93/3 asker yolu bekleyenler

teşkkrler cnm evt sterstn krtldk artk açklnck bişy klmdı en azndn bunada şükr :) yün ne bulrsk koycaz artık yanına. Allah iyi insnlr çıkrsn karsna tek isteğim bu

Termal iclik kazak falan koyun yanina cnm.erkek arkadasimda tuncelide.orasida ck soguk oluyo.polar iclik falanda aldik.polar eldiven veya kar eldiveni falan.ayakkabi icine kece.slikon ayakkabi ici ısıtıcılarda var.watsoons veya gratis gbi yerlerde bulabilirsiniz.termal corap ta var.

Bu topicteki muhabbetleri aynı bizim 92/3-92/4 topiğimizdeki eski muhabbetlere benzetiyorum..Allah muhabbetinizi daha da arttırsın kızlar..Bizimde sabahlara kadar sürerdi muhabbetlerimiz halada whatsapptan iletişim halindeyizdir

Bu topicteki muhabbetleri aynı bizim 92/3-92/4 topiğimizdeki eski muhabbetlere benzetiyorum..Allah muhabbetinizi daha da arttırsın kızlar..Bizimde sabahlara kadar sürerdi muhabbetlerimiz halada whatsapptan iletişim halindeyizdir

amin inş hiç bozulmaz böyle memnunuz cünkü :16:
Buarada şafağın muhteşem görünüyo darısı başımıza olsun :52:

günaydınnnnnnnnnnnn :34:
222 gün kaldı ya çok mutluyum :16:
günaydınn hande yarıladık sayılır hadi bakalımm hayırlısı olsunn :nazar:
Günaydınn şekerleeer:16:
ders çalışıyorum giremiyorum pek özledimmm:16:
herkes iyidir umarım:34:
günaydın sanada canım
benimde ödevim sınavım var ama kafa verip calısamıyorum

Gunaydinn kizlarrr.Safak 219:)220kusurlerde geride kaldi.200u bozmaya dogru gidiyorummm:))
masallah diyelim canım ..sonlarınıda gor hayırlısıyla
gercekten askerlerimiz sayesinde tanısıp iyi arkadaslıklar edindik
yanımızda yakınımıza bile diyemedigimiz dertlerimizi huzunnlerimizi
birbirimizle paylasıp rahatlıyoruz
sizleride hep bekleriz buyru hep gelin sohbet edelim
Günaydın herkeseeee :61:
Umarım güzel bi gün olur herkes için :16:
günaydın canım iyi dileklerin ins olur gunumuz guzel gecsin cabucak

canım çok sağol ben bakınıyorum arada ama diğer devre arkadaşlarım terhis oldu ondan girmiyorlar pek buraya iş güç okul sebebiyle

amin inş hiç bozulmaz böyle memnunuz cünkü :16:
Buarada şafağın muhteşem görünüyo darısı başımıza olsun :52:

Amin cnm inş bozulmaz gerçekten insanı çoık rahatlatıyor burdak arkadaşlıklar bir dert olduğunda falan
sağol canım sizede sıra gelicekkk :72:

Termal iclik kazak falan koyun yanina cnm.erkek arkadasimda tuncelide.orasida ck soguk oluyo.polar iclik falanda aldik.polar eldiven veya kar eldiveni falan.ayakkabi icine kece.slikon ayakkabi ici ısıtıcılarda var.watsoons veya gratis gbi yerlerde bulabilirsiniz.termal corap ta var.

Nasıl bşy ki o ayakkabı içi keçe slikon işe yarıyosa bnde aliyim Koray a ya :26: Haftaya kargo göndercem hem iyi olur :26:

günaydınn hande yarıladık sayılır hadi bakalımm hayırlısı olsunn :nazar:

günaydın sanada canım
benimde ödevim sınavım var ama kafa verip calısamıyorum

masallah diyelim canım ..sonlarınıda gor hayırlısıyla

gercekten askerlerimiz sayesinde tanısıp iyi arkadaslıklar edindik
yanımızda yakınımıza bile diyemedigimiz dertlerimizi huzunnlerimizi
birbirimizle paylasıp rahatlıyoruz
sizleride hep bekleriz buyru hep gelin sohbet edelim

günaydın canım iyi dileklerin ins olur gunumuz guzel gecsin cabucak

Ahh cnm insallah hep birlikte sonunu gorelimmm:)

Nasıl bşy ki o ayakkabı içi keçe slikon işe yarıyosa bnde aliyim Koray a ya :26: Haftaya kargo göndercem hem iyi olur :26:

Normal ayakkabi kecesi.bn bile kullaniyorum kisin cizmelerimin icine koyuyorm.ayakkabi tamircilerinde bulabilirsn 2.5tl.ayak slikonunuda gecen sene annem almisti bana.ayakkabinin icine uc kismina yerlestiriyosun 5saate kdr sicaklik veriyo ustunde kullanim talimati yaziyo.tenle temas ettirilmiycek aklinda olsun.bn kullanmamistm emreye yolladm.annem gratisten yada watsoons dan almisti ama bulamadm kalmamisti.bnde elimdekini yolladim emreye.bulursam bi dahaki ay alip yine yollycam.

Back
X