- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.421
Fırsattan istifade yaparlar mı yaparlar yaniii
Ugrastirir matbaa da tabi.baska fikirler bulurm heralde.olmadi bi hafta sonumu matbaaya ayirirm:)emrenin dogum gnu mayista.o zamana kdr vaktim var.bide bn hediyeler alicam yine geldignde vericem.gerci alma bisi geldigmde alisveris yapariz brlikte dedi ama bilmiyorm o gelmeden bnde bisiler alabilirm.sn nasl bi defter yaptrcaksin bakiym?:)
İşte aldıgım dogum günü hediyesi ama M almşm L ile değiştircem
Alırken orda gözüme L kocaman göründü ama babama giydirdik evde,babama tam oldu ki koray babamdan 20cm uzun
Eki Görüntüle 936094
Ya gönderdikten snra değiştirme imkanımız cok zor olur Bayburtta magzası yok cünküÖnümüzdeki haftasonu göndercem erken fln ama napiyim telle birlikte göndercem oyüzden iki kere kargoyla ugraşmk istemiyorm Dogum günü perşembeye geliyo ztn.O haftasonuda baska süprizim olck pc den
Emrede sabirli olmayi ogrendim cumlesini daha acemilikteyken soyledi bnu:)fazla snirlenmiyo daha sakin olmaya basladi.ustume daha fazla titremeye basladi ama.emrede dagitim iznindeyken erken kalkiyoduuu kalk kalk kalk jandarma diye inletiyodu evi hehhe ozledm be:)
Bu gece saygın 100 olduğundan dolayı ıslatçaklamış 100 e düşenleri ıslatıyolarmış onların orda hihihi
hasta olcak ama eğlenceli şekilde olcağından ıslatsınlar kovalarla hemde hohoho
çok güzelmiş gömlek ben beğendim. koray da beğenir eminim ki.
bayburt da ne vardır ki polo mağazası olsun
ayyy küb, hele o jandarma maaşından fenalık geldi bana
hahhaha süper ya, kışın günü olmasaymış iyiymiş ama.. bari ılık su dökseler
hahah aamaan bişey olmaz askeriyenin içi çok sıcak kızım ben gittiğimde tüm üstümü çıkartıp en son yarım kolla oturuyorum
hamam gibi yapıyolar kurulansın sonrasında iyice hem kaç kere 100den düşcekte olcak böyle
hahah aamaan bişey olmaz askeriyenin içi çok sıcak kızım ben gittiğimde tüm üstümü çıkartıp en son yarım kolla oturuyorum
hamam gibi yapıyolar kurulansın sonrasında iyice hem kaç kere 100den düşcekte olcak böyle
Bence cok zevkli olur azcık donar ama kac kere görcek bidaha böyle bi olayı
Aman bir daha görmesin zateeeen
kızlar şimdi mektup yazdımda mektupları okuyorlarmı öyle diyorlar mektup yollayacağımı bilmiyor sürpriz yaptım o yüzden onada soramam anlar gerçi okusalarda sıkıntı yokta gülerler valla
hahahaha askerlıkten yılmış bir genç kız yorumu
#dirençağla hihihi
evet hayatım ama bişey olmaz ya okusunlar nolcak :)
bebeğim naber?
hediyen çok hoş güle güle giyinsin
okusunlar kuzuda komik lakaplarımız var bizim resimde çizdimbaya güler okuyan artıkın
İyiyim hediye işimide hallettim sayılır daha iyiyim
Sen nasılsın ? Bu arada mektuplar okunuyo diyebiliyorum ama bazen es gecebiliyolarmş :26:
aynen hat olayını halledersiniz sonrasında da rahat oluuur yada whatsapp falan kullanın intten görüşmeniz fatura konusunda falanda daha rahat olur int paketi yapıp sadece
öyle yapıcak canım faceden yazıcam artık hat alınca dedi beklemedeyim bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?