93/3 asker yolu bekleyenler

Kızllaaar:43::43:
Haberlerde görmüşsünüzdür Ankarada Eğitim helikopteri düşmüş ve 4 asker şehit olmuş..Şaka gibi ama biri okuldan arkadaşımın abisi
:43:

bende sabah okudum ya çok kötü oldum ... başın sağosun canım benimmm... ay düşünemiyorum arkadaşının ailesinin halini ya.. allah kolaylık versin ....

Haberi gördüm içim bir cız etti aramızdan tanıyan varmış bir kat daha üzüldüm şimdi, Allah ailesine sevenlerine sabır versin :14:

off sorma ben haberi sabah görmüştüm ama içeriğine bakmadım arkadaşm geçiş yapmıştı şuan izmir de ama görünce çok kötü oldum ya allah sabır versin gerçekten bide yeni evlenmiştiler..

Hastaydım tatlım yaa, grip + mide + tansiyon üçlüsüyle savaşıyorum 2-3 gündür, bir de üstüne sevdiceğimle cumartesi günü biraz bozulmamız eklenince benim de pek uğrayasım gelmedi buralara :27:
Neyse ki düzelttik ama arayı :16:
Hastalığım da geçti hemen hemen :61:

Cnm cok gcmis olsun.bnde yeni yeni toparliyorumm .Allahtan hastaligin basindan dondum sayilir ilerlemeden:)

Çorba olayını çok sevdim ben yaa durun bu gece bende sorayım da sevdiceğime gece nöbetinde sıcak su imkanı oluyorsa haftaya yollayacağım kargoya ben de koyayım içi ısınsın, gerçi bizim kazan bir hayli sıcak oluyor ama olsun :9:

Bn haber vermeden yolladim corbayi.gece nobetinde yemek az ckiyo en azindan ici ısınsın idare etsn diye yolladm.hosuna gtms bayag.bi dahaki ay daha fazla yollycam.bide bjk oldugu icn bjk kupasi alip yolladm bn.o cok hosuna gtms:)

Kızllaaar:43::43:
Haberlerde görmüşsünüzdür Ankarada Eğitim helikopteri düşmüş ve 4 asker şehit olmuş..Şaka gibi ama biri okuldan arkadaşımın abisi
:43:

Terör yok diyoruz bu seferde böyle sebeplerden ölüm geliyo allah yakınlarına sabır versin allah rahmet aylesin ya hiç kolay degl.Ben bide oglum şehit oldu sevgilim eşim şehit oldu diye avunabilcek olan insanlardan deglm bu bnm düşüncem ama o şekilde asla avutamam kendimi :31: Tekrardan yakınlarının başı saolsun...

Son düzenleme:
Afedersiniz gec hastalanıyorum diye doktoraa gittim yumurta tembelligi varmış netten araştırdım cogu kisinin bu yuzden çocuğu olmuuor :5: hemen yarin sabah ozel doktoruma gidicem bugun gittigim yer kamu sağlığıydi kucuk biyer kizlar cokkk korkuyorum :(

Hemen ümitsizlige kapılma canım ya özel doktorunada git daha iyi ilgilenir hem senle daha iyi bilgi verir ne yenilikler cıktı ayrıca dogal yollarla olmazsa baska yolları var cocuk sahbi olmanın :26:

Tuğba hayırlı olsun.. Biraz üsüyecek sanırım sevgilin, ama rahat olsun da şurada aralığı yariladik kış da bitecek.

sağl cnm evt biraz üşüycek ama aralk son günleri orda olck kışda btrdkmi yaz gzl geçer sck olmz ama bklm rht yeri denk gelckmi çook uzak yaa :14:

Back
X