93/3 asker yolu bekleyenler

Kübi benim hala şu günlük defteri dramım bitmedi yaa, istediğim gibi (görüntü açısından ) bir defter buluyorum sayfalar çok ince oluyor, sayfası kalın defter buluyorum bu sefer sayı tutmuyor. Özel olarak gezerek yani bir araştırma yapmadım, araştırmalarım hep internet üzerinden oldu ve denk geldikçe D&R 'a Kitapsan'a falan baktım ama içime sinen bir şey bulamadım

çok güzelmiş gömlek ben beğendim. koray da beğenir eminim ki.
bayburt da ne vardır ki polo mağazası olsun

ayyy küb, hele o jandarma maaşından fenalık geldi bana

Bu gece saygın 100 olduğundan dolayı ıslatçaklamış 100 e düşenleri ıslatıyolarmış onların orda hihihi

hasta olcak ama eğlenceli şekilde olcağından ıslatsınlar kovalarla hemde hohoho

hahhaha süper ya, kışın günü olmasaymış iyiymiş ama.. bari ılık su dökseler

hahah aamaan bişey olmaz askeriyenin içi çok sıcak kızım ben gittiğimde tüm üstümü çıkartıp en son yarım kolla oturuyorum
hamam gibi yapıyolar kurulansın sonrasında iyice hem kaç kere 100den düşcekte olcak böyle

Bence cok zevkli olur azcık donar ama kac kere görcek bidaha böyle bi olayı

Bence cok zevkli olur azcık donar ama kac kere görcek bidaha böyle bi olayı

Aman bir daha görmesin zateeeen

kızlar şimdi mektup yazdımda mektupları okuyorlarmı öyle diyorlar mektup yollayacağımı bilmiyor sürpriz yaptım o yüzden onada soramam anlar gerçi okusalarda sıkıntı yokta gülerler valla

kızlar şimdi mektup yazdımda mektupları okuyorlarmı öyle diyorlar mektup yollayacağımı bilmiyor sürpriz yaptım o yüzden onada soramam anlar gerçi okusalarda sıkıntı yokta gülerler valla

evet hayatım ama bişey olmaz ya okusunlar nolcak :)

İyiyim hediye işimide hallettim sayılır daha iyiyim
Sen nasılsın ? Bu arada mektuplar okunuyo diyebiliyorum ama bazen es gecebiliyolarmş :26:

hadi bakalım gözün aydın :)
okusunlar yaaa
ben idare ediyorum bütlere kaldım malesef ayın 27sine kadar 1 sınavı bekliyecem burada oda arkdaşım ile takılıp duruyoruz işte sıkıcı ama evi annemi babamı çook özledimm şimdi gidecem ilk defa Umutsuz olacak o şehir o karşılamayacak beni ahh ahhhh

Son düzenleme:
Söz verdiğim üzere işte bunlar da benim bebekleriiim

Soldaki 460 takvimini kaldırmıyorum (95 çizdim sadece )ibret-i alem olsun diye. Sağ tarafta da en üstte hedef listem duruyor, onun altında baştan sona birinci gün ikinci gün diye karaladığım takvim, en altta ise geri sayım yaptığım takvimim yer alıyor. Birkaç aya da plakalar için bir harita olacak inşallah ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…