- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.981
Evet kızlar kusura bakmayın şiddetli bir mide rahatsızlığı yaşıyorum. 9 du yatağa girdiğimde dün
Geçmş olsun Çağlacımmmm :26:
Ah bu askerlik hepimizi mahvetti sonunda saglam cıkabilsek bari yaa
Teşekkür ediyorum kübiciğim, daha iyi gibiyim en azından çorba içebildim öğlen gibi
Merhaba kızlarr ugrayamiyorum malum sınavlarım beni yedi bitirdi. Son 3 sınavım kaldi insallah sag saglim atlatirim :18: gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir. Caglacim çok gecmis olsun canım en kisa surede iyiles. :) Ve ve ve yarın sevdicegim yola cikiyor yarin gece falan Ankara'da olacak insallah allahim icim icime sigmiyor cok heyecanlıyım
Aminmmm kuzum aminngözün aydın bebeğimmmm darısı başımıza
Merhaba kızlarr ugrayamiyorum malum sınavlarım beni yedi bitirdi. Son 3 sınavım kaldi insallah sag saglim atlatirim :18: gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir. Caglacim çok gecmis olsun canım en kisa surede iyiles. :) Ve ve ve yarın sevdicegim yola cikiyor yarin gece falan Ankara'da olacak insallah allahim icim icime sigmiyor cok heyecanlıyım
Ayyy cok iyi ya süper bi heycan o olsun okdrlıkGözün aydın hadi bakalım
İyi bari dahada iyi olr toparlarsn yakin zamanda insallah cnm
Çok teşekkür ediyorum tatlım, sınavlar için başarılar, mehtap için de bol bol vakit geçirebilmenizi diliyorum size
Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun. Senin neyin var, sebebi belli mi yani ? :26:
;Çok teşeşkür ederim cankım bende bilmiyorum neden açıkcası doktorda gitmedim.
Gözün aydın canım hadi inşallah güzel günler geçirirsiniz.
kaÇ GECEDİR KİMSECİKLER YOK BURDA. NERDESİNİZ KIZLAR.
Bir gitseydin hayatım ne olur ne olmaz :26:
:Yarında geçmez ise gidecem çünkü korkmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?