93/3 asker yolu bekleyenler

Ama tüm erkekler öyledir canım. Temizlik dedinmi kaçar . Gerçi benimkisi şimdi anasının evinde temizlik yapıyor ama yarın evlenince yaparmı bilmem

saygın annesinde hiiiçbişey yapmıyo canım ama benimleyken tek süpürüyo genelde hahaha

Bi zahmet yapsınlar canım.Bizde akşama kadar seslerini duyalım diye bekliyoruız. Tamam haklılar kolay değil askerlik ama beklemekte kolay değil.

Aynen bide bize zaman gecmiyo onlar işlerle egtimlerle fln ugraşmktan gün nasıl bitti anlamıyolar

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 15. OCAK. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 92

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ezgisaygin ... 102

... yuppisi ... 111

... Snt55 ... 131

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... ARAZIM ... 185

... apple2 ... 191

... KUBB88 ... 191

... zeytinagaci ... 194

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Kanaryam35 ... 210

... KorEc ... 211

... blss ... 211

... mystery123 ... 212

... yunay ... 212

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 285

... tuqbaCadi ... 292

... dilanumut ... 296

... pinkok ... 296
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

bitin artık 190 larrrrrrr

Yok benimki öle hemen yatamaz gelecek arayacak ondan sonra yatar yoksa ben onu uyutmam ve sonraki tribimi çekmeyi göze alamaz

ay yok ya ben o kadar nobet tutyolar falan uyusun yanı oyle trıp yapmam asla kıyamam be yazık sogukta falan uykusuz kalıyolar hiihih

ayt bee son 2 uleeeen !!!

ay yok ya ben o kadar nobet tutyolar falan uyusun yanı oyle trıp yapmam asla kıyamam be yazık sogukta falan uykusuz kalıyolar hiihih

Yaa bende kıyamam ama bizde akşama kadar seslerini duyalım diye bekliyoruz.Benim trip atmamdan bişey çıkmazki iki laf söylesin hemen yelkenler fora

şu kk nın ayarlarıyla oynamayın yaa hiç bişeye benzemedi. sayfa daraldı mı küçüldü mü bişey oldu yine

Yaa bende kıyamam ama bizde akşama kadar seslerini duyalım diye bekliyoruz.Benim trip atmamdan bişey çıkmazki iki laf söylesin hemen yelkenler fora

a gun ıcınde konusmuyor musunuz e o zaman haklısın canım ben gun ıcınde konusuyorsunuz ama uyumadan once konusma olayı falan sandımmm

eşim 3 saat önce uyudu ben hala buralardayım öptüm kızlar sizi. yarın görüşürüz sabahtan işyerinden yazarım artık

a gun ıcınde konusmuyor musunuz e o zaman haklısın canım ben gun ıcınde konusuyorsunuz ama uyumadan once konusma olayı falan sandımmm

Yok canım biz gün içinde konuşmayız. Benimki fotoda olduğu için sürekli yanında komutanları oluyor o yüzden knuşamıyoruz arada msj atar o kadar o yüzden akşamı iple çekeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…