlikte üzülüyorz düşünmesem ayıp olur yani

Aynen çağla ya aramış cocuk işte daha ne istiyosun

Aynen öyle çünkü dün çok sinirliydik ikimizde bir kere bile gülmedim o kamerada ağlıyodum da zaten girmiycem bi daha böyle yaptığın için dedi..Sonrdan okudum yazısmalarımızı o bişeyle anlatıyo ben hala dinlemiyorum ısrarla dırdır yapıyorum sonra o da patlamış tabi bana aramycam artık bekleme diyo gıcıııııııkk
Bide herşeyin üstüne geç kalınca iyice gerildi tabiii neyse hayırlısı olsun hakkımızda...
Ahh bu günlerde en dertli benim Ece ya

Canım ya gecer merak etme bunlar tuzu biberi ilişkinin öyle düşün Dertlerinde biri bitiyo digeri başlıyo ztn hep askerligin yüzünden İkinizinde anlayışsızlık anına denk gelmş resmen halledilmicek bşy degl sonucta ama konusmanız lazm işte adam akıllı

Canımı sıkmıycam sakin sakin bekliycem arayana kadar istesem ararım ama aramıycam işte

kıyamam ben sanaaa arar ıns bebegımmmm :26::26:

O zmn ailesiylede tanistirabilir.erkeklerin kafasi ve surpriz anlayisi bzden daha farkli oldugu icn cok bambaska biseyde olabilir tabi:))

ailesiyle zaten hep beraberiz yok canım tanıyo herkes birbirini kuzenleri teyzeleri onlar bunlar hepsini tanıyorum yani gidip kalıyorum onlarda falan ailelerimiz biliyo herkes birbiriniii sadece elilik olarak gerçe bilmiyorum ki bakalımm.. aynen işte erkekler ilginç biraz hahaha

Canımı sıkmıycam sakin sakin bekliycem arayana kadar istesem ararım ama aramıycam işte

bebeğimm saygın geldiğinde farketti mesela dedi ki orda mesela saçma sapan şeyler canımı sıkıp senle sorunum olmuş gibi sana patlıyo modunda oluyorum ama aslında değil şuan ne kadar saçma olduğunu anlıyosun telfonu kapatınca gce yatıncada anlıyorsun ama olan olmuş oluyo bazen kırıcı olabiliyo insan orası fazla farklı bi piskoloji dedi yani gelince o da farkeder bak buras ve orası arasında baya bi fark olduğundan anlıyorlarda işte kırılmış oluyoruz bazen tabi orası ayrı :) bişey olmaz aman anı bunlar anıı bu yüzden tartışmıştık şuna gülmüştük diye dönünce anasınız bu zamanlarıda

Aradı yavrum çok şükür, bu arada bir görünüyon bir kayboluyon hoş geldin diyemedim sana bir türlü, hoş geldin Ezgimmm, yokluğun çok belliydi valla

ay valla okudumda yazmış bulundum aradığınııı bende özledim ara ara girdim ama sayın tabi yanımda olunca çok duramadan çıktım hep hhee artık temelli geldimmm hoşbulduk bebeğimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…