- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.141
eşim 3 saat önce uyudu ben hala buralardayım öptüm kızlar sizi. yarın görüşürüz sabahtan işyerinden yazarım artık
Yok canım biz gün içinde konuşmayız. Benimki fotoda olduğu için sürekli yanında komutanları oluyor o yüzden knuşamıyoruz arada msj atar o kadar o yüzden akşamı iple çekeriz.
Kısmet olursa inşallah biz 1 ay sonra evlenecez o yüzden mecburen beraber yapacaz :)
yaa ben kaçırmışım kübi senin mendili
Girmediğim vakitte koydun sanırım canım. Aslında güzel bişey gelecek ay bizim de 2 yılımız bitiyor hem sevgililer günü hemde yılımız için yapabiliirim.
oh ne guzel allah bı yastıkta kocatsınnn :)
Evet yapabilirsn guzel bi ani bnce:)gelirkende getircek emre sakliycam onu:)
günaydınlarrrrrrr
Kısmet olurda yaparsam bende saklarım zaten bi kutu yapacam askerliğe dair herşeyi o kutuda saklıyacam.
askerlik bitince benim gözüm o kutuyu görmek bile istemez arazım yaa
bu ayrı gayrı geçirdiğimiz günleri unutmak istiyorum!
günaydınnn saygın ne halt yediyse artııık 3 hafta çarşısı kitlenmiş bu hafta bölüğün ki kitlenmiş falan anlamadım gelince anlatırım hayatım falan dedi cuma günü yola çıkıcam bennn yanii
günaydınnn saygın ne halt yediyse artııık 3 hafta çarşısı kitlenmiş bu hafta bölüğün ki kitlenmiş falan anlamadım gelince anlatırım hayatım falan dedi cuma günü yola çıkıcam bennn yanii
günaydın tatlım. O zaman sen içerdemi göreceksin.
O ne yahu 3 hafta
Ne yapmş ki ztn nöbet tutup uyumuyo muamaaan tüm planları mahvetmş ama olsn yine gidip görcekmşsnz en azından
aynen içeriye gircem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?