- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.881
Selamm kızlarrr ben geldim 93/4 lerdenimm bendee
Evet ta kendisiyim :))
Çok kötüymüş canım ya sabah 6 aksam 11 hep çalışıyorlarmış dinlenemiyoruz diyor. Gemi tersanede zaten şuan ama tl falan sokamadı içeri henüz ankesörlüden günde 10-15 dk konuşabiliyoruz bazen 2 günde bir
Evet ta kendisiyim :))
Çok kötüymüş canım ya sabah 6 aksam 11 hep çalışıyorlarmış dinlenemiyoruz diyor. Gemi tersanede zaten şuan ama tl falan sokamadı içeri henüz ankesörlüden günde 10-15 dk konuşabiliyoruz bazen 2 günde bir
]Sendede sanırm Çağlayla bndeki gibi bahsız bedevilik var [/B]Bizde cok cekmştik konusma haberleşme konularında.hatta hala zaman zaman cekiyoruz ama umarım düzelr tel fln sokabilrse.Çarşısı fln var mı peki sanırm meslekci oldugu için çift çarşı alıyodur :26:
Kızlarrr giremedimmm bugün hiç bi selam vereyim kızlaraa dedimmmmm
Napıyosunuuuz ?
çarşıya çıkacak mısın diye sordum dün de bugün de.
playstation oynamaya gidicez dedi iyi eğlenceler dedim ben de.
ben de onu görmek istemiyorum
Acikcasi kisa donem yapanlarin esleri kiz arkadaslari ay nasil gececek ay nasl dayancam nasl yapicam ddignde cidden sinirleniyorm!geçen okuldan arkadaşlarla konuşuyoruz, off biz eşlerimiz askere gidince napıcaz 5 ay 5 gün nasıl geçecek dedi 2 kız.
kızım sizi boğarım delirtmeyin beni, bari yanımda söylemeyin dedim
askerlik her erkeğin yapması gereken bir süreç malesef (ben zorunlu askerliğe de karşıyım kimse yapmasın bence ama madem zorunlu) zaten kısa dönemler adı üstünde KISA, beklenemeyecek bi zaman değil, tabiki zorlanırlar ama ah vah etmeye de gerek yok bence.
Çoookkkkkk sıkılıyorum yaaaaaaaa
Niye bugün kimse yok :18:
hayatım biraz daha zaman geçsinde ondan sonra kullanırsınız yaa telefonda bak bizim 3 ay kaldı hala kullanamıyoruz ..
Kızlarrr giremedimmm bugün hiç bi selam vereyim kızlaraa dedimmmmm
Napıyosunuuuz ?
İyi Akşamlar kızlar bugün gelmedimm işten çıkıp Nişana gittim ayyy nisanlanasım geldiiii ya cok güzeldi
İyi Akşamlar kızlar bugün gelmedimm işten çıkıp Nişana gittim ayyy nisanlanasım geldiiii ya cok güzeldi
Selamm kızlarrr:)Emreyle bgn 5.yılımızı bitiriyoruzz:)
allah hepinize sabır versin kızlar ben 15 ay bekledim haziranda bitti Allaha şükür darısı sizin başınıza :)
Slm canım. Size bir ömür boyu hep Beraber nice 5 yıllara inşallah kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?