93/3 asker yolu bekleyenler

sonunda yazdın hazal ya :34:
Eveet handecim sonunda burdayıım artık :)
Ya bu hafta cıkmasın kimsede sorun cidden en son isyan edicez çarşı olmasın diye :1:

Hazal seni buralarda görmek ne güzel :16: Özlettin valla topicte kendini şafagın bile unuttu seni :18:

Canımm canımmm bende özledim valla ayrılmıcam artık buralardan :1: Şafağı bende unuttum kuzum valla :9:

Ne ki bu denetim ya ben hiç bilmiyorum :17:
Bizim başımıza ilk defa geliyor daha :27:

Spor atış falan eğitim faaliyetlerini kontrol edecek Ankaradan bir grup aslında 15 Aralıktaydı şimdi ocak sonuna ertelendi bakalım sonra ne olacak deli gibi koşturuyolar bu yüzdeeen 3,5 km 13 dakika mesela :1:
Önceki hafta koşmadı diye çarşıya çıkamamıştı işte:1:

Spor atış falan eğitim faaliyetlerini kontrol edecek Ankaradan bir grup aslında 15 Aralıktaydı şimdi ocak sonuna ertelendi bakalım sonra ne olacak deli gibi koşturuyolar bu yüzdeeen 3,5 km 13 dakika mesela :1:
Önceki hafta koşmadı diye çarşıya çıkamamıştı işte:1:

Bizimki ertelenmez sanıyorum, kendimiz Ankara'dayız sonuçta :9:

Aaa ne güzel işmiş o öylee
:46: bizimkileri aylar öncesinden bunalıma soktular bee :47:
Haftasonu sabah akşam spor bazen hafta içi de bazen gece yarısı komutanın canı ne zaman isterse yani
:1:
Şu denetim geçse herkes rahat bi nefes alacaakk:nazar:

Seroş sizin bu denetim neymş böyle yahu :1:
Bizimkide 2 hafta önce oldu 2 gün sıkı tuttular sadce :1:
Sizinki bildigin dünya olimpiyatlarına hazırlanır mod :52:

Aaa ne güzel işmiş o öylee
:46: bizimkileri aylar öncesinden bunalıma soktular bee :47:
Haftasonu sabah akşam spor bazen hafta içi de bazen gece yarısı komutanın canı ne zaman isterse yani
Şu denetim geçse herkes rahat bi nefes alacaakk:nazar:

Sizin işte bir terslik var yaa niye bu kadar uzatırlar ki :26:

Sizin işte bir terslik var yaa niye bu kadar uzatırlar ki :26:

İşte sinir olma sebebi de bu zaten cınııımm bakalım sonları ne olceeeekk

Seroş sizin bu denetim neymş böyle yahu :1:
Bizimkide 2 hafta önce oldu 2 gün sıkı tuttular sadce :1:
Sizinki bildigin dünya olimpiyatlarına hazırlanır mod :52:

of sorma tatlım yaaa bende öle diyooom olimpiyata mı katılcaksınız diym ama komutan laf dinlemiyo diyo
:33:
Egosunu böyle tatmn ediyomuş

Çok ilginç yaaa :27:

Hemde ne ilginç zaten sigara içiyo zor koşuyo yavaş yavaş koşuyomuş haydi kaplumbağa falan diyomuş
Acemide de başımız beladaydı bizim kız çekiyo benimki böyle şeyleri kendine bandocu benm sevgilim o düdük gibi olan alet varya onu açlıyodu orda da nefesi yetmiydu komutan gülüyodu hep bunlara 200 kişiden 5 kişi öğrenmişti doğru düzgün çalmayı:1::1:

Hemde ne ilginç zaten sigara içiyo zor koşuyo yavaş yavaş koşuyomuş haydi kaplumbağa falan diyomuş
Acemide de başımız beladaydı bizim kız çekiyo benimki böyle şeyleri kendine bandocu benm sevgilim o düdük gibi olan alet varya onu açlıyodu orda da nefesi yetmiydu komutan gülüyodu hep bunlara 200 kişiden 5 kişi öğrenmişti doğru düzgün çalmayı:1::1:

Olaylar olaylar diyosun yani :1:

Back
X