93/3 asker yolu bekleyenler

Bir olay kavga gürültü falan mı çıkmış da öyle direk aşırı sinirlilik sebebiyle askerlik yapamaz raporu vermişler. o kadar kolay olmuyo diye biliyorum ama o meseleleri :26:

Yok bana kavga falan bişey söylemedi sabah akşam konuşuoruz da var biraz agır abiliği kim bilir naptı bilmiorum ki :44:

Son düzenleme:
öyle valla ya:S napsak hergün bi tencere yemek yapıp postalasakmı

Ben pazartesi neler neler yolladımda daha vermemiş askeriyedekiler bozulmıcak şeyler gönder canım pogca börek falan özlemişlerdir :) sizde yine kantin var izmir bornovada kantinde kapalıymış dün gece bişi yemeden yatmış sevdiceğim

Yok bana kavga fakan bişey söylemedi sabah akşam konuşuoruz da var biraz agır abiliği kim bilir naptı bilmiorum ki :44:

Durduk yere öyle bişey verilmez ki canım, dediğin şey psikolojik sebep bir de. Hani kavga mıdır artık nedir bilinmez belki de dediği bişey sebebiyle doktora gönderilmiş ( psikiyatr ) o da sorun olduğunu düşünüp öyle bir rapor yazmıştır. :26:

yazık ya ne kadar zor nasıl dayanıyolar:S en güzelini yapmışsın canım sevnmiştir askerin:)

Bilmiorum artık orda 2 hafta naptı ettide böyle bişey oldu nolcak şimdi heyetemi cıkar yada piskologla mı görüşür ? Kesin gelir mi komutan öyle rapor yazdı diye :S

Bilmiorum artık orda 2 hafta naptı ettide böyle bişey oldu nolcak şimdi heyetemi cıkar yada piskologla mı görüşür ? Kesin gelir mi komutan öyle rapor yazdı diye :S

Komutan öyle yazdığı için inceleme yapılacaktır. Tek doktorla olacağını sanmam heyet karşısına çıkarılır herhalde. Onlar da onay verirse gelir sanıyorum, daha ne istenir ki yani onca yer onay verdikten sonra

Neyse böyel bişeyden çürük alıp gelirse ben bunu bi piskolaga götürürm burda benim 3 yılda anlayamadıgım adamlar 2 haftada anladıysa vardır bişey

anlatıyım
şimdi çürük askerlik yapamaz anlamında oluyo bi sağlık probleminden değil piskolojik olarak alırsa işe girmesi konusunda problemi olur ilerisi için.

piskolojiden tabiki de verirler neden vermesinler çürük sadece sağlıktan değil sonuçta ama uzun sürebilir gata bilmemne piskolojikkk danışmanlar bi de askerlikte bi ismi vardı ya rtb gibi böyle bi kısaltma oraya çıkıyorsun piskolojim bozuk diye tedavi için falan öyle şeyleri var ama inş almaz ileride iş konusunda çok sıkıntı çeker gerçekten.hava değişimi verirler yada askeriyedeyken gatada tedavi piskolojik görebilir eğer hala elverişli olmazsa çürükte olabilir :26:

memnun oldum canım bende meltem istanbuldanım 21 yaşındayım asker kıbrısta:)

ay ne güzel aynı yaştayııız :)

benim dayımda kıbrısta yapmıştı askerliğini ve çok rahattı bi de senin şförmüş ohhh ne güzel inş askerlik sonuna kadar çok çok rahat geçer canım benimmm

Kızlar panolar dünden beri yok, kk düzenlemeye gidiyor sanırım ne olduğunu biz de bilmiyoruz maalesef. Beğen tuşu da bu arada kib'in yanındaki yıldız . +rep şeklinde

Kanaryam bana kendini tanıt demişsin pcim kırıldı 5 gündür giremiyordum ismim selin öğrenciyim askerim kocaeli gölcükte meslekçi olarak yapıyor 21 yaşındayım :) senin askerin nerde sen napıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…