- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.641
Düşüncesiz bunlar başka hiç bir şey değil
Hemde çok düşüncesiz ya açtı telefonu yine şarzı bitimiş yemek yemiş gircem şimdi demez mi girme dedim nasıl sinirlendim hiç anlamıyo beni ya oyun oynuyoruz sanki burda
İyi yapmışsın seroşcuğum istedikleri her an ulaşabiliyorlar diye saçmalamaya başlıyorlar bazen azıcık da o düşünsün
Ay çok gevşek ya çooook telefonun şarzı biticekse doldur önceden dimi bizim gibi düşünemiyolar işte erkek milletiNeyse girmiş nete aradı beni girdm hep kavga ettik geç te kaldı gitti şimdi çok morelimi bozdu bakalım sonumuz ne olacaakk
İlla ki düzelirsiniz de canını da sıkmış işte bir kere
Ahh ahh nazar değdirdim çocuğa ya hiç canı sıkılmıyo alıştı dedim dedim bugün isyeaaaannnn gece 4 te buna spor yaptırmışlar şarteller atmış tabi bütün sinirini benden çıkardı anlayışsız da oldum sinirli de neyse bitecek bu askeerlik elbeet biteceeekk
İyi bir şey söylemeye gelmiyor zaten benim başıma çok geldi o , maşallah çok güzel konuşuyoruz diyorum 3 gün arayamıyor çocuk falan o sebepten ağzımı dahi açmıyorum
Aman canım hep de bizden anlayış beklerler zaten, bir askerler diye bazen işin dozunu kaçırıyorlar
Ahh ahh nazar değdirdim çocuğa ya hiç canı sıkılmıyo alıştı dedim dedim bugün isyeaaaannnn gece 4 te buna spor yaptırmışlar şarteller atmış tabi bütün sinirini benden çıkardı anlayışsız da oldum sinirli de neyse bitecek bu askeerlik elbeet biteceeekk
Evet ya bi daha hiç iyiyiz falan demiceeem Allahım bir daha böyle bişey yaşamak istemiyorum durup duruken kırdık birbirimiizi ya nasıl toparlanırız hiç bilmiyorum:26:
O kargaşa da bide gelicem demişim nasıl dediysem iyice köpürdü
Evet ya bi daha hiç iyiyiz falan demiceeem Allahım bir daha böyle bişey yaşamak istemiyorum durup duruken kırdık birbirimiizi ya nasıl toparlanırız hiç bilmiyorum:26:
O kargaşa da bide gelicem demişim nasıl dediysem iyice köpürdü
Bu erkeklere şöyle 1 saatcik bizim gibi düşünebilme yetenegi verilseymş herşey belki daha güzel olurmş ama arada ipin ucunu kacırıyolar
Üzme kendini canım sende düzelir aranız ztn illaki ama belki haftaiçinin stresini oda oyun oyniyim fln demştir tabi abartmş orasıda ayrı
Köpürsün dursun sen adamı görmek için imkan yarat sinirlensin o anca
off sorma çağlacım ya valla sen tek başına nereye gittiğini sanıyosun falan filan neler dedii iyice gerildik ya valla umarım kopmayızz
haftaya eşimi görmeye gidiyorum inşallah
komutan amcalardan izin alcaz, velisi olarak imza atıp çocuğu alcam 2 günlüğüne
kızlar merhaba iyi aksamlar özledim vallahi sizi
2 gundur yoktum nasıl keyifler
kızlar merhaba iyi aksamlar özledim vallahi sizi
2 gundur yoktum nasıl keyifler
İyi akşamlar güli, iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?