- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.841
off off
düşünsene ben raşit askere giderken hamile olsam geldiğinde 3 aylık çocuk olurdu
bizim şu alt devreler bi gelemedi ki bizimkiler ezilmekten kurtulsun
aynennnnnnAmaan asıl asker beklemek bu dıgerını bebekte yapar
Sizlerdede varmı canım.
Şimdiye bitmişti de sizin üstüne 2 ay geçmişti demi ezgim geleli bir de , pehhh
​Üst devrelerden kıllık yapan bir iki kişi varmış da canım genel olarak var diyemeyiz yani biz
geçen okuldan arkadaşlarla konuşuyoruz, off biz eşlerimiz askere gidince napıcaz 5 ay 5 gün nasıl geçecek dedi 2 kız.
kızım sizi boğarım delirtmeyin beni, bari yanımda söylemeyin dedim
askerlik her erkeğin yapması gereken bir süreç malesef (ben zorunlu askerliğe de karşıyım kimse yapmasın bence ama madem zorunlu) zaten kısa dönemler adı üstünde KISA, beklenemeyecek bi zaman değil, tabiki zorlanırlar ama ah vah etmeye de gerek yok bence.
bizim şu alt devreler bi gelemedi ki bizimkiler ezilmekten kurtulsun
Gelselerde benimkinin orda pek asker olmuyor o yüzden yine zor. Bu ayın sonuna çıkıyormuş bi devre sonrada mayısta
geçen okuldan arkadaşlarla konuşuyoruz, off biz eşlerimiz askere gidince napıcaz 5 ay 5 gün nasıl geçecek dedi 2 kız.
kızım sizi boğarım delirtmeyin beni, bari yanımda söylemeyin dedim
askerlik her erkeğin yapması gereken bir süreç malesef (ben zorunlu askerliğe de karşıyım kimse yapmasın bence ama madem zorunlu) zaten kısa dönemler adı üstünde KISA, beklenemeyecek bi zaman değil, tabiki zorlanırlar ama ah vah etmeye de gerek yok bence.
​Kızlar bugün 93-4 lerin 75 likleri de teslim oluyormuş sanırım. Marta da çömezler gelir diyorlar . Şubat ayı belki artık rahatlama ayı olabilir
​Kızlar bugün 93-4 lerin 75 likleri de teslim oluyormuş sanırım. Marta da çömezler gelir diyorlar . Şubat ayı belki artık rahatlama ayı olabilir
Aaaa evet o gün bugün müydü süperGitsinler artk ya bizimkilerde azcık rahat etsin tabi inş
Aaaa evet o gün bugün müydü süperGitsinler artk ya bizimkilerde azcık rahat etsin tabi inş
Akşam benimki öle bişey dememişti ama gerçi benimkinin oraya acemi gelmiyor.
Acemiden ustaya gecenler için söylüyorz ztn nurçincim yoksa acemiler bizide pek alakadar etmiyo
Bizi kurtarcak olanlar ustaya giden 93/4 ler
Tam kurtulma bence mart gibi falan çömezlerin gelmesiyle olacak ya , ben gözümü oraya diktim resmen
öyle canım benim sabır başka çare yokay paticikleri çok tatlı
gülizarcım hep sabır de kendi kendine.
6 ayı bi şekilde geçirdik, biraz daha sıkıcaz kendimizi..
biliyorum hayatım ama işte ben sen daha kötü olcaksın diye diyorum tabikide takıyosun ama sen çok duygusal birisin tanıdığım kadarıyla o yüzden çok daha fazla takıp hasta olmandan endişelendim.. dikkat et kendine
Bilmiyorm ki bn bi umut diyorum belki o yeni gelenlerde alışana kadar 1 ay gecse snra tüm işler onların üstüne atılcak ya ozamn rahat ederz diye şubatta bnm gözümde
Aynen önce şubat tabiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?