93/3 asker yolu bekleyenler

ohhh kıskanıyom valla ne guzel
siz sesini duyuyorsunuz uzun uzun
bizimde payımıza dusen sınırlı olmak sartıyla
gunde 1 defa oda nelerle tel cekmiyor sürekli kapanıyor
allah muhabbetinizi artırsın canım :1:

Yok be tatlım telefonda konuşma değil bizim de, aynı devam günde bir veya iki defa kısa kısa konuşmalara. Mesajlaşıyoruz sadece o da telefonu çıkarabildiğince yani öyle çok da rahat değiliz ama buna da şükür. Sadece ankesörlü zamanlarından iyi en azından :31:

iyi aksamlarr
kızlar esim normalde cok rüya goren biri degil
bende hep sorar dururum beni görüyormusun
ben seni cok görüyorum diye neyse
bugun söyledi seni gördüm diye sasırdım heyecanlandım
allah hayra yazsın soyle dedim anlattı oda
ben yeni dogum yapmısım yanımda cocuk varmıs ikimizde yataktaymısız bebekle esim ben geliyorum sonra yanınıza diyo sana bakıyorum sen acı cekiyorsun agrın oldugunu söylüyorsun diyo yuzundende belli oluyo ama acı cektigin felan dedi boyle yani esim bebek ben ve yeni dogum yapmısım.allah herseyi yinede hayra yorsun .ben bi an esim anlatıken doldum oyle bi anlattiki sanki yasamıs gibi aglamamak icin kendimi zor tuttum sesimin degişmesinden anladı ama iclendim cünkü ben esim gitmeden cok istemiştim ondan boyle konusu acılınca hep üzülüyorum.allahım canı sag olsun hayırlısıyla gelsinde hepsi olur.sadece paylasmak istedim kızlar..

Yok be tatlım telefonda konuşma değil bizim de, aynı devam günde bir veya iki defa kısa kısa konuşmalara. Mesajlaşıyoruz sadece o da telefonu çıkarabildiğince yani öyle çok da rahat değiliz ama buna da şükür. Sadece ankesörlü zamanlarından iyi en azından :31:

sükür evet canım saglık olsun bende sesini duyuyorum sadece
gunluk konusuyoruz o kadar baska yok :2:
iyi olsunda baska bişey istemem yeterki:ssz:

Normal ayakkabi kecesi.bn bile kullaniyorum kisin cizmelerimin icine koyuyorm.ayakkabi tamircilerinde bulabilirsn 2.5tl.ayak slikonunuda gecen sene annem almisti bana.ayakkabinin icine uc kismina yerlestiriyosun 5saate kdr sicaklik veriyo ustunde kullanim talimati yaziyo.tenle temas ettirilmiycek aklinda olsun.bn kullanmamistm emreye yolladm.annem gratisten yada watsoons dan almisti ama bulamadm kalmamisti.bnde elimdekini yolladim emreye.bulursam bi dahaki ay alip yine yollycam.

Teşekkr ederm bende bi bakiyim gratisle watson a :61:

iyi aksamlarr
kızlar esim normalde cok rüya goren biri degil
bende hep sorar dururum beni görüyormusun
ben seni cok görüyorum diye neyse
bugun söyledi seni gördüm diye sasırdım heyecanlandım
allah hayra yazsın soyle dedim anlattı oda
ben yeni dogum yapmısım yanımda cocuk varmıs ikimizde yataktaymısız bebekle esim ben geliyorum sonra yanınıza diyo sana bakıyorum sen acı cekiyorsun agrın oldugunu söylüyorsun diyo yuzundende belli oluyo ama acı cektigin felan dedi boyle yani esim bebek ben ve yeni dogum yapmısım.allah herseyi yinede hayra yorsun .ben bi an esim anlatıken doldum oyle bi anlattiki sanki yasamıs gibi aglamamak icin kendimi zor tuttum sesimin degişmesinden anladı ama iclendim cünkü ben esim gitmeden cok istemiştim ondan boyle konusu acılınca hep üzülüyorum.allahım canı sag olsun hayırlısıyla gelsinde hepsi olur.sadece paylasmak istedim kızlar..

Anlamina baksaydin cnm netten.hayirlara gtsinn.

Back
X