93/3 asker yolu bekleyenler

ben baya bir boşladım bugün teyzemdeyim malum kuzenim falan takılıyoruz ondan yazamadım kızlarr yarında çeşmeye gidiyoruz aile yemeği muhabbetlerine yazamam int olmucağı için ama girip okucam hemen eve dönünce öptüm herkesi iyi geceleer

Günaydın herkeseeeee pazarıda bitirdik mi gelsin yeni bir hafta ho ho

Hayırlı kandiller..Rabbim dualarımızı kabul etsinn🙏

Saol küb sennde kandilin mübarek olsun...
Daha ben namaz kılcam iki rekat koraya demştim sınava başvuru yaparsan iki rekat namaz kılcam diye (aksilikler olmştu cünkü sınav başvurusu sırasında ) ondan bugün sözümü tutmam lazm gibi hissediyorm

selamlar :)
bugün pek takılamadım.
gündüz börekler gözlemeler yaptım
arabaya benzin almaya, yıkatmaya gittim
bi ton çöp çıkardım içinden :)
ufacık arabanın yarısı çöp doluymuş meğer.
bir hafta sonu tatilini de böylece yemiş olduk

Yeni farkettim ben burayı, geç bile kalmışım☺️Benim de nişanlım kasımda gitti. Kısa dönem ama yine de çok zor geliyor bana. Gittikçe alışıyoruz evet ama bazı günler oluyorki bunalıma giriyorum onu düşünmekten. Aklım hep onda zaten ama bazı günler dayanılmaz oluyor. Bunlar değil de benim canımı sıkan asıl nasıl davranacağımı bilememek. Bir şeyler sorduğunda nasıl cevap vermeliyim kestiremiyorum.

Tsk ederim ececik:)bncede sozunu yerine getirrmelisin hemde kandil bgn sevabi daha buyuk olr:)

Hafta sonunu başa alabilirmiyiz bn hcbisi anlamadm yaaa.tadilat snrasi temizlikle ugrastim durdum bgn.bi aksam kahveye arkadasim geldide oturmaya degisiklik oldu bana.smdi bn yine cumayı bekliyormm.insallah keyif yapicamm kendime vakit ayiricammm.hadi iyi geceler kizlarrr

Günaydın
Dün şafaklar attırılmamş teknik bi aksaklık oldu sanırm hemen attırıyorm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…