93/3 asker yolu bekleyenler

ayyy galiba haftaya telimiz olacak bizimdeeeeee çarşı iznine çıkınca getircek inşallahh

Gül canım gül bende ağlancak halime gülüorum :) bnm 3 yılda anlamadıgmı adamlar 2 haftada anladıysa vardır bişey :) zaten onada dedim kötü bişey cıkarsa evlenmem senle die :)))

haha ya yok şimdi dışarısıyla askeriye sonuçta farklı canım kötü bişey değilde peki ne sorcam kavga vs bişeyler mi oldu da buna karar verdiler ? sonuçta bunun kararı için olaylar olması lazım ki sinirli olduğuna karar veriilsin faln

İyi diyelim iyi olsun tatlım senden naber ? Valla bizim pek öyle değil canım, hani bildiğin koğuşta yatıyor hala herkesle birlikte. Başlarda rahat kullanıyodu telefonu orada, yakalatan birinden sonra o da sıkıntılı şimdilik ileriki zamanlarda ne olur bilinmez ama ben dedikleri kadar bişeyini görmedim, askerim de bahsetmedi yani. İşin kötüsü eline bulaşan yakıtı mazotla temizlediği için ellerinin üstü hep yaraydı ben gittiğimde, hani daha kötüydü bu iyi hali falan dedi bana. Çatlamanın biraz daha şiddetlisini düşün o şekilde yarık tarzı şeyler vardı, başta kanamış falan
Gerçi askerliğin her dalında sıkıntılar bizi bulduğu için herkeste böyle olacak diye bir şey yok tabii

yaşıyorum canım ben her geldiğimde boş oluyorr siz yoksunuz iyi gidiyor çok şükür herşey yolunda senin nasıl gidiyor bakimm?

ayy iyi napalım hava yağmurlu evde tadilat var saçmalığa bak onlarla uğraşıyorum b yandan işte yarında yola çıkıyorum saygın bişeyler yapmış 3 hafa çarşısı kitlendi gülüyo ama saçma biişey yaptılar herhalde gene ben gidicem görmeye işte

yakınmısın askerine canımmm ne güzell ya gidip görceksin nerede yapıyor askerin sen nerdesin :)

öyle şeyleerr söylemee kuzu normaldede yakıyordu Umut kışları dedesinin binasını çocukluğundan beri her kış yaparmış ama başka meslek olsa yine yorulacak ne yapalım kız bizimki farklı bir yermiş ağır oto taburu diye geçiyor maşallah rahat gerçekten herkesin teli var serbestmiş komutanlar arkadaş gibi hatta ilk gün içeri koyan arkadaşları olmuş ne arama ne başka birşey alt devre gelince çok daha rahat olucak Allah yüzümüze güldü valla üzüldüm uzak çok disiplinli diye aksine uzun eşşek oynamışlar geçen koğuşta aman uzak olsun hatta görmemde ama rahat olsun yeterr...

telefon kullanabiliyor aslında akşamları bana ödemeli atıyo ben arıyorum 4 5 dk konuşabiliyoruz faturalı yüklenemiyorum bende, onunda Kıbrıs hattı almazı lazım onu bekliyorum,bazende fırsat buldukça arkadaşından mesaj atıyo işte:)

Ankara'nın günah keçisi benim zaten canım yani bütün pisliği üstümüzde
Aman aman iyi bari sizinkiler rahat olsunlar

off sorma hava beni deli etti bebeğim çok kötü yağmurlu bunalıma girdim resmen
ooo süper bebeğim günü birlikmi? ama nasıl göreceksin çarşı yoksa ziyaretçi olarakmı?

bende nete hep öyle okudum canım ama bizim ki bir tuhaf keşke doğuda yapsaydım saatlerce soğukta nöbet tutsaydım diyor asker gibi değilim diyor saçma sapan iş yapıyoruz diyor

yok ya allah korusun boşver onlar öyle düşünüyor benimkkide bazen keşke doğuda olsaydım bu kadar sıkı değiil en azından rahatlar falan diyorda yani emin olabiliriz ki olsalar biz de onlarda hep diken üstünde olcaktık gerek yok

Yok canım kavga falan bişey söylemedi nyse çürük alcaksa hemen gelse bari otel işini dha cabuk hallederiz kısmet artık :) bi gün 3. Sayfada b.k. Uykusunda bogularak öldürüldü diye bişi okursanız bnmdir :) şimdiden bu kadar sinirliyse bni uykumda bogar diye paranoyaklığa basladım :)))))

aynen hat olayını halledersiniz sonrasında da rahat oluuur yada whatsapp falan kullanın intten görüşmeniz fatura konusunda falanda daha rahat olur int paketi yapıp sadece

Ankara'nın günah keçisi benim zaten canım yani bütün pisliği üstümüzde
Aman aman iyi bari sizinkiler rahat olsunlar

bebeğim şimdi bittimi rahatsınız ama öyle düşünme biliyorsun askerlik bitsede uzak olucaz biz ..
hem her şerde bir hayır vardırrr..
olsun iyi sağlığı yerinde çok şükür şükür et daha kötü de olabilirdi Ankaraya hepiniz gittiniz sıra bendeee ama benim bakalım ne zaman nasip olacak

off sorma hava beni deli etti bebeğim çok kötü yağmurlu bunalıma girdim resmen
ooo süper bebeğim günü birlikmi? ama nasıl göreceksin çarşı yoksa ziyaretçi olarakmı?

evettt ziyaretçi olarak görücem ya yapçak bişy yok aynen cuma yoa çıkıp cmt görüp cmt akşamı falan dönerim işte napalım :) 14.ayımızdı birlikte geçirelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…