- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.261
anlatıyım
şimdi çürük askerlik yapamaz anlamında oluyo bi sağlık probleminden değil piskolojik olarak alırsa işe girmesi konusunda problemi olur ilerisi için.
piskolojiden tabiki de verirler neden vermesinler çürük sadece sağlıktan değil sonuçta ama uzun sürebilir gata bilmemne piskolojikkk danışmanlar bi de askerlikte bi ismi vardı ya rtb gibi böyle bi kısaltma oraya çıkıyorsun piskolojim bozuk diye tedavi için falan öyle şeyleri var ama inş almaz ileride iş konusunda çok sıkıntı çeker gerçekten.hava değişimi verirler yada askeriyedeyken gatada tedavi piskolojik görebilir eğer hala elverişli olmazsa çürükte olabilir :26:
altlarınız gelicek bak sizinde onlar gelince daha bi rahatlıcaksınız zaten canımmmm :)
Selamlar hanimlar dertli bi gun sanirim herkes sorun yazmis
İş konusunda bişey olmaz şuan arsa bakıoruz annesiyle o askerden gelince üstüne butik otel yapıcaz kendi işimiz olucak yani o yüzden sıkıntı olmaz da böyle bi sebepten gelirse piskolağa götürmek şart gelince canımı sokakta bulmadım :)))))
selam şekerleeerr
Kanaryam bana kendini tanıt demişsin pcim kırıldı 5 gündür giremiyordumismim selin öğrenciyim askerim kocaeli gölcükte meslekçi olarak yapıyor 21 yaşındayım :) senin askerin nerde sen napıyosun ?
Alt devre gelince nasıl bi rahatlama olucak canım ben anlamıyorum henüz bu işleri komutanlar fazla iş yaptırmaz o yönden mi ?
ay ne güzel aynı yaştayııız :)
benim dayımda kıbrısta yapmıştı askerliğini ve çok rahattı bi de senin şförmüş ohhh ne güzel inş askerlik sonuna kadar çok çok rahat geçer canım benimmm
selam şekerleeerr
haha güldüm baya ya kusura bakma canımı sokakta bulmadım yazına
bakalım canım ama şimdi yeni gittiği içindir alışır aslında ama .. acemilikte diye ustaya gönderene kadar bekleyip sonra tedavi sonra çürük yada tedavi ve düzelme alışması ortama askerliğin devam etmesi de yapabilirler
Aaa öyle mi geçmiş olsun canım
Memnun oldum öncelikle Selinciğim. Ben de Çağla, öğrenciyim ben de aynı şekilde.
İzmirliyim ve de hala İzmir'deyim. Benim askerim de Ankara - Polatlı'da. Topçu ve füze okulu olarak
geçiyor bizim yer ama bizimki kazancıBu arada ben de 20 görünümlü ( sene itibariyle ) 19,5 yaşındayım
Aaa öyle mi geçmiş olsun canım
Memnun oldum öncelikle Selinciğim. Ben de Çağla, öğrenciyim ben de aynı şekilde.
İzmirliyim ve de hala İzmir'deyim. Benim askerim de Ankara - Polatlı'da. Topçu ve füze okulu olarak
geçiyor bizim yer ama bizimki kazancıBu arada ben de 20 görünümlü ( sene itibariyle ) 19,5 yaşındayım
amin inşallah canım , hepimizin askerleri rahat geçirir inşallah:) bizimde konuşma sıkıntımız var işte bitek..
hoşgeldinnn yaşıyormusunn nasıl gidiyor bakalım
Bende çok memnun oldum canımmAllah kavuştursun askerine azda olsa yakınsın ben erzurumda öğrenciyimm
93/3 dönemi misin sen :)
tabi ne kadar üst kademe olursan o kadar iş yapmıyorsun falan :)
mesela bizimkiler şuan nöbet tutuyor gece falanda , ama 93/1 ler gidince en üst devre olcaklar 2ler olarak
gece nöbeti yok alt devreler gidicek vs
sizinkilerde bi kaç işi gelen altlara devretçek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?