- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.641
11imi ay donumleriniz?bzmde bgn 4.sene 11.ayimiz oldu.4.senemizde son ayımızz:))
ben cok mutsuzummm:2::2::2::2::2::2:
bende :'((((((((((((((((((((((((((
Canimm ne olduu
bende :'((((((((((((((((((((((((((
gülizarımmmm dayanıcaz üzülme nolur :2:
bu hayatımızın en zor yılı olacak
ama bi daha böyle zorluklar olmayacak........
Seni hic görmedim buralarda ama senin neyin var canım
sizin de çok olmuş, nice nice aylara, yıllara
kızlar size bu mesaji attıktan 2-3 dakka sonra aradı ondan oncede 12 gibi aramıstı kavga edip kapatmıstık .ben senin bu üzücü konusmalarına dayanamıyorum deyip yüzüne kapattım neyse demin aradı ve gercekten benim sevdigim inandıgım yolunu bekledigim adam gibi davranıp hatasını anladı..kızlar benim zaten zoruma giden boyle anlamsız üzmekti birbirimizi helede sevgimizi askımızı bildigimiz halde icimizin kan aglayacagını bilerek yasattık bunları birbirimize.allahıma sükürler olsun sen kapattıktan sonra dayanamadım cok üzüldüm üzdüm seni seviyorum konusacak vaktim yok sonra uzun uzun kız bana dedi.cok mutlu oldum dedimya hem dünyadan sogutup hemde kendine tekrardan asık edebiliyorsun diye gercekten öyle..benim kocam beni yine sasırtmadı allahım sana binlerce sukurler olsun.
destek olan kızlar cok sagolun sizde yine sevgi kazandı.ohhhhhhh
Donuyorummmmmmmmmmmmmmmmm
ben yeniyim canımaldatıldım bırakıldım kahredildim
kızlar size bu mesaji attıktan 2-3 dakka sonra aradı ondan oncede 12 gibi aramıstı kavga edip kapatmıstık .ben senin bu üzücü konusmalarına dayanamıyorum deyip yüzüne kapattım neyse demin aradı ve gercekten benim sevdigim inandıgım yolunu bekledigim adam gibi davranıp hatasını anladı..kızlar benim zaten zoruma giden boyle anlamsız üzmekti birbirimizi helede sevgimizi askımızı bildigimiz halde icimizin kan aglayacagını bilerek yasattık bunları birbirimize.allahıma sükürler olsun sen kapattıktan sonra dayanamadım cok üzüldüm üzdüm seni seviyorum konusacak vaktim yok sonra uzun uzun kız bana dedi.cok mutlu oldum dedimya hem dünyadan sogutup hemde kendine tekrardan asık edebiliyorsun diye gercekten öyle..benim kocam beni yine sasırtmadı allahım sana binlerce sukurler olsun.
destek olan kızlar cok sagolun sizde yine sevgi kazandı.ohhhhhhh
evet canım ama anladıya hatasını bende artık herseyi cok buyutup tavır yapmayacam yoksa her sekilde üzülen ben oluyorum.demekki oda orda yinede anlam veremedigim degişik psikolojinin icinde yoksa hep üzülüp hemde niye böyle bişey yapsın.ins hayırlısıyla allahın izniyle saglıkla gelsinde napalım artık katlanacaz herseye bir sekilde.Ayyyy cok sevindimmmmm hadi gozun aydinnn cnm.bosuna uzdunuz brbrinizi.ama uzmeden kirmadanda olmuyo heralde illa oluyo boyle seyler.
Coookkkkk sevindiiimmmmmm canımm
Sabrın sonu selamettir diyorduk sana bak ohh nasıl mutlu oldum senin adınabidaha boyle şeyler olmasın tek duamiz o hayrlisiyla bitirip gelsin eşin ve cookk mutlu olun
İzmir'de o kadar soğuk mu :)
Nasıl yaniiii askerdemiydi sen beklerken bunumu yaptı sana...
İzmir'de o kadar soğuk mu :)
Nasıl yaniiii askerdemiydi sen beklerken bunumu yaptı sana...
yok canım askerliğini yaptı bende mal gibi 15 ay bekledim 8 yıldır da birlikteydik evimizin eşyasını bile almıştık aylar önce çalıştığı yerde biri ile tanışmış ve konuşmaya başlamış hem o kızla hemde benle aylarca konuşmuş daha sonra kız beni öğrenmiş yanıma geldi bak senide benide aldatıyor dedi ona hakaretler etti asla bir daha birlikte olamayız dedi ve gitti daha sonra öğrendim ki kızla tekrar konuşmaya başlamış bana bitecek kız bırakmıyor felan diyiyordu :'( ve sonrada gelip yanıma onu istemeye gidiyoruz dedi ve sözlenmişler . bu insanlardaki şerefse bizdeki ne onlar insansa ben neyim
Cok üzüldüm okuyunca ya allah herkese vicdan versin yok böyle bi mantıksızlık ya.O insan bu dünyada deglsede öbür dünyada yaptıgının bedelini ödicek merak etme sen.Her şeyde vardır bi hayır.Belkide evlencektin snra aldatcaktı yani.İllaki üzülüyosundur ama sen daha iyi bi sevgiyi hak ediyosn bence.Boşver senin sevgini hak etmeyen insanı sende sevip yüzeltme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?