93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar hayırlı gunler
iyi ve guzel gunler dileyerek baslıyorum hep benimki hep kötü bitiyor
ondan sizinki ins dilediginiz gibi cabucak guzel gecer

Hayırlı ve güzel günler seninle olsun tatlım. Kalbini ferah tut ve öyle düşünme herşey o güzel gönlünce olsun.

Ben bugün günaydın yada tünaydın demedim sanırm hatlarım karıştı
Tünaydın herkese

Bende sakliyorm guzel bi ani olr:)cocuklarimiza gostermek nasip olrsa derim bak babaniz askerdeyken bnlari sakladim falan diye hehhe:))

Aynen canım bizde o yüzden istiyoruz. Yaşımız geçtikçe çıkarıp anıları anmak güzel olur. Askerime çok özel bi defter aldım bizim için anlamı olan bi defter doğum gününde gönderdim. O defteri doldurmasını ve gelince beraber okumamızı söyledim. Şimdi hemen hergün yazıyorum diyor. Ve şimdi ne yazdığını sölemiyor :)

Aaa ne guzell.bnde bir defter tutuyorum emre gelince ona vericem beraber okuycaz:)

Ben yazma konusunda pek becerikli değilim. Aşkım bu konuda pek beceriklidir. Maşallah o yüzden bu görevi ona verdim.

Emrenide agzi laf yapar guzel yaZarda bende pek anlamam:)uni.zamanindayken o sehir disinda okuyodu hergun birbirimize resim yollardik.oda resimleri cikartip ajanda yapip altlarina yazmis.cok guzel bi ani oldu sakliyorm.smdide bn ona yapiym dedim askerdeyken:)

Aynen aynen benimkide öledir. Dün bişey yapacaktı yapmadı bende küstüm diye msj attım. Sonra akşam aradı azğı bi laf yapıyor görmen lazım :) Bi an bende senin gibi düşündüm dedim askerde yazmaya vakti olmaz diye ama snra dedim onada değişiklik olur hiç değilse kafasını dağıtır. Ben defteri göndermesem de yaz desem yazmazdı ama şimdi defterin benim için çok büyük anlamı var diyor ve beni mutlu ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…