- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.161
kızlar hayırlı gunler
iyi ve guzel gunler dileyerek baslıyorum hep benimki hep kötü bitiyor
ondan sizinki ins dilediginiz gibi cabucak guzel gecer
Hayırlı ve güzel günler seninle olsun tatlım. Kalbini ferah tut ve öyle düşünme herşey o güzel gönlünce olsun.
sadece benim düsünmemle olsa neyse sagol canım ins olur..
Olsun canım hiç değilse pazar günü görmüş olursun.Bi anlamı olur.
yok cuma gıtcem cumartesı gorucem donucem bebegım pazar yalan oldu :)
anladım tatlım hayırlısı olsun hiç değilse ne olup bittiğini öğrenirsin yüz yüze
Kısmet olurda yaparsam bende saklarım zaten bi kutu yapacam askerliğe dair herşeyi o kutuda saklıyacam.
bakalım evet ne oldu merak edıyorum bende 3 hafta ceza alcak kadar ne yaptılar acaba :26::26:
Bende sakliyorm guzel bi ani olr:)cocuklarimiza gostermek nasip olrsa derim bak babaniz askerdeyken bnlari sakladim falan diye hehhe:))
Aynen canım bizde o yüzden istiyoruz. Yaşımız geçtikçe çıkarıp anıları anmak güzel olur. Askerime çok özel bi defter aldım bizim için anlamı olan bi defter doğum gününde gönderdim. O defteri doldurmasını ve gelince beraber okumamızı söyledim. Şimdi hemen hergün yazıyorum diyor.Ve şimdi ne yazdığını sölemiyor :)
ya kızlar panolar nereye gittiiiiiiiii?? :44::44:
ya kızlar panolar nereye gittiiiiiiiii?? :44::44:
Aaa ne guzell.bnde bir defter tutuyorum emre gelince ona vericem beraber okuycaz:)
Ben yazma konusunda pek becerikli değilim. Aşkım bu konuda pek beceriklidir. Maşallah o yüzden bu görevi ona verdim.
Emrenide agzi laf yapar guzel yaZarda bende pek anlamam:)uni.zamanindayken o sehir disinda okuyodu hergun birbirimize resim yollardik.oda resimleri cikartip ajanda yapip altlarina yazmis.cok guzel bi ani oldu sakliyorm.smdide bn ona yapiym dedim askerdeyken:)
Ben çok korkuyorum ya benimkininde ceza falan almasından 1 gün bile uzatırsan düğün ertelenir diye.Oda bu yüzden korkuyor
ya yok bu carsı cezası oyle bı ceza olsa onu gebertırım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?