- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.621
Hoşgeldn dilancım
Aleyküm selam canım benim moralim bozuk sen nasılsın
hayırdır canım ne oldu?
benimde keyfim yok Umut her gece arardı mutlaka bu gece aramadı saat 6da konuştuk gece tekrar arayacam demişti
hoşgördüm canım nehaber keyfin nasıl?
Üzülme canim cikamamistir kogustan belki..
Ne olsun ya biz 1.5 senedir cikiyoruz bu zamana kadar her ay donumumuzde gece 12 de brbrmze mesaj atardik boyle uzunn uzunn.. geçen ay malum acemideydi bu sefer telefonu var ama uyuyup kaldı 22:30da..bu askerligi hic sevemedimm ben ya
İyiyim nasıl oliyim soguklarla mücadele işte sen nasılsın
ben iyiyim canımda Umut aramadı ona takıldım gelmesine 00dan sonra 8 gün kalıyorr
off canım taktığın şeye bak üzülme yarın arar söyler oda:44:
şükret telefon kullanıyor görüşüyorsunuz ulaşıyorsun rahatça böyle şeylere takılma. sen ona güzel bir mesaj at kutla şimdi
oda telafi eder yarın.
valla biz sadece senede bir kutluyoruz kuzum.
umarım nice nice uzun seneleri birlikte yan yana kutlarsınızbir ömür aynı yastığa baş koymanız dileği ile canım (ben kutliyimde azıcık keyiflen)
Mehtaba az kalmş canım oh oh masallahArayamamasına takılma bnce cünkü asker sonucta normal hayatta degl gün içinde konusmşsnz en azından bunada şükretmek lazm
öylede canım merak ediyor insan işte sende ne var ne yok askerin nasıl?
Canim benim cookk sagolişte alıştırdı beni böyle simdi boşluğa düşüyorumm
hayırdır canım ne oldu?
benimde keyfim yok Umut her gece arardı mutlaka bu gece aramadı saat 6da konuştuk gece tekrar arayacam demişti
Ne olsun ya biz 1.5 senedir cikiyoruz bu zamana kadar her ay donumumuzde gece 12 de brbrmze mesaj atardik boyle uzunn uzunn.. geçen ay malum acemideydi bu sefer telefonu var ama uyuyup kaldı 22:30da..bu askerligi hic sevemedimm ben ya
KIZLAR BAKIN SİZE NE YAZICAM OKUYUN MUTLAKA BENIM GOZLERIM DOLDUU !
Soğuk bir kış akşamı, MacDonalds'ın kapısından içeri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlar.Derken amca, kasaya gidip 1hamburger,1 büyük boy patates ve bir büyük Cola almış.Elinde tepsiyle masaya dönmüş, hamburgeri ikiye bölerek yarısın ıteyzenin önüne koymuş,sonra bütün patatesleri tek tek sayarak onlarında yarısını teyzeye vermiş, sonra Cola kutusunu da ortaya koymuş, önce bir yudum kendisi içiyor sonra da teyze bir yudum alıyormuş. Herkes ne tatlılar, iki tonton buraya gelmişler, bir kişilik yemeği ikisi yiyorlar zavallıcıklar diye onları izliyomuş. Derken bir de bakmışlarki teyzenin önünde hamburgerle patatesler olduğu gibi duruyor, kocasının afiyetle yemek yiyişini seyrediyor arada bir de Cola'dan bir yudum alıyormuş.Sonunda orda çalışanlardan biri dayanamamış, yanlarına gitmiş:-Afedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadim lütfen izin verin size bir menü kendim ısmarlayayım.- Yaşlı amca teşekkür ederiz ama biz halimizden memnunuz.60 yıldır evliyiz ve herşeyimizi işte böyle paylaşırız demiş.Bunun üzerine genç adam teyzeye dönmüşeki ama teyzeciğim, siz neden hamburgerinizi patateslerinizi.yemiyorsunuz,neyi bekliyosunuz?Yaşlı teyze cevap vermiş :-Dişleri...!!!
kızlar normal yani, siz bence şimdiden tel kullanabildiklerine şükredin. düşünsenize acemilikte sadece günde bir ya da 2 günde bir o da ankesörlüden arayabiliyorlardı bizimkiler.
ayyyy hilall
11imi ay donumleriniz?bzmde bgn 4.sene 11.ayimiz oldu.4.senemizde son ayımızz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?