- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.241
Bir olay kavga gürültü falan mı çıkmış da öyle direk aşırı sinirlilik sebebiyle askerlik yapamaz raporu vermişler. o kadar kolay olmuyo diye biliyorum ama o meseleleri :26:
hadi ya genedee bazı yerlerinde çeker ya belkide alır yani arada limanlarda falan ne biliym çok bilmiyorum ama görüşürsünüz konuşursunuz bebeğim sıkma canınııı
oh ne guzel alt devrelerınızde gelıcek az kaldıı dayanınnn
bende 93/2 canım ezgı ızmırden 21 yasındayımm Ankarada askerımde memnun oldum cok cok
öyle valla ya:S napsak hergün bi tencere yemek yapıp postalasakmı
öyle valla ya:S napsak hergün bi tencere yemek yapıp postalasakmı
Yok bana kavga fakan bişey söylemedi sabah akşam konuşuoruz da var biraz agır abiliği kim bilir naptı bilmiorum ki :44:
Ben pazartesi neler neler yolladımda daha vermemiş askeriyedekiler bozulmıcak şeyler gönder canım pogca börek falan özlemişlerdir :) sizde yine kantin var izmir bornovada kantinde kapalıymış dün gece bişi yemeden yatmış sevdiceğim
Durduk yere öyle bişey verilmez ki canım, dediğin şey psikolojik sebep bir de. Hani kavga mıdır artık nedir bilinmez belki de dediği bişey sebebiyle doktora gönderilmiş ( psikiyatr ) o da sorun olduğunu düşünüp öyle bir rapor yazmıştır. :26:
yazık ya ne kadar zor nasıl dayanıyolar:S en güzelini yapmışsın canım sevnmiştir askerin:)
Kızlarrrrrrr şafak panolarına nolmuş neden göremiyorumm :26:
Bilmiorum artık orda 2 hafta naptı ettide böyle bişey oldu nolcak şimdi heyetemi cıkar yada piskologla mı görüşür ? Kesin gelir mi komutan öyle rapor yazdı diye :S
Evet bende şimdi farkettim bide kimsenin yazdıklarını begenemiorum :S
Komutan öyle yazdığı için inceleme yapılacaktır. Tek doktorla olacağını sanmam heyet karşısına çıkarılır herhalde. Onlar da onay verirse gelir sanıyorum, daha ne istenir ki yani onca yer onay verdikten sonra
Kızlarrrrrrr şafak panolarına nolmuş neden göremiyorumm :26:
Evet bende şimdi farkettim bide kimsenin yazdıklarını begenemiorum :S
Ahh ahhh bi eline ulaşsa sevincekte tabur binasında bekliomuş niye bekliyosa artık :) hiiiiç anlamadım askeriye işlerinii :)
Sinirli diye çürük veriyolarmı hiç bişi anlamadım :44: bakalım kısmet çürük alınca noluo bilen varmı yani dez avantajlnrı nedr ki :44: 1 ayda gelirse çok gülerim ama ordakiler bile sana dayanamadı diye :)))
sağol canım inş sizin 3 ay kalmış sanırım ne güzell yaa bizimde geçsinn gelsin o zamanlarımız
memnun oldum canım bende meltem istanbuldanım 21 yaşındayım asker kıbrısta:)
Kızlar panolar dünden beri yok, kk düzenlemeye gidiyor sanırım ne olduğunu biz de bilmiyoruz maalesef. Beğen tuşu da bu arada kib'in yanındaki yıldız . +rep şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?